Post Reply problem after maintenance
53 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 6/14/18 , edited 6/14/18
Before the maintenance, my streaming was 100% ok and it never stops playing just to buffer

BUT

after the maintenance, I continue to watch "Aesthetica of a Rogue Hero" and it seems that it keeps stopping and i even have to refresh the page sometimes cuz it wont even continue to play after it stop just to buff the video.


anyway to fix this?
306 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Online
Posted 6/14/18 , edited 6/15/18
same here, pretty much all shows will stop once or twice and require a browser refresh and a lengthy wait to restart. And I have Gig Internet service so its not bandwidth to the home.
59 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / MI Kalamazoo
Offline
Posted 6/15/18 , edited 6/15/18
Keeps happening to me too,
10261 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / Australia
Offline
Posted 6/15/18 , edited 6/15/18
The new servers must be in a better location for me then, because I seem to be having less issues than before.
60048 cr points
Send Message: Send PM GB Post
35 / M / Maryland
Offline
Posted 6/15/18 , edited 6/16/18
This is happening to me as well on the east coast of the US.
8084 cr points
Send Message: Send PM GB Post
44 / F
Offline
Posted 6/15/18 , edited 6/16/18
For me, my phone app's queue isn't syncing with my already watched shows, but my phone app's viewing history is current.
31161 cr points
Send Message: Send PM GB Post
35 / O
Offline
Posted 6/15/18 , edited 6/16/18
asharka [Premium Member]
54237 cr points
Send Message: [Send private message] [Post in guestbook]
61 / M / Earth
[currently offline] Offline

Permalink Reply Quote
Posted 12 days ago , edited 2 hours ago

munificando wrote:

This is happening to me as well, 2 minutes into a video requires that I wait another five minutes for video buffering. The issue is specific to my PC though, so I'm not sure what the problem is. Chromecast runs fine and my other laptop and android devices run the videos fine. Just my PC suffers from this issue.


Since the PC (flash) player uses soft subs, it requires coordinating two streams... depending on what browser you use, you might try out one of the (unofficial, unfortunately) browser extensions which use HLS/HTML5 (and thus the hard sub files) to see if that makes a difference...

Chrome:
https://chrome.google.com/webstore/detail/crunchyroll-html5/ihegfgnkffeibpmnajnoiemkcmlbmhmi?hl=en-US

FireFox:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/crunchyroll-html5-unofficial/
53 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 6/16/18 , edited 6/16/18

Snackman wrote:

asharka [Premium Member]
54237 cr points
Send Message: [Send private message] [Post in guestbook]
61 / M / Earth
[currently offline] Offline

Permalink Reply Quote
Posted 12 days ago , edited 2 hours ago

munificando wrote:

This is happening to me as well, 2 minutes into a video requires that I wait another five minutes for video buffering. The issue is specific to my PC though, so I'm not sure what the problem is. Chromecast runs fine and my other laptop and android devices run the videos fine. Just my PC suffers from this issue.


Since the PC (flash) player uses soft subs, it requires coordinating two streams... depending on what browser you use, you might try out one of the (unofficial, unfortunately) browser extensions which use HLS/HTML5 (and thus the hard sub files) to see if that makes a difference...

Chrome:
https://chrome.google.com/webstore/detail/crunchyroll-html5/ihegfgnkffeibpmnajnoiemkcmlbmhmi?hl=en-US

FireFox:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/crunchyroll-html5-unofficial/


Crunchyroll HTML5, Ive used this last year and compared it to flash and the result is, Flash was way faster to buff but im going to try this right now. probably its better and flash got worse because of that latest cruchyroll maintenance

EDIT:Tested the Crunchyroll HTML5 and it seems its still the same but much way better now than flash, of course flash was waay better before the maintenance.
14 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F / USA
Offline
Posted 6/16/18 , edited 6/16/18
I'm having a problem too. Despite being a premium member, neither of the new episodes for MHA or P5A will load for me. It just stays on a black screen forever and never even starts playing. Doesn't matter how many times I refresh, I even made sure my flash was updated, still no dice.

At this point I'm about ready to watch the episodes on a pirate site if the legal site can't fix this shit. All my other friends have been able to watch the episodes today.
You must be logged in to post.