Created by faris320
First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
Post Reply Game yang korang minat
Malaysian
7330 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20 / M / The Learner
Offline
Posted 3/27/08
game tu cam ader jer kt dlm CR cuz game tuh wat dari jpn pastu ditranslatekan jd english...=D
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / M / Kamina City
Offline
Posted 3/27/08
on9 game!!!da best~!!!!
Malaysian
1961 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Malaysia
Offline
Posted 3/27/08
Ps2 banyak game best seperti medal of honor bleh main 4 player ,game ni aku selalu main ngan sedara aku
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 3/27/08
sape pnah men gem silent hill??aku dgr nnt x lame lg akan kuar silent hill 5......tengok trailer die mmg seram gak la.....
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 3/28/08
silent hill baper yg mcm scene mula2 dlm bilik dia..suma pintu terkunci..tp ada 1 pintu yg bleh lalu..
tp pintu tu akn bwk dia menghala ke silent hill...yg tu aku pnah main dlu..giler meremang bulu roma..
baek aku main house of the dead je..
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 3/28/08

owh....ni silent hill 4.....tu jek yg aku blom abes main....mmg seram gile psl dlm yg ke4 nih ade hantu baru yg x leh mati tu....tu yg wat org tensen.....die leh bunuh kite tp kite x leh bunuh die.....
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 3/28/08
nah cube test try trailer nih........die gabungkan sume silent hill ngan fatal frame 3.....huhu....game2 seram yg aku minat.....

Malaysian
5941 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Crunchyroll
Offline
Posted 3/28/08
booo....asal ps3 ngan x box vote paling terendah???
Malaysian
1486 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / Ur House (Malaysia)
Offline
Posted 3/28/08
main guitar hero!!! semua aku main expert~~~~ (pakai controller biase) guitar controller lak med
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 3/28/08
aku slow2 je..mula2 kenal amek easy dlu..dh trase sng sgt layan medium..
Posted 4/15/08
warcraft!!! RYL2!!!!1
Posted 4/15/08
tak ada org minaat game warcraft???
Malaysian
3583 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / ?????
Offline
Posted 4/15/08
aku suka main ps/ps2, (Final Fantasy, Kingdom Hearts, Okami, Fatal Frame, Dynasty Warriors, Chrono Cross, Star Ocean, Crash Bandicoot, Tekken etc )

...on9 games tak suka sbb abang aku yg selalu conquer comp main warcraft buat aku geram
Malaysian
6984 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / ..sOmE wHeRe I Be...
Offline
Posted 5/3/08
aku suke main game bola
de sape2 nk lwn ngan aku x???
First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
You must be logged in to post.