First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
XD~fun trivia~XD
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 3/29/08
haha.....aku pnah dengar la tu pegas.....tu psl pompuan tu yg start ngan idea nk wat tepon.....tp gagal byk kali.......pas2 alex gune idea die utk wat tepon.......alex ni kire cilok idea pompuan tu.....
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 3/29/08
tau x korang leornado,einsten,vincent dan kebanyakkan pelukis/genius ade penyakit dan hanye sket jer antara diorang mati akibat tua
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 3/29/08
leornado tu kidal gak pas2 die ade penyakit tulis ejaan terbalik aku luper ape name penyakit tu sbb plik sgt cth laa kalo kiter nk eja korfkid die tulis :

Dikfrok,....
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 3/29/08
tak tau la.......yg aku tau leornado da vinci nih manusia unik psl die leh tulis n lukis dengan due2 tangan die dlm mase yg same....
Malaysian
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 3/29/08
orang kita lagik unik...koghang nie apelah sangat banga2kan org luar...tengok orang kite nie slamber jerrr

Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 3/29/08
huh....cantek nye die lukis....gune kaki je lak tuh!!mmg rakyat mesia nih serba boleh la......
Moderator
8468 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Unknown
Offline
Posted 3/29/08
aku yg pakai tangan pon xleh wat camtuh.... gile hebat ah ding dongg.... setiap manusia telah dikurniakanNya dengan kelebihan maseng2.... bersyukurlah... Alhamdulillahh.... ^_^
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 3/29/08
taukah korg 23% mesin fotostat dlm dunia ni rosak stiap tahun sbb ada mereka2 yg pelik ni
dduk atas tu dn fotostat bumper diorg..
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 3/29/08
haha......x de keje laen wat cam2.....
okeh ni aku ade dgr dr satu sumber.......klu ikot kajian,keldai tlh mmbunuh lebih banyak manusia setiap taun jika dibandingkan dengan kemalangan kapal terbang.......pelik?
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 3/29/08
korang tau ak vincent van gogh membunuh diri...kisah kehidupan die menderite giler
1st org ckp die giler
2 bab psl tuh awek die tinggalkan die
3 die lukiskan satu lukisan cantek ntok laki nih tp laki nie ckp hodoh pas2 b;ah cam2 jer pas2 die benggang die gigit tlinga laki tuh pas2 lagi laa org kg ckp die giler
4 stlah betaun2 die lukis tp x laku bab org takot gan die akhirnyer die bnoh dri mase lukis "the wheat field of crow"lbih kreng cam2 aa tajok lukisan dier

fuh...panjang gak ...
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 3/29/08

korfkid wrote:

korang tau ak vincent van gogh membunuh diri...kisah kehidupan die menderite giler
1st org ckp die giler
2 bab psl tuh awek die tinggalkan die
3 die lukiskan satu lukisan cantek ntok laki nih tp laki nie ckp hodoh pas2 b;ah cam2 jer pas2 die benggang die gigit tlinga laki tuh pas2 lagi laa org kg ckp die giler
4 stlah betaun2 die lukis tp x laku bab org takot gan die akhirnyer die bnoh dri mase lukis "the wheat field of crow"lbih kreng cam2 aa tajok lukisan dier

fuh...panjang gak ...


argh!! lari tajukk..xfun lsg..gerun aku bace..kopkid jahat (sebut ala-ala ombak jahat)

Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 3/29/08

pegash4rk wrote:


korfkid wrote:

korang tau ak vincent van gogh membunuh diri...kisah kehidupan die menderite giler
1st org ckp die giler
2 bab psl tuh awek die tinggalkan die
3 die lukiskan satu lukisan cantek ntok laki nih tp laki nie ckp hodoh pas2 b;ah cam2 jer pas2 die benggang die gigit tlinga laki tuh pas2 lagi laa org kg ckp die giler
4 stlah betaun2 die lukis tp x laku bab org takot gan die akhirnyer die bnoh dri mase lukis "the wheat field of crow"lbih kreng cam2 aa tajok lukisan dier

fuh...panjang gak ...


argh!! lari tajukk..xfun lsg..gerun aku bace..kopkid jahat (sebut ala-ala ombak jahat)



dh menjadi budaya kat cni kene kuar tajuk
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 3/29/08
kita sangka pengenalan diri melalui cap jari hanya bermula pd era zaman moden kn?
sedangkan masyarakat cina telah menggunakan cap jari sbg pengenalan diri sblm 700 masihi lg..
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 3/29/08
^aku dh tau dh....^
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 3/29/08
sebenanye penggunaan cap jari tlh bermule sjk dulu lg......camni kisah die.....

pd zaman dulu kat mane ntah(aku dh lupe)ade 2 org adik beradik kembar seiras.....identical la tuh.....maksudnye,kedue2 adik beradik nih mmg same rupe n mmg x bley dibezekan.....name diowg willy dan william.....
satu ari nih,willy,atas satu sbb,tlh bunuh seseorang dan pembunuhan tu tlh disaksikan oleh sorang saksi........maka saksi nih citekan kes tu kat polis,dan die kate william yg bunuh....tp sume ilang akal bile sedar willy n william nih kembar boolat2....diowg x dpt nk pastikan mane satu pmbunuh sebenar......
kemudiannye muncul la sorang yg jenius dr kalangan polis2 nih dan die perasan cap jari mrk berbeze.....jdik,spas dipadankan ngan cap jari pd mayat tuh,akhirnye willy pon disabitkan kesalahn mmbunuh..........
First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
You must be logged in to post.