Created by pinokiomok
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  Next  Last
Post Reply Negeri korang tinggal
Posted 11/19/08
jepun? hmmm dlm mimpi boleh la ~~~ XD
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/19/08
tak

kalau usaha ada boleh jer gi jepun
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 11/19/08
aku asalnyer da lama dok kat jepown...papa aku dapat invitation ntuk bkerja ke sana tapi papa aku x nak (time 2 aku kecik lagi baru 4 taun)reason die aku x tau maybe sbb papa aku kate jepun x der bayak makanan halal and kitaowang sekeluarga x kan lalu makan makanan jepown..(tapi skunk aku gila makan makanan jopown..)...dah laa sampai 3 kali orang 2 ajak papa aku g jepown tapi papa aku x mau gakk(sumernyer berlaku dalam taun 1980-2000)and x per sbb nanti kitaowang akan g jepown (1 bulan jerk)
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/19/08
k

aku percaya apa yang kau citerkan.
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/19/08

faris320 wrote:
papa aku dapat invitation ntuk bkerja ke sana tapi papa aku x nak


yg sebetulnya ape? papa ko dpt invitation, tapi tak gi. so macam mane ko boleh berasal dr jepon ni? cuba cakap bm
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/19/08
tu lah padahnya kalau rojakkan bahasa

ia akan membawa maksud yang berlainan.

Posted 11/19/08 , edited 11/19/08
betul betul, saya gak suka merojakkan bahasa, sebab tu esei x pernah dapat A
Malaysian
2149 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F
Offline
Posted 11/19/08
rmai benor yg duk selangor....
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/19/08
yeps betul tu
Posted 1/9/09
huh...aku duk perlis la...
asl org kedah..
chayok malaysia..
huhuhu
Posted 1/9/09
aku dak perak but stay kat selangor:))
Posted 1/9/09
ore wa dak klntn tp stay kat selangor..
Malaysian
5094 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20
Offline
Posted 1/9/09
saya daripada SELANGOR DARUL EHSAN...
Posted 1/14/09
Selangor
Malaysian
2214 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / Antartic
Offline
Posted 1/15/09
Hairan....Sabah? Anyone?
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  Next  Last
You must be logged in to post.