First  Prev  1  2  3  Next  Last
Post Reply Belande........ dah tunjuk belang nampaknye
Malaysian
137 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / banting, selangor...
Offline
Posted 4/5/08
weyy, yg psl fitna tu.. korg tgk citer nyer kt cni..
"http://www.unitedamericancommittee.org/"
kuang haja giler.. ader ker dier kater islam nk tawan dunia... trok!!!
Malaysian
4600 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Alone...............
Offline
Posted 4/6/08
Ni la suruh buat aku naik berang!! Pi ambik keris aku, aku nak ajar dia orang buat math!

Eherm, maksud aku kiter seharusnyer blajar sungguh2 demi agama kiter,bangsa dan negara supaya kita boleh memanipulasi media massa dunia dan mengubah konsep mereka!
Malaysian
277 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / in front of u....
Offline
Posted 6/21/08
aku rase kita pegang blk kepada al-Quran dah hadis..
lg satu kita kena tukar name ayam belanda ngan durian belanda tu..hehe
Malaysian
4600 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Alone...............
Offline
Posted 9/4/08
ayam gombak ngan durian gombak pown bleh tahan gak............
Malaysian
845 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F
Offline
Posted 9/6/08

Kira77 wrote:

rasanyer dunia is gona end kita mesti banyak berdoa kpd allah baca yasin tiap malam jumaat pergi sembahyang jumaat baca alquran tiap2 hari malam sabtu and berlajar betul2


aku setuju.....

Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/23/08
sbb tu lar keluar pepatah belanda mintak tanah
Malaysian
40772 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 11/22/08
huh,
boikot je,
melebeyh2 lak,
First  Prev  1  2  3  Next  Last
You must be logged in to post.