First  Prev  1  2  Next  Last
Post Reply Gambo aku dan fish
Moderator
676 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M / malaysia
Offline
Posted 4/5/08 , edited 4/5/08


muhahahah aku dpat ikan berat 3kg koghang dpat aper?
jgn jadi bangau bro ///............
Moderator
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 4/6/08
bangau2 pun bangau......tapi ikan aku lagi best dari ngkao

Moderator
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 4/6/08
Nie dia hasil tangkapan di limbongan malam tadi

Enjoy gak mancing.....Air pasang pulak tu...
Yg penting layannnn....





hasil dari member Yusof N Khairul(kaki pancing)..................malam2 kena panjat pagar br0.siang bole masuk jer.....kalau siang panas la pulak...jalan kaki dekat 20 minit baru sampai....

cuma gune udang idup....
Moderator
5941 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Crunchyroll
Offline
Posted 4/6/08
pew angin satu bdn..aku pancing ngan abg aku kat limbongan seekor pari x jamah
Moderator
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 4/7/08
suruh jerr abg kau beli jerr rod baru ....ganti rod yg terhumban kat laut.......ahakkksss
Creator
826 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Malacca,Malaysia
Offline
Posted 4/7/08
woi agak2 ler.....jgn nak tipu....kat mana ko mancing ni?aku mancing xde ikan pu kat limbongan?
Creator
826 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Malacca,Malaysia
Offline
Posted 4/7/08
wei akus,ikan yg ko tangkap 2 lain mcm je....bleh makan ke ikan tu?
Moderator
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 4/7/08
ha ha ha akus semalam baru jer naik bot dah mabuk....kate hardcore giler bab2 pancing nie...ha ha ha..ahaakkkss
Moderator
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 4/7/08
pengalaman kaki pancing melayan ikan darat spesis Kepala Ular seperti haruan , Bujuk dan toman mehlah kongsi-kongsi pengalaman anda jika disertakan dengan fotonya sekali terlebih lah menariknya.jom...









Moderator
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 4/7/08
nie plak spesis haruan member kita nie tangkap ikhlas dari DelidaBintik(namer samaran brader nie) ahakkkss











Creator
826 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Malacca,Malaysia
Offline
Posted 4/7/08
x baik ckp mcm tu snake999 pd akus.....mungkin dia terlupa nak mkn ubat mabuk....ahaks
Moderator
676 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M / malaysia
Offline
Posted 4/7/08
aku memang tak mkan ubat mabuk nak try test kepoweran aku muhahahahahah ///.
Moderator
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 4/7/08
tapi hasilnye x power...ha ha ha ahakkkksss
Moderator
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 4/7/08
///apebenda simbol nie...ha ha ha ahakkkksss
First  Prev  1  2  Next  Last
You must be logged in to post.