First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
Post Reply Mencarut #@$%&*!!!
Malaysian
3583 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / ?????
Offline
Posted 4/13/08
Saja nak tau korang mencarut tak. Mencarut ni memangla tak elok tapi kalau korang tak pernah langsung mencarut sekali sekala masa marah tu mcm... o_O baik nye.. Dalam bahasa Melayu ke Inggeris ke Jepun ke Cina ke Tamil ke Korean ke. Aku kalau naik angin macam2 keluar...
Posted 4/13/08
huhu......aku pun
dulu aku x pernah mencarut..
tapi semenjak nie aku jadi kuat mencarut
asal marah sket mesti kluar mcm2...
hahahahahahaha...
Malaysian
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 4/13/08
mencarut...............$@%$$%#%$&&@!!!$ satu amalan yg x baik.......mengarut takper....ahakkkkksss
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 4/13/08
mmg...aku kuat gak carut...hari hari mencarut....dah cam hobi....kejap2 butu* hang!kat skolah aku mmg cam tu
Malaysian
28184 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F
Offline
Posted 4/13/08
hahax..apakah itu mencarut...kehkeh...
Malaysian
1486 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / Ur House (Malaysia)
Offline
Posted 4/14/08
ape korang mencarut ni?????? forum ni xbaik la...






























































































kadang2 je
Malaysian
676 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M / malaysia
Offline
Posted 4/14/08
salam
Exp;
lahabau kerbau balau, penyapu buruk mcam kambing itam ajer..................lpas tur glak
muhahahahahhahhah............................................................................................adakah ktogori mencarut ///
Posted 4/14/08
o__O"...
apew tuh??
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / malaysia
Offline
Posted 4/14/08
uisyy.....aku x ske la mncarut...mmg la kdg2 terlanjur mulut...tp bile dh 'ter' tu,rse sedey plak...psl baru je mutuskan tali pshbatan ngan org yg dicarut....klu bley la kan,aku arap aku x pnah tau pn pkataan2 carut nih....
weih..forum ni mmg dh dluluskan mod ke?kan dh ade udg2 baru tuh....
Malaysian
3583 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / ?????
Offline
Posted 4/14/08
Takkan SALAH kot topic ni, bukannya suruh korang suma mencarut kat sini, cuma nak tanya 'selalu ke, tak pnah ke' pastu explain lah knape, bagi pendapat..korang menyesal ke, tak nak jadikan mencarut tu satu tabiat ke. Tujuan forum2 ni untuk healthy discussion, bukannya untuk orang bergaduh.
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 4/14/08
mm ikut prasaan aa kalo mmg dh hangin tu mencarut je aa.... x dpt kontrol prasaan laa dikatakan sng2 kekadang tuh slalu laa gak
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / malaysia
Offline
Posted 4/14/08
topik nih mmg x salah....cume x mao mod2 ngamuk jer...ade la diorg punye kesulitan klu kite main post jer...kite pon x tau camne masalah diorg tuh...
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 4/14/08 , edited 4/14/08
sape starter thread?mari aku carut marut maki hamun caci keji sumpah seranah...hahahaha...
ape2 pon 1 ayat je aku nk taip kt sini....

BUDI BAHASA BUDAYA KITA
Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 4/14/08
yeah aku ske gler mncarot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
You must be logged in to post.