y CRIMINAL IN MALAYSIA??
Posted 4/15/08
Y THERE IS OWEYZ ANYWHERE, EVERYWHERE N ANYTIME CRIMINAL HAPPEN???
ANSWER ME, TELL ME KNOW!!!!!!!!!!
Posted 4/15/08
I THINK SBB BYK ORG X BTLLLLL
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 4/15/08
pendapat ako?suma manusias (ada "s" la sbb plural :lol:) buat silap.
sengaja @ tidak disengajakan..dn jenayah2 ni pon termasuk dlm kesilapan manusia ni sendiri..
sbb manusia TAK SEMPURNA..undersetem???
Malaysian
3583 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / ?????
Offline
Posted 4/15/08
ada banyak la, mungkin org tu psycho,desperate,tak sengaja,miskin,balas dendam,trauma,for teh munny..the sickest one might be killing people for their own pleasure...(aku baca komik diorang bunuh org diorang jadi excited )
Malaysian
6914 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / ~MaLaYsiA~
Offline
Posted 4/15/08
ade org, bler die berjenayah, die akan rasa satu kepuasan untuk diri die...dan lagi, bnyk faktor yg menjurus kepada perlakuan jenayah nih...antaranya tekanan...mereka tertekan mgkn sbb gaya hidup yg serba kekurangan, perasaan rendah diri melampau, keluarga yang berpecah-belah...dan mereka nih slalunyer jrg nak mendekatkan diri kepada tuhan yang esa...mereka lebih gemar akan keseronokan duniawi yang sementara...bila amarah menguasai diri, iblis lagi tambah meniupkan amarah tuh, jadilah mende2 yg x berpatutan...
Posted 7/16/08
cuma banyak vandalisme
You must be logged in to post.