First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
apakah keinginan anda?
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 4/18/08 , edited 4/18/08
x seriusnyer jwapan:

aku nk DN pas2 bnuh bush gan rozen maiden satu set ^^

seriusnyer jwapan:

.............x dek..bersyukur je laa dgn aperk yg kiter ader ;p....

jawapan yg btol nyer:

aku sentiaser impikan dunia yg aderk alien ...skolah bapak besak cam harry potter,penggembaraan yg cam Lord Of the Ring.fantasi cam narnia, idop yg happy....dan citer2 aku nk jadik pilot dpt jadik kenyataan dan aku ingin kembli wak2 cam doraemon dlu supaya aku x lakukan kesilapan yg sme cam dlu......tp aku tau mende ni x kan blaku..
Malaysian
676 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M / malaysia
Offline
Posted 4/19/08
impian aku ader org yg leh satle utang aku yg riban2 ni. klau duit aku byak aku beli umah cash, keter cash, org umah pon cash muhahahahahahahah....///
Malaysian
4600 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Alone...............
Offline
Posted 4/19/08
Aku arap ada jer duit yg mencukupi dlm poket aku kalo nak bayar sesuatu.....
x lar aku jadi tamak haloba sgt.........
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 4/19/08
aku harap shinji mati kena langgar kereta...
Malaysian
28184 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F
Offline
Posted 4/19/08
aku hrp aku jumpe org yg aku ske tuh slalu..
hahax..
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 4/19/08

kser34 wrote:

aku harap shinji mati kena langgar kereta...


hoho...website nih nk kene update.....sape nk wat klu die mati?hak3....rilek2...
Malaysian
1203 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / TwiLiGhT ToWn
Offline
Posted 4/19/08
aku..
nk..
msk syurga...>.<"
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 4/20/08
aku arap dunia kita nie cam dunia bleach
plus aku nie shinigami waaa bes nyer
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 4/20/08
and aku tingin nak dok dalam dunia anime
.......waktu aku darjah 4 dulu aku pernah mimpi date dengan rika character digimon world 3 tu.......dua kali lak mimpi 2....kali kedua aku bela toyagumon
Malaysian
3905 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Orb Nation,Arc Angel
Offline
Posted 4/25/08 , edited 4/25/08
Korang tanya aku ker..
tapi nama aku bkan ANDA..
Posted 4/26/08
aku nk....
aku nk....
nk aku sebot ke??
aku nk aku sembuh dari penyakit yg aku sdg tanggung skang nie..

Malaysian
2278 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / Kuala Lumpur
Offline
Posted 4/26/08
aku perlukan masa.........
sape blh bagi?????
kalolah dunia nih blh berhenti seketika..........hurmmmmmm
Malaysian
3905 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Orb Nation,Arc Angel
Offline
Posted 4/27/08
aku leh bagii..
MASA yer..
aku tambah LAH kat blkang..muhahahaha..jahat tol aku neh..kejam lagi baik atie..hampeh tol ar..
Malaysian
2278 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / Kuala Lumpur
Offline
Posted 4/27/08
haha terima kasih je la encik kouten_kinshun.......huhu
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 5/1/08
aku harapaku bley jadi manusia yg cemerlang di dunia dan diakhirat nanti
First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
You must be logged in to post.