First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  Next  Last
Post Reply ape yg mmbuat kan korang join crunchyroll ???
Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 4/18/08 , edited 4/18/08
aku sbb nak tgk citer hana kimi(jap) ......ep akhir...
aku da bli cd nyer ...tp msetu cd akhir tuh sangkut.....
tu le sbb nyer...

korang ??
Malaysian
4600 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Alone...............
Offline
Posted 4/18/08
cari citer Hayate no Gotoku.....
tp hampeh di licensed kan plak....
Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 4/18/08
oowwhh...........
Malaysian
6636 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / Malacca,Malaysia
Offline
Posted 4/18/08
sebab ianya senag chating x mcm myspace susah...
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 4/18/08
mula2 aku ni veoh punye user jgk la..d/l naruto sana..yela format kebanyakan avi,mpeg,mp4..lawa la..
tp size pon bagak la..pas2 veoh diupdate + menyusahkan..aku beralih pd web lain nk donlod naruto...
masalah web tu plak hanya membenarkan donlod 1 episod pd 1 masa...
dn masa tu la member aku memperkenalkan CR..mula2 skali2 xtau lsg psl group,psl profile..
yg aku tau..bukak stiap epsod naruto,right click,tekan "download FLV video with IDM"..
smpai la naruto dilesenkan..sbb aku stay lg kt CR krn kamen rider series..tp last2 kena lesen jgk..(shoo adness)..skng ni stay sbb member2 je la...
Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 4/18/08
ooowwhh ...aku pon ...
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 4/18/08
aku lak sbb faris320 ajak...pas2 karang aku guna utk chat ja sbb anime byk kena lisenced =.=
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 4/18/08
aku join pas tengok akak aku sng2 jer tengok vid free cni....lgpon die jenis streaming nyer...x yah donlod...aku join start mei 2007 tp baru tau psl group&profile mse disember..bile dh de rmai kwn nk chat,aku stick ar cni...awl2 pas diorg dh lesenkan byk anime aku ingat nk jer kuar dr cni...skang cr ni dh jdik tmpat chat aku...anime sume tuh aku tenok kat anime6
Moderator
8468 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Unknown
Offline
Posted 4/18/08
aku baru start taun ni.... lpas baru psg internet, trus blaja guna & tanya memember tu ah org cadangkan cr nih..... ska btul time tu tgk byk anime drama sini... cambest plak, aku smbung tgk anime yg x sempat tgk abis time kecik2 dulu, kamen rider, memacam ah.... sehinggalah byk yg dilesenkan... sempat la gak abiskan sesikit.. tapi kira banyak la anime baru aku dpt tau kt sini, ada gak lgi yg layann..... siap leh chat, kongsi pendapat, layan forum gila2.... hahaks
layann~~
Posted 4/18/08
aku join cr sebab aku nk tgk memory of nobody dulu..
tapi kena sign up lak..so aku pun sign up jelah..
x sangka plak bleh jadi camni skang...

Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 4/19/08
huhuhuhuhu...
Malaysian
28184 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F
Offline
Posted 4/19/08
hahax..aku lak..erm sbb mao tenok cite korea n jepang..dr mane tah aku dpt web nih..mayb dr utube kot..org dok bg cument kan..sbot la web nih..pastuh dlm ape blan lpas tuh baru aku msuk group m'sia n knal nan sume org..skrg nih aku msuk CR p0ng sbb mao crik kawan jek..h0h0..sbb malas da mao tenok itu drama ke anime..da kene lesen..tuh jek ah...
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 4/19/08
dulu aku dok gla bleach tapi dok tengok kat utube jer tak bes arr nak buffer lambat ciot.jadi aku nak cari web lain ............then 1 hari aku saja taip bleach kat yahoo then tetiba aku jumpak 1 website.... nama dia cam bes jerk nama dia crunchyroll....so aku join laaa....
Malaysian
28184 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F
Offline
Posted 4/19/08
tp wat mase skrg aku pling ske CR lah..hahax..bley knal nan ramai org..hahax..
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  Next  Last
You must be logged in to post.