First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  Next  Last
Post Reply ape yg mmbuat kan korang join crunchyroll ???
Malaysian
676 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M / malaysia
Offline
Posted 4/22/08
aku join cr sbab nak jadi bebudak blik muahahahahha. bdak buat slah pon tak slah bdak katakan tapi tetap kener bantai juger dgn bapak aku.........time aku dulu maner ader bender ni semua ///
Malaysian
15098 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / ANONYMOUS
Offline
Posted 4/23/08
saya...waktu Abang tengah tengok citer...kat CR...saya nampak...pastu...saya pergi bukak CR dan tengok citer(anime) yg x pernah tengok...saya selalu main abg saya punya CR....pastu abg saya nak g Asrama....blk 3 bulan sekali.....abg saya pun sign out...saya nak tengok anime....waktu tu kene log in dulu baru leh tengok...tahun lepas...saya tanya abg saya apa pasword abg saya...abg saya x nak khabar...saya pun tanya abg saya leh x nak sign up kat sini..abg saya bg....saya pun sign up....mula-mula x jumpa pun kwn dr Malaysia..dr Philiphines jew...pastu FAnsis lah kwn saya mula-mula org Malaysia..masuk group ni..waktu dah ramai kwn Malaysia..jd x kisah..mula-mula masuk x tahu plak ada tempat chat...pastu bila ada org nak kwn....baru tahu..hehehehhe
Malaysian
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 4/23/08
aku plak suker tengok anime .....dah banyak dah dvd naruto yg aku kumpul........last2 aku ternampak member aku si akus nie slalu bukak cr nie....tengok citer jepon sambil gelak sensorang(giler aperr dier nieh)......lask2 aku pun jadik giler cam dier ...ahakkksss ...maka lahirlah snakes999 kat cr nie...ahaakkkkss
Malaysian
2888 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / malaysia
Offline
Posted 4/23/08
kakak aku yang memperkenalkan cr ni kat aku ...
Malaysian
3905 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Orb Nation,Arc Angel
Offline
Posted 4/24/08
aku plak ..bgun jer dari mimpi cr terbuka dgn sendir d monitor cmputer aku,..hampehh
Posted 4/25/08
aku sbab nk tgk SHAKUGAN NO SHANA II !!!
n borink dh ngan ms.
aku lari ke sinie..
Malaysian
1912 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / F / MY
Offline
Posted 4/25/08
sepupu aku perkenalkan kat aku.............yg aku tau mule2 tgk anime...x peduli langsung pasal cr point atau profile...
Malaysian
11560 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / here....Matsujun...
Offline
Posted 5/23/08
tah lah...aku dah lupe la...pesal ha????
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 5/24/08
awl kwn aku promo die ckp crunchyroll tgk anime free x yah bli cd XP aku on jerk sbb tuh aku join last2 lps join cr aku lagik addict kat drama jepon dan bertambah lak collection cd anime aku dan makin menipis wangku..plik gak tuh..
Malaysian
3828 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / malaysia
Offline
Posted 6/3/08
i wanna watch animes XD~
Malaysian
1961 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Malaysia
Offline
Posted 6/3/08
dulu aku join bab nk tengok cite naruto and bleach tapi sekarang dah dilisen lak sekarang aku main minigames jer kat sini dan hanta forum
Malaysian
4075 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / Johor Bahru
Offline
Posted 6/3/08
aq lak sbb nk tgk anime ginban kaleidoscope... pas2 selang bbrpe bln aq nk tgk gundam seed destiny special edition... pas2 smpai skrg sje je nk contact mmbe from all over da world!!!! hahahha....
Malaysian
7993 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / Malaysia
Offline
Posted 6/3/08
takder sebab..... tiba2 jer terjumpa crunchyroll, pas tu join tak pasal2......
Malaysian
1131 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / my very own kingd...
Offline
Posted 6/4/08
sebab dulu mase cari video anime, byk results kuar cr.. pas tu dpt tau kene join utk watch.. sebab tu r..
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 6/11/08

ada7hiei wrote:

sebab dulu mase cari video anime, byk results kuar cr.. pas tu dpt tau kene join utk watch.. sebab tu r..


aku gak....kna join dlu bru bleh tngk video...
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  Next  Last
You must be logged in to post.