First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  Next  Last
Post Reply ape yg mmbuat kan korang join crunchyroll ???
Posted 7/9/08
mudah dan cepat kui kui kui betul tak???
Malaysian
8555 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Jrock no Sekai~
Offline
Posted 10/23/08
Drama, musik ngan forum...anime pun!
Malaysian
9927 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / ~❤ in my heart ❤~
Offline
Posted 10/23/08
ak join sbb nampak org gune kat cc...
nampak cam best..
sbb time tu suke gler kat citer2 korea....
Posted 10/23/08
entah lah lee pun xtau ape sebenarnya objektif cr ni
Malaysian
439 cr points
Send Message: Send PM GB Post
39 / M
Offline
Posted 10/25/08
saja jer nak tengok anime nganmovie yg berlambak kat c nie.......
Malaysian
3422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/26/08
Aq lak sbb nak tengok anime2 yang latest nyer. Sbb nak tengok kat veoh x leh
Malaysian
994 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Cyberjaya
Offline
Posted 10/28/08
aku join sbb aku bosan... tu je
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/28/08
kerana kat tagged.com tak berapa best dan kureng mendapat sambutan (ia best kalau ader user lain respon kpd sy)

sy rs sambutan masa sy mula-mla buat acc tagged amat memberangsangkan,tapi semakin hari sy dapat rasakan sambutannya menjadi semakin hambar,sy paham dan mengerti bahawa sekarang nie demam exam(bagi yg belum abis exam lagi),ader juga bz .itu semua adalah sbb yg tidak boleh dielakkan lagi,sy tak salahkan korang semua,atau mungkin sy tak pandai configure sosial kat sini,kat crunchyroll lain sikit,sy jarang rs sambutan terhadap sy semakin hambar ,mungkin tak semua bulletin yg sy post akn sampai kepada semua buddy list sy. akhir sekali sy ingin pohon ampun dan maaf jika sy tersilap kata,terkasar bahasa. AHLAN WASAHLAN WAMARHABAN BIKUM,ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH.

Posted 10/29/08

UCHIHAMADARAWARRIOR wrote:

kerana kat tagged.com tak berapa best dan kureng mendapat sambutan (ia best kalau ader user lain respon kpd sy)

sy rs sambutan masa sy mula-mla buat acc tagged amat memberangsangkan,tapi semakin hari sy dapat rasakan sambutannya menjadi semakin hambar,sy paham dan mengerti bahawa sekarang nie demam exam(bagi yg belum abis exam lagi),ader juga bz .itu semua adalah sbb yg tidak boleh dielakkan lagi,sy tak salahkan korang semua,atau mungkin sy tak pandai configure sosial kat sini,kat crunchyroll lain sikit,sy jarang rs sambutan terhadap sy semakin hambar ,mungkin tak semua bulletin yg sy post akn sampai kepada semua buddy list sy. akhir sekali sy ingin pohon ampun dan maaf jika sy tersilap kata,terkasar bahasa. AHLAN WASAHLAN WAMARHABAN BIKUM,ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH.


macam bagi ucapan kat perhimpunan sekolah
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/29/08
ini luahan hati yg terpendam dan membawa mesej bahawa hati sy terkilan sbb tak der saper lain sy
Posted 10/29/08
luah kan kegelisahan anda kat forum kaunseling
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/29/08
tak perlu,sy dah rs normal balik
Posted 10/30/08
Aku join sbab aku x pnah website laen buat kalau post ada point....tu la yang membuatkan aku nak join n ada video yang banyak......group pon best...x macam group website laen....



Marilah Kita Join The Banner Group untuk menyokong anak muda malaysia untuk melahirkan generasi berjaya....[
www.crunchyroll.com/group/THE_BANNER
Posted 11/2/08
bagus alhamdullilah semoga dapat rahmat
Malaysian
888 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20 / M / MJ House...
Offline
Posted 11/11/08
Aku join bukannye ape...cume bosan.....
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  Next  Last
You must be logged in to post.