First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  Next  Last
Post Reply ape yg mmbuat kan korang join crunchyroll ???
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/17/08 , edited 11/18/08
sekarang aku rasa cr semakin bertambah seronok dan banyak content up to date.
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/17/08 , edited 11/18/08

rinko83 wrote:

kakak aku yang memperkenalkan cr ni kat aku ...


sama lar mcm aku

Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Kamina City
Offline
Posted 11/18/08 , edited 11/19/08
nak tgk anime...tpi skrg x dah sbb da kna lisneced
Posted 11/19/08 , edited 11/20/08
Actually dunno ~~ XD
Posted 11/21/08 , edited 11/22/08
saya tak tau nak buat ape
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/21/08 , edited 11/22/08
buat seperti biasa sudah lar.
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 11/21/08 , edited 11/22/08


smiley virus sdah merebak
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 11/21/08 , edited 11/22/08
mai laa join skaki...ajak kengkawn skali.....menspam page nie...
Posted 11/21/08 , edited 11/22/08
kalau memain camni bole...tapi kalau spam msg pastu bgi kat kengkawan cam..."please forward this msg to your friends to get 2000 cr pts from shinji!...".....nanti kena banned...dah ade 15 org kene banned...uchi ngan faris nak jadi calon utk di-banned?...hahaha...memain jer...
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/21/08 , edited 11/22/08
main-main

tapi hati aku terasa
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/21/08 , edited 11/22/08

CuteCloudThief wrote:
uchi ngan faris nak jadi calon utk di-banned?...hahaha...memain jer...


mmg dah dalam senarai yg tercalon. aku ade buddy yg jd cr mods. aku mintak dia check, kalau ade lg org yg report uchi sbg org yg suka spam tak lama lah jawabnya.

ps: @uchi: masa kawan ko extremehard tu kena buang, ramai yg ade report ko pm kat bbrp org kononnya nak balas perbuatan diorang. tlg jd matang sk8, ni tempat international. group malaysia ni pon crmods bukan malaysian pon ade pantau tau. sbb spamming boleh buat sistem cr jd lag sbb terlalu byk maklumat.

so nak nasihat kat korang semua. post bila perlu aje...nak main game tak kisah tapi kalau utk kepentingan sendiri jgn.
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/22/08 , edited 11/22/08
tak lama lagi aku akn hilang dari cr

selamat tinggal semua

kalau ada rezeki aku akn ada lagi d cr.
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/22/08 , edited 11/22/08
bila ko hilang boleh la aku sapu group ni sampai bersih
Malaysian
40770 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M
Offline
Posted 11/22/08 , edited 11/23/08

muklah wrote:

sebab ianya senag chating x mcm myspace susah...


myspace senang cukop r,
Posted 11/24/08 , edited 11/24/08

Aegis85 wrote:

bila ko hilang boleh la aku sapu group ni sampai bersih


aegis kejam gile...hahahahaha...
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  Next  Last
You must be logged in to post.