First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  Next  Last
Post Reply ape yg mmbuat kan korang join crunchyroll ???
Posted 11/24/08 , edited 11/24/08

Aegis85 wrote:

bila ko hilang boleh la aku sapu group ni sampai bersih


aegis kejam gile...hahahahaha...


berapa kali mau post da!!!!!!!!!!

rep forum post added by amir sabrin
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/24/08
kalau aku bersihkan jd camni lah
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 11/24/08

CuteCloudThief wrote:

kalau memain camni bole...tapi kalau spam msg pastu bgi kat kengkawan cam..."please forward this msg to your friends to get 2000 cr pts from shinji!...".....nanti kena banned...dah ade 15 org kene banned...uchi ngan faris nak jadi calon utk di-banned?...hahaha...memain jer...


hah aku x nak membuat keje cam 2...aku mensapam 4 fun bkn 4 cr point...ada paham...

(aku nak start menspam balik)
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/24/08
berani buat berani tanggung.
Posted 11/24/08 , edited 11/24/08
sori...hahaha...ter-double post plak...owh...nape manga dah takde kat cr?

ntah,tanya cr mods / shinji

rep forum post added by madara
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/24/08
manga kan ade kat CR tp dr sykt udon ajelah. korang tak tau ke? mesti tak baca post2 shinji kat depan tu...yg lain tu tak boleh letak sbb berlesen
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/24/08
aku baca,

kdg-2 kat situ ada perkembangan terkini ttg crunchyroll.
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/24/08
baguslah. aku sebenarnya dah tak daya beritahu org suruh baca menda shinji post. esp yg suka hantar chain letter
Malaysian
40772 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 11/25/08
join crunchyroll sbb nk tgk anime laa,
Malaysian
7995 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / F / S.E.A
Offline
Posted 11/27/08
join CR coz ade bnyk groups yg best...
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/28/08

rannz wrote:


Aegis85 wrote:


CuteCloudThief wrote:
uchi ngan faris nak jadi calon utk di-banned?...hahaha...memain jer...


mmg dah dalam senarai yg tercalon. aku ade buddy yg jd cr mods. aku mintak dia check, kalau ade lg org yg report uchi sbg org yg suka spam tak lama lah jawabnya.

ps: @uchi: masa kawan ko extremehard tu kena buang, ramai yg ade report ko pm kat bbrp org kononnya nak balas perbuatan diorang. tlg jd matang sk8, ni tempat international. group malaysia ni pon crmods bukan malaysian pon ade pantau tau. sbb spamming boleh buat sistem cr jd lag sbb terlalu byk maklumat.

so nak nasihat kat korang semua. post bila perlu aje...nak main game tak kisah tapi kalau utk kepentingan sendiri jgn.



kutuk dari blakang nampak.....siap nak sapu bila uchiha xdak.....


apsal aku kutuk plak? aku cakap terang2 depan2. apsal aku nak sapu plak? aku buat ape yg patut je...
Malaysian
167 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / tokyo , japan
Offline
Posted 11/29/08
sebab ye ada japan drama , japan movie , photoshop , jpop & jrock.
ntah , banyak xleh snrai haha! :D
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 11/29/08

yumimatsuo wrote:

sebab ye ada japan drama , japan movie , photoshop , jpop & jrock.
ntah , banyak xleh snrai haha! :D


photoshop?? ade erk?
Malaysian
167 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / tokyo , japan
Offline
Posted 11/29/08
yupp try ahh seacrh , ada ada
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 11/30/08
xsngke...nk search!!! *mengilangkan diri*
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  Next  Last
You must be logged in to post.