First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Next  Last
Post Reply Kamus mukmin: Untuk Santapan Rohani dan Jasmani
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 4/20/08
pas2 cube ko byk bace buku2 agame.....perubahan yg sebenarnyer berasal dari HATI....klu ko mmg ade iman kuat,ko akan rase bersalah yg teramat bile nk bkk website2 camnih......so,tepuk dada tanye iman aar...
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 4/20/08
problemnya aku lebih pro dari parents aku lepas aku tengok 2 aku terus padam history dan link
ok sumer org dah ader kat atas tnggl aku srg jerk rasa nak layan h****i lah
Malaysian
4600 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Alone...............
Offline
Posted 4/20/08

PaiN90 wrote:


faris320 wrote:

dulu asalnyer aku x layan tapi skarang pantang x dok owang dalam umah mesti layan.....>.< and my pc have at least 80 ecchi pic


Ketahuilah walau sebesar mana pun dosa yang kamu lakukan.... pengampunan ALLAH lebih besar...

ko kna kawal ah....try ambik sofware yg parent safety ke apa tah, kiranya klu ko nk bkak lmn web camtuh dia sekat ah.... jadi kiranya xde alasan kita sebagai umatNya x nk tobat, kan?


beta sokong 1 000 000 000%

Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 4/20/08
And time blajar aku slalu teringat bende 2 ................aku kira ok pada kwn aku kawan aku layan 89
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 4/20/08
onani 2 kadang2 terjadi
Malaysian
4600 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Alone...............
Offline
Posted 4/20/08
pe bende tu onani?
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 4/20/08

faris320 wrote:

onani 2 kadang2 terjadi


elakkan onani....ustazah aku kate klu ko layan sgt onani tuh time mude2 gini,nnt besar bile ko dh kawin ko x der rase keghairahan tuh.....sng cite 'tangki' dh abes kosong...
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 4/20/08
harap maklum aku x tau sgt ape tuh ecchi n camne gambar2nye.....
Malaysian
4600 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Alone...............
Offline
Posted 4/20/08

apip wrote:


faris320 wrote:

onani 2 kadang2 terjadi


elakkan onani....ustazah aku kate klu ko layan sgt onani tuh time mude2 gini,nnt besar bile ko dh kawin ko x der rase keghairahan tuh.....sng cite 'tangki' dh abes kosong...



Owh....... air tu rupe2 nyer......
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 4/20/08 , edited 4/20/08

bohza wrote:

Owh....... air tu rupe2 nyer......


bkan ar....tu salah satu kowt...tp yg aku mksudkan laen....
Malaysian
4600 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Alone...............
Offline
Posted 4/20/08

apip wrote:


bohza wrote:

Owh....... air tu rupe2 nyer......


bkan ar....tu salah satu kowt...tp yg aku mksudkan laen....


perbuatan ntuk mengeluarkanya kan? dlm bahsa org sarawak, NOCENG .......

Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 4/20/08

pegash4rk wrote:

Barangsiapa yang (sengaja) meninggalkan solat fardhu lima waktu :-

Subuh - Allah SWT akan mencampakkannya kedalam neraka Jahannam selama 60 tahun* di akhirat. (*nota - 1 tahun diakhirat=1000 tahun didunia=60,000 tahun)

Zohor - Dosa sama seperti membunuh 1000 orang muslim.

Asar - Dosa sama seperti meruntuhkan Ka'abah

Maghrib - Dosa sama seperti berzina dengan ibubapa sendiri.

Isyak - Allah SWT berseru kepada mereka :- "Hai orang yang meninggalkan solat Isyak, bahawa Aku tidak lagi redha engkau tinggal dibumiKu dan menggunakan nikmat-nikmatku, segala yang digunakan dan dikerjakan adalah berdosa kepada Allah SWT."

kalau Solat Jumaat - Umpama membunuh 40 orang Nabi


insaf aku x nak tinggal solat dh laa......
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 4/20/08
k..psl porn,hentai ke ape etc aku paham la jgk..sbb aku pon laki...
hard disk aku space 120gig...5 partition..dlu 1 partition penoh dgn benda2 cmnih je..video,gmbar,etc..
tp nk tau cmne aku leh ilang minat dgn benda jadah ni?sebab naruto..
aku xckup space nk simpan naruto2 yg aku donlod 270 episod tu(trmasuk shippuuden la).
maka dgn tu,dgn muke slambe mcm monyet tgh kupas pisang aku del je sume mende haram jadah tu..
pendek kata cmni la..kalo ko pandai filter,guna filter kt internet ko..
del suma yg dh ada dlm hdd ko..ganti je dgn cite2 yg elok sket..(rekemen Kamen Rider Kiva )
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 4/20/08
adess malam smlm time aku tgh lalok2 nk tido aku rase aku terlupe nk sebut mnde pnting nih kat faris.....so aku dh edit cket spy x berlaku kesalahfahaman......nih yg aku dh edit;

okess jap aku cube selesaikan masalh ko nih....skang ni mmg rmai yg ambil sambil lewa tntang hukum menonton bahan2 lucah...sebenarnye hukum menonton bhn2 lucah ni HARAM sbb ade pndedahan aurat+menunjukkan kemaluan manusia...nih mmg dilarang psl nabi pon x menggalakkan suami melihat kemaluan isterinye..apatah lg org laen yg asing(ajnabi)?....setiap hukum yg ade dalam al-quran(hukum hudud)disabit secare kat'ii(tetap!!x der lg hukum laen,x der toleransi,kecuali jika ada hadis sahih yg menasakhkan/menerangkan/mengkhususkan etc...)lg pon bhn2 lucah akan mnimbolkan nafsu syahwat yg mmg kebinatangan....jd ape kesan nyer?rogol!zina!smbang mahram!yg plg koman2 pon onani...tp aku x pasti sgt hukum onani nih...aku x leh main teke2.....tnggu ar besok aku tanye ustaz aku...

papepon hukum yg aku bg tuh utk tontonan bhn2 lucah yg melibatkan manusie idop,yg akan dihisab satu hari nanti.....tp klu hentai(anime),aku x pasti sgt sbb aku ade kekonpiusan...tp kalau mnde tuh mningkatkan nafsu syhwat ko(ko bley rase sndiri),JAUHKAN!!and aku pasti mnde2 camni mmg ningkatkan nafsu.....laen la klu ko nih..............phm2 ar...

hoho...rilek...dlu aku pon ade tengok hentai2 nih.....tp skang ni mmg dh benti mutlak...hak3...

Moderator
8468 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Unknown
Offline
Posted 4/20/08
FIRMAN ALLAH S.W.T YANG BERMAKSUD:

Dan janganlah engkau mengikut apa yang tidak mempunyai pengetahuan mengenainya; sesungguhnya pendengaran dan penglihatan serta hati, semua anggota-anggota itu tetap akan ditanya apa yang akan dilakukannya.
SURAH AL-ISRAA' AYAT 36
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Next  Last
You must be logged in to post.