First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
kemana kawan kita menghilang??
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / M / Kamina City
Offline
Posted 11/9/08
bosan lah dgn cr...lagipon bkn best sgt pon cr ni
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/10/08
best lar cr nie

kau jer tak reti nak menghargainya
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/10/08
saya faham kenapa awak berbuat demikian

saya akan tunggu sampai awk kembali berada dalam crunchyroll

sesungguhnya awak sukar di cari ganti

khas utk dani yg selalu ku ingati
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/10/08
jgnlah bersedih wahai sahabat...bergembiralah...krn Allah merinduiMu...betapa Dia rindu ingin mendengar suara hatimu, memohon kpdNya...betapa Dia rindu mendengar rintihanmu...mengharap hanya kpdNya...betapa Dia rindu mendengar kata2 rindu dan cintamu terhadpNya...

jgnlah bersedih wahai sahabat....senyumlah...krn Allah sentiasa di sisimu...di saat kau bersedih...di saat kau menangis...Allah telah menghitung air matamu....di saat kau merasa bersendirian, igtlah.....Allah sentiasa bersamamu....

jgnlah bersedih wahai sahabat.....tenanglah hatimu....krn setiap kesusahan itu, pastilah diiringi kesenangan...setiap kesedihan itu, pastilah diiringi kegembiraan... berdoalah agar jln yg kau pilih adalah drNya....jln yg kau pilih akan mendekatkanmu kpdNya....berdoalah, agar jlnmu lurus dan terus kpdNya....berdoalah, agar dugaan ini tidak sia2....agar ia menjadi permulaan dan pintu menuju syurgaNya....



warkah doa ini saya titipkan buat sahabat yg sgt sy sayangi....

moga dia tabah mengharungi hidup ini...

moga kebahgiaan menjadi miliknya...

moga Allah sentiasa melindunginya..
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/10/08 , edited 11/12/08
barulah saya boleh tersenyum lebar

bila awak sudah kembali XD XD

cuba teka,senyuman kegembiraan nie saya tujukan kepada siapa??
Posted 11/11/08
waaa sy tau kebanyakkan diorg pergi bercuti muaaahhaaa cam sy gak ^^
Creator
3196 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / I am with you til...
Offline
Posted 11/12/08
x sangka...ish5
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/12/08
korang perasan tak

tomo pun turut meng cancelkan accnya.
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/12/08
kame_yamapi

pun dah deactivite kan accnya
Posted 11/13/08
kalo sy nak cari big monster yg dah hilang kat sini leh x?
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 11/13/08
ramai aar ilang...

ecah
zenor
apip
pegas
ayam
tomodachie
messyboo
pineapple
spe agi..
bohza
kser
under18rouge
kgbudak
diana1993
snakes
and etc..sorry list [jg sgt klo terlupe tuh sory sesangat
cukup2 ar tuh banyak sgt manusia2 perjuangan yg ske memekak,membising,memeriahkan,mengkecohkan,menyibok.mengspam,menyusahkan adoyai..me ape lg??mmg dlu meriah ar..tp skang dh senyap sket sbb sume bz..nk wat camne sume ade kehidupan bkanye kite idop kne pandang kom je an??
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/13/08 , edited 11/19/08

korfkid wrote:

ramai aar ilang...

ecah-bz
zenor-cancel acc
apip-bz
pegas-bz
ayam-bz
tomodachie-cancel acc
messyboo-bz
pineapple-missing
spe agi..
bohza-bz
kser-ada lar,dia tak suka cr.
under18rouge-bz
kgbudak-bz
diana1993-cancel acc
snakes-bz
and etc..sorry list [jg sgt klo terlupe tuh sory sesangat
cukup2 ar tuh banyak sgt manusia2 perjuangan yg ske memekak,membising,memeriahkan,mengkecohkan,menyibok.mengspam,menyusahkan adoyai..me ape lg??mmg dlu meriah ar..tp skang dh senyap sket sbb sume bz..nk wat camne sume ade kehidupan bkanye kite idop kne pandang kom je an??



saya tak paham apa yang kau cuba sampaikan .

rep post forum added,edit and quote by amir sabrin

Malaysian
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
35 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 11/14/08
hahahahaha..................aku ader arr skang cumer buzzyyy memanjang(banyak keje nak carik duit banyak2).....skang aku dah jadi superman terpaksa arr aku terbang sane terbang sini...ahakkkkssss......kalau ader masalah post jerr kat profiles aku atau email...gua.......see ya...insya Allah saye leh tulun.....up up and awayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..................zassssss........."kukkkkk"...ader terlangar lak bumbung ghumah.......
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/17/08
bukan setakat member kita hilang

forum kita pun banyak yang hilang
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/17/08

mojakowiththesunflower wrote:

kalo sy nak cari big monster yg dah hilang kat sini leh x?


boleh

tapi kena panggil ejen pengesan lar

First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
You must be logged in to post.