First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
kemana kawan kita menghilang??
Posted 11/17/08
erk xyah lar, lgpun monster sy tu suke pi mengilangkan diri ,sekejap ada ,kejap hilang lg balik...
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/19/08
macam biskut mentega kacang ker??
Posted 11/19/08
apa kaitan biskut dengan monster?
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/19/08
kan monster kau selalu mengilangkan diri.

macam biskut lar,kjap ada kjap tak da.
Posted 11/19/08
Oh camtu rupenye `~~ eh xpe , sy nak layan citer dr sammi cheng pasal monster(hamster) dia pun hilang dlm citer tu
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/19/08
k

enjoy da stuff
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 11/19/08 , edited 11/19/08

UCHIHAMADARAWARRIOR wrote:


korfkid wrote:

ramai aar ilang...

ecah-bz
zenor-cancel acc
apip-bz
pegas-bz
ayam-bz
tomodachie-cancel acc
messyboo-bz
pineapple-missing
spe agi..
bohza-bz
kser-ada lar,dia tak suka cr.
under18rouge-bz
kgbudak-bz
diana1993-cancel acc
snakes-bz
and etc..sorry list [jg sgt klo terlupe tuh sory sesangat
cukup2 ar tuh banyak sgt manusia2 perjuangan yg ske memekak,membising,memeriahkan,mengkecohkan,menyibok.mengspam,menyusahkan adoyai..me ape lg??mmg dlu meriah ar..tp skang dh senyap sket sbb sume bz..nk wat camne sume ade kehidupan bkanye kite idop kne pandang kom je an??



saya tak paham apa yang kau cuba sampaikan .



mmg laa nko x paham sbb kejadian 2 berlaku pada bulan 1&2....nko x join cr gi time 2(tringat aku time dolu2 time ayam sker spamming,vetalocos sker buat hingar,aku yg sker meynibok,singing kat dalam guestbook mesia(cam karoeke lakk),forum jalan non-stop,dan memacam termasuk laa 'perang')

Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/19/08 , edited 11/19/08
oooooo

btul gak apa yg kau kata

sbb aku masuk bln 3

tapi forum aku dah okeykan dah

masa aku baru ada kat groups malaysia

aku tengok chaos giler.

tetiba selang 2 minggu aku jadi mods

masa tu baru abis pmr

jadi aku boleh online,masa pmr aku tak on cr

jadi aku terlepas mcm-2

skang aku dah up to date.
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 11/19/08
kalu nak nko bacer balik arr guestbook pada page 1...bile bace blik mmg lawak gler
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/19/08 , edited 11/19/08
memakan masa tu

paling comman 3 bulan

kalau nak baca dan faham

kalau hanya suka-suka

seminggu.
Posted 11/19/08
boleh saya join skali ? apa benda yg korang cuba bincangkan encik madara dan encik faris?
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/20/08
sejarah group wall post

menyimpan seribu kenangan

yang putih dan hitam

memori yang pedih utk dilupakan
Co-creator
2903 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / malaysia,rawang
Offline
Posted 11/21/08
hanye kornag bertiga jer aktif dlm group nih yg laen mane??
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/22/08
sibuk dan ada yg sedang berjuang dlm exam
Malaysian
40772 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M
Offline
Posted 11/22/08
klu topik yg bodoh camni,
delete je r,
menyemak la,
kate group malaysia,
ni dh merepek
First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
You must be logged in to post.