Post Reply Buh gambar awek anda
Posted 5/2/08
letakan gambar awekz anda di sini
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 5/2/08
bila ada masa nanti saya letak gambar awek saya.
Member
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
77 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 5/2/08
aduh mlu la aku nak tnjuk .......~
klu ader yg da ltak nnti aku ltak .....
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 5/8/08
wajib ke letak gambar awekz?
Posted 5/8/08
x wajib....cuma sunat jer
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 5/9/08
sy kene amik gambar awek saya dari camera saya, lepas tu baru sy ltk kat sini
Posted 5/23/08
ok....
Member
6915 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / The place where h...
Offline
Posted 6/2/08
huh?????
x de sape ker yg nk ltk gambar awekz die???????
x gempak la cam ni......
hehehehe^_-
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 6/2/08
makan masa
Posted 6/13/08
Saja jer....ni bkan awek aku pon....saja buh jrtk...mesti korang knal punya...ni awek dalam crunchyroll






....
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 6/17/08
SY KENAL USER INI.(SAPE SUKE ONLINE GAME TRY LA( www.mechquest.com)
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 6/17/08
BILE SAMPAI MASANYER NANTI KAU AKN LIHATLAH
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 8/2/08
akhirnya dapat gak aku gambar fairuza ( nak malu aper gentleman la sket)
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/4/08
Jangan Makan Betik Malaysia!

Kepada semua orang Islam terutamanya yang tinggal di Perak. Mulai sekarang jangan beli betik. Kalau nak makan, tanam sendiri, sebab sekarang seperti yang pernah diwar-warkan dulu, oleh MB Selangor yang cakap nak buat industri babi kini dah jadi real. Diorang guna tahi babi buat baja industri tanaman pokok betik.Kalau tak caya, check kat tv3.

Harap maklum
You must be logged in to post.