Post Reply apa yang awek anda tak suka tentang anda.
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 5/2/08
macam saya, awek saya tak suka saya ganggu kehidupan peribadinya.
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 5/2/08
awek saya tak suka perangai saya yang hyperactive
Member
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 5/2/08
awek aku lak active gler ! ble time aku g cmping pngakap ....msti dier ikut ......
aku da dpt kelana n diraja .....dier bru nak amik diraja .......kire aku lgi tinggi ........
tp best dier ikut aku g camp !!! happy jer camp site aku !
Posted 5/2/08
awek aku x suka sbab aku prasan sgt....ari tu aku tulis kat kertas nama aku pas tu aku tulis hensem....cikgu panggil nama aku pastu tunjuk kat smua pompuan termasuk awek aku semua gelak...malu giler....
Posted 5/4/08

UCHIHAMADARAWARRIOR wrote:

awek saya tak suka perangai saya yang hyperactive


hyperactive?

Member
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 5/4/08
T.T aku harap aku ada awek...
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 5/6/08
sekarang ni dier tengah panas hati dengan aku.
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 5/9/08
saya tengah cuba untuk berbaik dengan dier. ini semua berlaku kerana kesalahan saya . hari tu saya kena sound dengan dier depan kwn-2 saya , merah padam muka saya.
Posted 5/24/08
wakakakakkaka
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 6/5/08
SAMPAI HATI KAU GELAKKAN AKU. JAGA KAU.
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 8/3/08
kwn sy cabar , hantar buku kepunyaan fai. kwn sy nak test sy , dengan gentleman sy ke belakang kelas (fai duduk kat belakang) dan bagi buku tu kat fai. diorang ingat sy kecut. menganga diorang.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Member
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 10/3/08
hahha....dasyat r korang nih.....
uchihamadara ni umor ko brape ?
aku form 4 baru dpt... lepak kser34....
nnti ader la tuh~
hahahahaa
Loyal Moderators
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/4/08
Jangan Makan Betik Malaysia!

Kepada semua orang Islam terutamanya yang tinggal di Perak. Mulai sekarang jangan beli betik. Kalau nak makan, tanam sendiri, sebab sekarang seperti yang pernah diwar-warkan dulu, oleh MB Selangor yang cakap nak buat industri babi kini dah jadi real. Diorang guna tahi babi buat baja industri tanaman pokok betik.Kalau tak caya, check kat tv3.

Harap maklum
You must be logged in to post.