First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
Post Reply siapa kat sini suka kacau org?
Malaysian
8555 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Jrock no Sekai~
Offline
Posted 11/10/08
Aku mane wat kegiatan jenayah....pandai2 je mnuduh...
Malaysian
994 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Cyberjaya
Offline
Posted 11/11/08
relax kak eh eh x relax dik, amir cumer bagi konklusi jer bukan nak menuduh..
Malaysian
8555 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Jrock no Sekai~
Offline
Posted 11/11/08
x kisah la....x marah pun...hidup ni mesti happy
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/17/08
yer betul tu

jangan cepat sangat nak serkap jarang

orang lain
Malaysian
40772 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 11/22/08
haha,
kacau?
base r,
Posted 11/22/08 , edited 11/22/08
saya mengaku ^^
kacau orang jer k ^^
Malaysian
40772 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 11/25/08
haha,
mmg la,
kacau jer,
Moderator
8468 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Unknown
Offline
Posted 11/26/08
time sk0lah ske kacau dak2 gurlz.. (yg cumel especially.. haha)
smpai duk u skang pn ske usik gurlz gak.. hahax
mse 2 mmg ser0nok, sbb 2 la d0rg igt aku smpai skang n smpai bila2..
Malaysian
28184 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F
Offline
Posted 11/27/08

PaiN90 wrote:

time sk0lah ske kacau dak2 gurlz.. (yg cumel especially.. haha)
smpai duk u skang pn ske usik gurlz gak.. hahax
mse 2 mmg ser0nok, sbb 2 la d0rg igt aku smpai skang n smpai bila2..


tp apsal aku ingt ingt lpe kat ko ea..hehehe..memain jek weh..
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 11/27/08

PaiN90 wrote:

time sk0lah ske kacau dak2 gurlz.. (yg cumel especially.. haha)
smpai duk u skang pn ske usik gurlz gak.. hahax
mse 2 mmg ser0nok, sbb 2 la d0rg igt aku smpai skang n smpai bila2..


tu laah..cian dak pompuan kne kaco gan laki
tp pompuan baek x kaco laki
cam kop gak..baek er...
haha
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/27/08
kat area felda ade budak pompuan yg suka kacau budak laki. ari tu masa aku jd fasilitator kat satu felda tu ade budak pompuan ni umur br 11thn. dah dpt gelaran 'minah rempit' sbb suka main motor ayah dia, dia ni suka kacau sorang budak2 laki yg pemalu. tapi lepas aku psycho dia sikit2(aku tak lah kejam.....sgt) akhirnya boleh lah budak laki tu 'bersuara' sikit. harap2 dia skrg ni ade keyakinan diri.
Moderator
48068 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / Smirkwood
Offline
Posted 11/27/08

bab-bab kaco mngaco nie mmg da jdi kegiatan aku kat skolah...bdak llki ske sngat kaco aku..1 ari nie(mggu lps sbenonye) ade la sowang mamat nie(classmate aku r)...die kaco aku...die ckap muke aku x pdn ngan prangai(sume owang kat skolah da tau aku mmg agak ganas sket) aku ngan muke x bsalahnye bedushh die!! (aku mnyesal sbenonye) ..x pasal2 dpat ceramah free la aku!! mmg x sda dri btol aku nie..!! da r time SPM!! tpi plik..diorang still kaco aku sampe skang...nak kene bedushh lgi agknye!!

- true story of qilathrun- mwahahahaha!!
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 11/27/08

qilathrun wrote:


bab-bab kaco mngaco nie mmg da jdi kegiatan aku kat skolah...bdak llki ske sngat kaco aku..1 ari nie(mggu lps sbenonye) ade la sowang mamat nie(classmate aku r)...die kaco aku...die ckap muke aku x pdn ngan prangai(sume owang kat skolah da tau aku mmg agak ganas sket) aku ngan muke x bsalahnye bedushh die!! (aku mnyesal sbenonye) ..x pasal2 dpat ceramah free la aku!! mmg x sda dri btol aku nie..!! da r time SPM!! tpi plik..diorang still kaco aku sampe skang...nak kene bedushh lgi agknye!!

- true story of qilathrun- mwahahahaha!!


perghhhh terer
*tpu tgn*
*tabik*
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 3/5/09



kacau org tak best.
pakat ramai-2 kacau h@*^u lagi best
Malaysian
15098 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / ANONYMOUS
Offline
Posted 3/24/09
SAYA SUKA KACOI org terutamnay lelaki..seronok usik org ni tau...
First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
You must be logged in to post.