First  Prev  1  2  Next  Last
Post Reply internet di malaysia diperkuatkan???btol ka??
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 5/19/08
aku dgr internet kat malaysia dah nak buat sampai 10 MPBS kat kawasan yg berekonomi tinggi cam KL,P. Pinang...pastu streamyx kene pakai x???xpon internet free ja skrg??kalau free wah!bestnyer!
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 5/19/08
free?tnggu jap..aku nk ambek nafas pjg2...pas2 gelak

kalo btol free mmg la best...tp peluang nk jd kenyataan tu mcm tnggu gunung everest cair la...xmustahil tp
terlalu dekat dgn xmampu nk terjadi...psl upgrade jd makin laju xtau la..sbb connection aku baru je jd normal..
psl sblm ni connection aku yg elok2 laju jd slow..
sblm ni,perghh donlod file 30mb amek masa sejam..tp skng dh normal blk so,kalo 30mb tu 8-10 menet la plg lama...

lgpun aku rasa ni mcm ada kaitan dgn dlm brita aritu yg ckp nk bg pendidikan melalui internet...ntah la..
aku pon tgk news skilas je..bkn tgk sgt..
Malaysian
7993 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / Malaysia
Offline
Posted 5/20/08
ye ke? kalu camtu aku akan online 24 jam sehari.....
Malaysian
1203 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / TwiLiGhT ToWn
Offline
Posted 5/23/08
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 5/23/08
mende ni betul la aku x buhong!*mungkin* sebab aku baca benda ni dlm surat khabar...xkan korang x baca surat khabar kut?
Posted 5/23/08
dlm mmp jer lar~ =_="
Malaysian
1203 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / TwiLiGhT ToWn
Offline
Posted 5/23/08
kalo sume yg dlm paper tu btol...
xder la kuar mcm2 kontroversi ..>.<"
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 5/23/08
korang harap x internet kat malaysia laju??
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 5/23/08
cuba korg bygkan 1gbps...bkn 100mbps..1gbps...
kalo stakat d/l crita..bkn skelip mata,tp xsmpat nk kelip mata...
Malaysian
41 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / Malaysia
Offline
Posted 6/3/08
well fyi.. internet di malaysia currently is the most suckiest (interms of broadband, wifi) in this case, korang boleh figure sendiri brand apa yg sucky itu.. dan there'll be no way tenet di msia akan jd laju (sebab currently malaysia partner-ing dengan pengguna internet dasar laut with Taiwan, hong kong and china kalau ku x silap..)

to be honest, internet-wise, msia is ketinggalan around 10 years of technology dengan negara2 maju cam Jepun etc..

yg buat aku jeles, di australia sana, government diorang berikan FREE broadband service (tak laju sgt, setakat 1-10mbps) BUT STILL, its free 0_0 (i know bcus i got a pen-pal there)

harap2 gov kita buat camtu jugak.. ^^
Malaysian
9927 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / ~❤ in my heart ❤~
Offline
Posted 6/4/08
hahahahahaha...
kucing bertanduk
ayam beranak...
hahahaha
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 6/5/08
internet kat m'sia cam @$%! mmg sial la aku dilahirkan di malaysia hahaaha!!!
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 6/5/08

kser34 wrote:

internet kat m'sia cam @$%! mmg sial la aku dilahirkan di malaysia hahaaha!!!


bagi aku lahir kat mesia laa besh....wlaupown ie lembab tapi x dak bencana alam.......earthquaqe cam kat jepun tornado kat negara europe dan len2
Malaysian
2888 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / malaysia
Offline
Posted 6/5/08
internet kat malay....memang.....kurengg! terutamanya org yang pakai jenis cable DC je..........
Malaysian
9927 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / ~❤ in my heart ❤~
Offline
Posted 6/5/08

kser34 wrote:

internet kat m'sia cam @$%! mmg sial la aku dilahirkan di malaysia hahaaha!!!


xbek cakap cam2..
xpe..next time, kalo dah kawen, suro is3 lahirkan ank kt lua ngare..
tkut2 nant, ank pn rse cm sial dilahirkan kat cni...(just pendapat...jgan mara..gomen~~)

First  Prev  1  2  Next  Last
You must be logged in to post.