First  Prev  1  2  Next  Last
Post Reply internet di malaysia diperkuatkan???btol ka??
Posted 7/10/08
aku rasa sama jer
Malaysian
2374 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 9/27/08
internet kat malaysia WAJIB kene +laju lagi!!!! nak tgk 1 episode pon kene tunggu mcm kat 1-2 jam aa utk nak.. err.. yg kelabu2 tu full!! >.<! kalo gune youtube, sengsara nak mampos!
Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 10/3/08
haiz.....kat umah aku ....ader 4-5 comp gne tenet....gilo ...dgn wireless nyer...jiran2 aku senyum jer gne tenet...
haiz.....paneh je ako~~~~~
Malaysian
1608 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / JUST BESIDE SS501^^
Offline
Posted 10/16/08
INTERNET KAT MALAYSIA NAK DIFREEKAN?
PERGH!!.. MACAM TIPU JE..
kerajaan kita ni ada ke duit?
tapi kalau betul.. bagus juga..
bolehlah aku download mcm2 lagu n cerita secara free!!!
kerajaan tanggung!! kan?
semua orang nak kan?
siapa x nak?
betul x.. betul x?
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/20/08
korang tunggu jer,nnti sy gegar parlimen mintak diorang upgrade internet yg lmbab mcm kura-2 nie.
terketar-ketar pengawal kat gate parlimen,sy sergah dia terus dia bagi sy masuk.
Posted 11/2/08
lama la nak tunggu upgrade
Malaysian
40772 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 11/21/08
http://www.youtube.com/watch?v=olbGB-zkNr0

internet private plg laju dlm dunie,
urmm,
jepun negare yg charge penggune internet die plg murah,
thats y la byk gler penggune internet kat jepun,
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/21/08

amad93 wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=olbGB-zkNr0

internet private plg laju dlm dunie,
urmm,
jepun negare yg charge penggune internet die plg murah,
thats y la byk gler penggune internet kat jepun,


yeps,aku sokong kau amad

check dlm forum tiga kata,ada org guna username kau


Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/22/08
mmg malaysia sgt2 ketinggalan. user kita ade lagi yg pakai dial-up. pastu masih ramai yg pakai kurang dr 1mbps. 10~100mbps mmg ade(1G pon ade aku dah tgk!) tp utk company besar je...
Malaysian
40772 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 11/22/08
dial up sepatotnye kene bom,
jgn pki dh,
n charge kene kurangkan,
ni charge sebulan cam leh beli anpon nokia N96
First  Prev  1  2  Next  Last
You must be logged in to post.