First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
Post Reply CERITA LUCU,SEDIH,SERAM DAN LAIN LAIN GENRE ^^
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 6/18/08
kisah lucu:malam pertama

terdapat satu pasangan kekasih yg akan berkahwin esok hari...iaitu bernama Mat dan Timah.Timah bermalam di rumahnya sebelum berkahwin esok hari manakala Mat bermalam di rumah ayahnya.

(di rumah Mat)
Ayah mat berkata kepada Mat(ayah Mat cuma melawak ja)
Ayah:kau tahu x?Timah punya ada gigi
Mat:betul ka?
Ayah:betul la!
Mat:tipu lah...

Manakala Timah pula bercakap ngan ibunaya(mak dia acah jer..)

Mak:timah tahu x?Mat PUNYA besar kepala lutut
Timah:betul ka....

Keesokan harinya..
Di waktu malam pertama..

Timah:betul ka Mat punya besar kepala lutut??Baik aku bukak mulut aku dulu sebelum dia bila dia nak masuk aku akan gigit(cakap dalam hati)

Mat:(cakap dalam hati) betul ka Timah punya ada gigi??baiik aku tahan lutut aku..nanti kalau dia sambar aku boleh tarik...)

Mat pon tutup lampu...lalu Mat pon menahan lututnya dam Timah membuka mulutnya lepas tu Mat rasa ada benda cam gigi sedang gigit lututnya(sebenarnya gigi Timah yg bukak tadi...)..Timah lak rasa betullah!Mat punya besar kepala lutut!

Mat berasa takut....terus balik kepada ayahnya...dan berkata..

Mat:betullah Timah punya ada gigi..
Ayah:huh??betul ka??
Mat:kalau x percaya esok ayah ikut Mat
Ayah:ok...

Keesokan harinya Mat dan ayahnya pon pergi ke rumah Mat & Timah..

waktu tu Timah tengah mandi...pastu terdengar bunyi pintu terbuka..timah pon terus kelam kabut!Pastu Timah nampak kangkung..Timah pon ambil Kangkung tu dan terus tutup kemaluan dia..

Mat dan ayahnya pon nampak

Mat:tengok!Timah punya sedang makan kangkung!
Ayah:*sfx*terperanjat
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 6/18/08
hantarla cerita apa-apa ^^
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 6/18/08 , edited 6/18/08
ni crita yg aku nk gelak besar2

xsangka..dlm kesibukan aku dgn real life aku ada juga
makhluk mcm ni..kalo ya pon nk kutuk2 org..pas kutuk tu del la..
sblm kantoi mcm ni...hahahahah...
igt..skali org tikam blakang aku,10 kali aku bleh tikam dpn...

yg menjadi kehairanan,aku xde la layan dia ni sgt...tiba2 ja main blakang2..
kali ni aku cover nama ko beb..next aku nmpak lg ko tikam blakang aku atau tikam
blakang sapa2 ja kt group ni,dgn bangganya aku leh reveal sapa ko..


kekeke..mana la posting2 @ ayat2 sahih yg aku ckp aku ensem?

tgk..org xkenal pon aku..ko sorg je cari publisiti murahan.tp time kasih la sbb tlg
mem"femes"kan aku..haha


ko join bila?ko create acc bila?lgpon apa capability ko nk judge org?

kamu kekantoian...hahak..
nk tau?sikit pon aku xbengang..aku gelak gila masa baca benda ni..
keanak-anakan tol behaviour..ni la org sebut "caught red-handed"
Malaysian
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 6/18/08
aper kes????ahakkss.....cam bebudak jerrr koghang nie...adess.....wat x tau jerr....janji rocks......
Malaysian
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 6/18/08
kenapa aku kurang tido


Selama beberapa tahun aku telah merungut kerana kurang tidur dan terlalu banyak tekanan dalam hidup, akan tetapi sekarang kini aku tahu kenapa ianya berlaku (the real reason) :
Aku keletihan kerana terlebih kerja… nak tau kenapa? Di bawah ini aku akan tunjukkan kenapa aku mempunyai beban kerja yang lebih dan ianya adalah benar dan bukan rekaan aku :

Populasi penduduk Malaysia sekarang adalah 27 juta orang.

1.7 juta darinya sudah bersara. Jadi tinggal 25.3 juta orang.

1.3 juta pula adalah golongan kanak2 bawah 6 tahun. Jadi tinggal 24 juta orang.

Dari 24 juta ini, 9 juta masih belajar (tadika, sekolah, kolej,universiti dll). Jadi tinggal 15 juta orang yang boleh buat kerja.

Dari 15 juta ini, 6 juta orang adalah pekerja kerajaan yang pergi kerja tapi tak buat kerja. Jadi tinggal 9 juta orang yang boleh buat kerja.

Tolak 3 juta orang yang duduk dalam hutan (tentera darat dll.) pasal diorang nie nak kerja macam mana… tinggal dalam hutan. Dah tinggal 6 juta orang yang boleh buat kerja….

Dari jumlah itu, tolak 3.7 juta orang yang menganggur dan tak der kerja surirumah, pekerja yang kena VSS [Voluntarily Separation Scheme], orang2 tua, fresh university student,kena buang kerja dll). Tinggallah 2.3 juta orang yang boleh buat kerja.
Dari jumlah ini, sebanyak 1,215,512 orang dilaporkan sakit dan kini berada di dalam hospital di seluruh Malaysia (tak kiralah hospital swasta ke atau hospital kerajaan dan ini termasuklah hospital gila). Dah tinggal 1,084,488 orang yang boleh buat kerja….

Sekarang ini mengikut bancian terkini, terdapat 1,084,486 orang di dalam penjara dan Pusat Serenti di seluruh negara. Jadi dah tinggal 2 orang yang boleh buat kerja…
Dan 2 orang itu adalah ENGKAU DAN AKU…

Dari dua orang ini… engkau SEKARANG INI masih duduk depan komputer, main internet, main games, reading jokes, membaca email, main chat dan tak buat kerja langsung…
Jadi tinggallah Aku sorang yang buat kerja dalam Malaysia nie…

MANA AKU TAK LETIH!!
Jadi sedarlah skit…. dahhhh..!!! pi buat kerja!!!
Malaysian
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 6/18/08 , edited 6/18/08
sofa murah...sempena...euro 2008 di courts...cik mahmood...ahakkkss

Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 6/18/08

snakes999 wrote:


hahahha terkena ako...nyesal ako baca
Malaysian
5293 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Malacca ,Malaysia...
Offline
Posted 6/18/08
lain kali jgn bace...adesss....aku pun terkena gak tadi...ahakkks
Malaysian
28184 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F
Offline
Posted 6/18/08
hehe..aku lawak ah yg second tuh..nk ngutuk pegas nan member die kunun..skali member die xknai sape pegas..sadis gle ah..

hahax..aku bce tuh smpi glak gegulin nih..hahax..hlg stress aku d pg hr nih..yosh!!!hahax
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 6/18/08
gila ayat dia geli mat wooo...skema sivik gila...
darjah brapa la ni...
Moderator
8468 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Unknown
Offline
Posted 6/18/08 , edited 6/18/08
adeyh pesall la aku didorong rasa ingin tahu nk baca post brade snake tuh... terkena la plakk... lain kali bagi amaran betulis ke, surat layang dulu ke...hahax



hehe x sangka pegas sgt digemari ramai... xde nama org lain ke kali nih? mcm pernah kulihat tp dimana ya? hahax
Malaysian
28184 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F
Offline
Posted 6/18/08
hahax..biase ah tuh PEGASH4RK..adek adek jr br nak nek kat cr nih..
*saje bg besha name pegas..kot ade org xknai sape pegas agy*
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 6/19/08
cian pegas..sapalah yg asyik kutuk pegas
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 6/19/08

pegash4rk wrote:

ni crita yg aku nk gelak besar2

xsangka..dlm kesibukan aku dgn real life aku ada juga
makhluk mcm ni..kalo ya pon nk kutuk2 org..pas kutuk tu del la..
sblm kantoi mcm ni...hahahahah...
igt..skali org tikam blakang aku,10 kali aku bleh tikam dpn...

yg menjadi kehairanan,aku xde la layan dia ni sgt...tiba2 ja main blakang2..
kali ni aku cover nama ko beb..next aku nmpak lg ko tikam blakang aku atau tikam
blakang sapa2 ja kt group ni,dgn bangganya aku leh reveal sapa ko..


kekeke..mana la posting2 @ ayat2 sahih yg aku ckp aku ensem?

tgk..org xkenal pon aku..ko sorg je cari publisiti murahan.tp time kasih la sbb tlg
mem"femes"kan aku..haha


ko join bila?ko create acc bila?lgpon apa capability ko nk judge org?

kamu kekantoian...hahak..
nk tau?sikit pon aku xbengang..aku gelak gila masa baca benda ni..
keanak-anakan tol behaviour..ni la org sebut "caught red-handed"


aku tahu saper XDD
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 6/19/08
aku pown tau........XD muahahahahaha dia ada kena mengena dngn c_am_ion_ma__...dan ami_rul..dan sowang lagi rahsia
First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
You must be logged in to post.