First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
Post Reply CERITA LUCU,SEDIH,SERAM DAN LAIN LAIN GENRE ^^
Malaysian
7993 cr points
Send Message: Send PM GB Post
77 / M / Malaysia
Offline
Posted 6/19/08

pegash4rk wrote:

ni crita yg aku nk gelak besar2

xsangka..dlm kesibukan aku dgn real life aku ada juga
makhluk mcm ni..kalo ya pon nk kutuk2 org..pas kutuk tu del la..
sblm kantoi mcm ni...hahahahah...
igt..skali org tikam blakang aku,10 kali aku bleh tikam dpn...

yg menjadi kehairanan,aku xde la layan dia ni sgt...tiba2 ja main blakang2..
kali ni aku cover nama ko beb..next aku nmpak lg ko tikam blakang aku atau tikam
blakang sapa2 ja kt group ni,dgn bangganya aku leh reveal sapa ko..


kekeke..mana la posting2 @ ayat2 sahih yg aku ckp aku ensem?

tgk..org xkenal pon aku..ko sorg je cari publisiti murahan.tp time kasih la sbb tlg
mem"femes"kan aku..haha


ko join bila?ko create acc bila?lgpon apa capability ko nk judge org?

kamu kekantoian...hahak..
nk tau?sikit pon aku xbengang..aku gelak gila masa baca benda ni..
keanak-anakan tol behaviour..ni la org sebut "caught red-handed"


adeyy... sian kat ko.... saper tu?? meh aku panggang dier idup2
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 6/19/08 , edited 6/19/08
ekekke...aku dgn "member2 yg lepak ym" suma dh tau awl2 lg sapa dia ni..
hahak..cuma kitorg rilek2 je la..bkn dia menyusahkan org pon..aku pon xde la trasa ke,bengang ke nk marah ke..tp pikir sndri la..dulu zenor,pain dgn ecah kena..aku rasa ada yg GTOpemende tah yg post dlu..
aku tergelak tgh2 mlm baca suma 2 smlm, tu yg aku post tu..lgpon nk sruh la
org lain beware sket..aku yg xde kene mengene pon leh jadi sasaran..apatah lg yg rapat dgn dia..

kpd *********** sabar le dlu...nnti aku dh btol2 mau retire drpd CR,aku up la ko naik mod ganti aku..
sbb tu kn yg ko nk dr dlu..ekekkeke....
Malaysian
6915 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / The place where h...
Offline
Posted 6/19/08
pegas maksudkan saper ekk??????
bagi r tau.....
Malaysian
28184 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F
Offline
Posted 6/19/08
hehe..sape yg mkan mangga mude..die ah terase masamnye..xgitu..?
Posted 6/19/08

pegash4rk wrote:

ni crita yg aku nk gelak besar2

xsangka..dlm kesibukan aku dgn real life aku ada juga
makhluk mcm ni..kalo ya pon nk kutuk2 org..pas kutuk tu del la..
sblm kantoi mcm ni...hahahahah...
igt..skali org tikam blakang aku,10 kali aku bleh tikam dpn...

yg menjadi kehairanan,aku xde la layan dia ni sgt...tiba2 ja main blakang2..
kali ni aku cover nama ko beb..next aku nmpak lg ko tikam blakang aku atau tikam
blakang sapa2 ja kt group ni,dgn bangganya aku leh reveal sapa ko..


kekeke..mana la posting2 @ ayat2 sahih yg aku ckp aku ensem?

tgk..org xkenal pon aku..ko sorg je cari publisiti murahan.tp time kasih la sbb tlg
mem"femes"kan aku..haha


ko join bila?ko create acc bila?lgpon apa capability ko nk judge org?

kamu kekantoian...hahak..
nk tau?sikit pon aku xbengang..aku gelak gila masa baca benda ni..
keanak-anakan tol behaviour..ni la org sebut "caught red-handed"


aku ksian ngan ko pegas.
tp lg ksian kat dak tkantoi neyh.
hak2!!
ape mslh bdk ni pn aku x phm btol.
walopn name dicover tp aku dh dpt hagak sape.
die tuh tringin sgt nk jdik mod ke?
dr dlu x habes2 x puas ati ngan org.
pasni..bwat la lg ACCT BAROO yea?
hoho~~
Malaysian
1131 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / my very own kingd...
Offline
Posted 6/19/08
ni ade 1 story.. dapat dkt somebody punye profile.. x tau r betul ke true story..


True and Touching Story:

A girl and a guy were speeding over 100 mph on a motorcycle.

Girl:
Slow down, i'm scared.

Guy:
No, this is fun.

Girl:
No it's not, please, it's so scary.

Guy:
Then tell me that
you love me.

Girl:
I love you, slow down.

Guy:
Now give me a big hug..

*She gave him a big
hug*

Guy:
Can you take my helmet
off & put it on yourself,
It's really bothering me.

The next
day in the newspaper:

"A motorcycle crashed into a
building due to brake failure.

Two people were in the crash, but only one
survived."

The truth was that
halfway down the road the guy
realized that the breaks weren't working,
but he didn't want the girl to know.

Instead, he had her hug him
and tell him she loves him
one last time.

Then he had her put his helmet on so that she would live, even if it meant that he would die.
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 6/19/08

pegash4rk wrote:

ni crita yg aku nk gelak besar2

xsangka..dlm kesibukan aku dgn real life aku ada juga
makhluk mcm ni..kalo ya pon nk kutuk2 org..pas kutuk tu del la..
sblm kantoi mcm ni...hahahahah...
igt..skali org tikam blakang aku,10 kali aku bleh tikam dpn...

yg menjadi kehairanan,aku xde la layan dia ni sgt...tiba2 ja main blakang2..
kali ni aku cover nama ko beb..next aku nmpak lg ko tikam blakang aku atau tikam
blakang sapa2 ja kt group ni,dgn bangganya aku leh reveal sapa ko..


kekeke..mana la posting2 @ ayat2 sahih yg aku ckp aku ensem?

tgk..org xkenal pon aku..ko sorg je cari publisiti murahan.tp time kasih la sbb tlg
mem"femes"kan aku..haha


ko join bila?ko create acc bila?lgpon apa capability ko nk judge org?

kamu kekantoian...hahak..
nk tau?sikit pon aku xbengang..aku gelak gila masa baca benda ni..
keanak-anakan tol behaviour..ni la org sebut "caught red-handed"


XD x sangke ramai yg cayang kat pegas
Malaysian
28184 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F
Offline
Posted 6/19/08

korfkid wrote:


XD x sangke ramai yg cayang kat pegas


hahax..mmg ramai yg cayang same die..aku p0ng br tao...muahahax

Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 6/19/08

ada7hiei wrote:

ni ade 1 story.. dapat dkt somebody punye profile.. x tau r betul ke true story..


True and Touching Story:

A girl and a guy were speeding over 100 mph on a motorcycle.

Girl:
Slow down, i'm scared.

Guy:
No, this is fun.

Girl:
No it's not, please, it's so scary.

Guy:
Then tell me that
you love me.

Girl:
I love you, slow down.

Guy:
Now give me a big hug..

*She gave him a big
hug*

Guy:
Can you take my helmet
off & put it on yourself,
It's really bothering me.

The next
day in the newspaper:

"A motorcycle crashed into a
building due to brake failure.

Two people were in the crash, but only one
survived."

The truth was that
halfway down the road the guy
realized that the breaks weren't working,
but he didn't want the girl to know.

Instead, he had her hug him
and tell him she loves him
one last time.

Then he had her put his helmet on so that she would live, even if it meant that he would die.


touching gler....emotikon aku kat cni....
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / M / Kamina City
Offline
Posted 6/19/08
pegas baik hati ^^ XDD
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 6/25/08
ni arr aku nk kongsi gan kowang citer nie berlaku arinie....aku cbr kwan aku klo die wat bende bodo arinie aku blanjar die 5 hinggit..member aku ni dikire baek aar..sbb tu aku sanggup cabar die...aku tunggu aar..die wat bende bodo..lg lime minit bunyik loceng die mintak file aku..aku igt pahal laa die ni aku ksik je laa..pas2 die bwak lari file aku pas2 bertugas (die pengawas kuar 5 minit awl) dlm ati aku pahal lak nk bwak file aku nieyh...pastu bile bunyik loceng blik..cam biaserk aku org terlambat trun....
biler aku turun..sume pengawas usya aku erk..cuak aar gak mule2 tuh..pas2 aku carik member aku tuh..tanyerk die mane filer aku .pas2 die tunjuk ketua pengawas ptg kitowang..ketua pengawas tu dgn selamberk nyer tunjuk file aku yg kat tgn die tu siap lambung2 lagik..pas2 die senyum2 cam kerang busuk ksik file aku..die ckp lawa file..terer aar xm score..pandai aar
aku pon tanyerk aa kwn aku aper yg die wat..die ckp die ksik filer aku kat ketua pengawas ptg..die ckp sroh tumpang pgg jap..pastu mamat pengawas ptg tu bukan jerk menceroboh harta benda aku..dlm file tuh ade kertas2 pekse aku gan markahnyer2.. pas2 sume pengawas2 kat ctu usya hot jerk...pas2 diorang tanyerk aku ske kee kwetua pengawas ptg tu?? adess....slah paham ar plak..aku blik umah gan muka mlu gler...dlm ati cam nk bnoh jer kwn aku tuh..
Moderator
8468 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / Unknown
Offline
Posted 6/25/08

korfkid wrote:

ni arr aku nk kongsi gan kowang citer nie berlaku arinie....aku cbr kwan aku klo die wat bende bodo arinie aku blanjar die 5 hinggit..member aku ni dikire baek aar..sbb tu aku sanggup cabar die...aku tunggu aar..die wat bende bodo..lg lime minit bunyik loceng die mintak file aku..aku igt pahal laa die ni aku ksik je laa..pas2 die bwak lari file aku pas2 bertugas (die pengawas kuar 5 minit awl) dlm ati aku pahal lak nk bwak file aku nieyh...pastu bile bunyik loceng blik..cam biaserk aku org terlambat trun....
biler aku turun..sume pengawas usya aku erk..cuak aar gak mule2 tuh..pas2 aku carik member aku tuh..tanyerk die mane filer aku .pas2 die tunjuk ketua pengawas ptg kitowang..ketua pengawas tu dgn selamberk nyer tunjuk file aku yg kat tgn die tu siap lambung2 lagik..pas2 die senyum2 cam kerang busuk ksik file aku..die ckp lawa file..terer aar xm score..pandai aar
aku pon tanyerk aa kwn aku aper yg die wat..die ckp die ksik filer aku kat ketua pengawas ptg..die ckp sroh tumpang pgg jap..pastu mamat pengawas ptg tu bukan jerk menceroboh harta benda aku..dlm file tuh ade kertas2 pekse aku gan markahnyer2.. pas2 sume pengawas2 kat ctu usya hot jerk...pas2 diorang tanyerk aku ske kee kwetua pengawas ptg tu?? adess....slah paham ar plak..aku blik umah gan muka mlu gler...dlm ati cam nk bnoh jer kwn aku tuh..


uishh agak2 ah nk wat benda bodo sekalipn.....ape da membe ko tuh.. sian lak kat kof.. mangsa keadaan.... sabo je la ye kof... relaxx... ^__^

Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 6/25/08

korfkid wrote:

ni arr aku nk kongsi gan kowang citer nie berlaku arinie....aku cbr kwan aku klo die wat bende bodo arinie aku blanjar die 5 hinggit..member aku ni dikire baek aar..sbb tu aku sanggup cabar die...aku tunggu aar..die wat bende bodo..lg lime minit bunyik loceng die mintak file aku..aku igt pahal laa die ni aku ksik je laa..pas2 die bwak lari file aku pas2 bertugas (die pengawas kuar 5 minit awl) dlm ati aku pahal lak nk bwak file aku nieyh...pastu bile bunyik loceng blik..cam biaserk aku org terlambat trun....
biler aku turun..sume pengawas usya aku erk..cuak aar gak mule2 tuh..pas2 aku carik member aku tuh..tanyerk die mane filer aku .pas2 die tunjuk ketua pengawas ptg kitowang..ketua pengawas tu dgn selamberk nyer tunjuk file aku yg kat tgn die tu siap lambung2 lagik..pas2 die senyum2 cam kerang busuk ksik file aku..die ckp lawa file..terer aar xm score..pandai aar
aku pon tanyerk aa kwn aku aper yg die wat..die ckp die ksik filer aku kat ketua pengawas ptg..die ckp sroh tumpang pgg jap..pastu mamat pengawas ptg tu bukan jerk menceroboh harta benda aku..dlm file tuh ade kertas2 pekse aku gan markahnyer2.. pas2 sume pengawas2 kat ctu usya hot jerk...pas2 diorang tanyerk aku ske kee kwetua pengawas ptg tu?? adess....slah paham ar plak..aku blik umah gan muka mlu gler...dlm ati cam nk bnoh jer kwn aku tuh..



padan muke nko XD....dah laa malu pastu kena bagi 5 hinggit lak........aku pown penah wat cam 2 gak tapi x jadi........aku kata kat dia kalu nko angkat jari tengah sekali aku bagi kat nko rm10......(dia nie alim teruk.....x pernah langsung mencarut/angkat jari tngh......cuma hari 2 jer dia pernah kata anjing..... pastu heboh 1 kelas cam gossip tngtang pak lah....XD)tapi aku nak cari gak cara camner nak bagi dia angkat jari tngh 2 ......bleh tlg sunbang idea x??
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 6/25/08

faris320 wrote:
padan muke nko XD....dah laa malu pastu kena bagi 5 hinggit lak........aku pown penah wat cam 2 gak tapi x jadi........aku kata kat dia kalu nko angkat jari tengah sekali aku bagi kat nko rm10......(dia nie alim teruk.....x pernah langsung mencarut/angkat jari tngh......cuma hari 2 jer dia pernah kata anjing..... pastu heboh 1 kelas cam gossip tngtang pak lah....XD)tapi aku nak cari gak cara camner nak bagi dia angkat jari tngh 2 ......bleh tlg sunbang idea x??


gb ramai2..patah2kan jari2 dia yg lain biar tinggal jari tgh je...
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 6/26/08

pegash4rk wrote:


faris320 wrote:
padan muke nko XD....dah laa malu pastu kena bagi 5 hinggit lak........aku pown penah wat cam 2 gak tapi x jadi........aku kata kat dia kalu nko angkat jari tengah sekali aku bagi kat nko rm10......(dia nie alim teruk.....x pernah langsung mencarut/angkat jari tngh......cuma hari 2 jer dia pernah kata anjing..... pastu heboh 1 kelas cam gossip tngtang pak lah....XD)tapi aku nak cari gak cara camner nak bagi dia angkat jari tngh 2 ......bleh tlg sunbang idea x??


gb ramai2..patah2kan jari2 dia yg lain biar tinggal jari tgh je...


XD hahah aku bru nk kasik die idea tuh ko dh ksi

First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
You must be logged in to post.