Tan Hong Ming (Petronas Commercial)
Malaysian
3583 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / ?????
Offline
Posted 6/22/08
Tak tau la ni ada kuar kat tv tak, aku terjumpa ni kat youtube, random search. Comel la iklan ni, aku suka message kat akhir akhir tu.

http://youtube.com/watch?v=rJvJgvXcoMQ
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 6/22/08
same laa aku ske gak....lwk gler..aku tergulin2 tgk iklan tuh....
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 6/23/08
eh eh..aku lg suka yg D.I.N.A.S.O.R.U & D.I.N.A.S.O.R.E
Malaysian
3583 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / ?????
Offline
Posted 6/23/08
@ pegash4rk

o_O ape ke benda nye tuh? Dinasour? *blink blink*
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 6/23/08

BlackRagDoll wrote:

@ pegash4rk

o_O ape ke benda nye tuh? Dinasour? *blink blink*


iklan yg sama umur dgn iklan tan ho ming,location rasanya skolah tu jgk..
xsilap aku yg ni kt kantin...2 org bdk disuruh eja dinasour..
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 6/24/08

pegash4rk wrote:

eh eh..aku lg suka yg D.I.N.A.S.O.R.U & D.I.N.A.S.O.R.E


haha tringat aa...tp sume iklan yg same dgn tuh...ader stu jer maksod...kanak2 ni innocent(aku kanak lgik XD) dan owang2 dewasa laa yg akn mencorak diowang sume
Malaysian
3583 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / ?????
Offline
Posted 6/24/08
ohh aku baru je terjumpa yg dinasoru dgn dinasore tu..comel la... 'race?', 'race car la'. Lolness

mm btol la depends dgn cara diorang diasuh. Ada orang kat America, satu bapak ni racist nak mampos. bukan dia je, satu family! Yg kecik kecik pun kena brainwash macam robot. harap2 takde orang hardcore racist camtu kat M'sia. Ni link dia;

http://www.youtube.com/watch?v=nZccnGspog0

kalau bosan macam-macam benda bley jumpa XD tak banyak orang nak participate dalam discussion ni, biar aku spam.
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 6/24/08
dlm apa skalipon akan ada spesis bernama extremer @ pelampau..
xkira dlm soal bangsa,agama,game,hiburan,politik malah sukan skalipon(kalo x,xde la pnonton yg digelar hooligan ) ....
kot2 mana pon dlm 100 tu ade la 2-3 kerat..
tp nk elak yg 2-3 kerat ni jd 4-6 kerat kena la pakat2 sedarkan diri msg2..
Posted 7/10/08
wakakakakaka kecik2 dah pandai bercinta
You must be logged in to post.