First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
Post Reply perkara paling gila kowunk buat semasa memasak......
Posted 7/8/08

amalinaELO wrote:

ramai jgk chef kat cr ni..
sy plk suka mkn milo..
ala yg 3in 1tu..
lps tu gosok dgn penggosok baju..
ltk kain ats milo tu..
smpai keras milo tu..
mmg sdp..
cuberla yer..
mcm coklat..
baik utk penyakit kencing mns..


wakakakkaka memang ideal ko punye idea


kalau aku lak milo tue aku adun dengan air suam pastu tarok ajinomoto dalam roti sandwic aku kui kui
ade ke patut!!!!!!!!!!!!
Malaysian
1912 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / F / MY
Offline
Posted 7/8/08
aku masa..umo 10...masak susu.. bukan wat air susu tp masak susu....ntah aper yg aku pikir mase tu pon x tau
Posted 7/8/08

blackcloud13 wrote:

aku masa..umo 10...masak susu.. bukan wat air susu tp masak susu....ntah aper yg aku pikir mase tu pon x tau


eh ada rasa masam tak susu yg ko masak tu?
Malaysian
2374 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/16/08
ako suke cube benda baru mase mkn... mcm letak cheese kat dlm kari.. mkn pisang dgn biskut, ltk peanut butter dgn cheese.. aarrrh!!! bnyk lagi lah!! tapi mmg sedap giler lah!!!!
Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 10/16/08

snakes999 wrote:

perkara paling gila aku buat semasa memasak......ialahhhh masak maggie dlm baldi...time tue...kat asrama skolah teknik.....sebab dah lapor sangat....aku & ketua dorm jadi cheff masak meggi byk2 ..wat kenduri katekannn.....time tue waktu mlm.....tengah study giler time tue...ahakkkks....makan ramai2...best siottttttt


hahahah....same la...cume ku gne baldi basuh baju ~~~
sabon2 dier kami lahap ajo ~~~
wakakakakk~
Posted 10/17/08
errr terletak susu bayi dalam kari ayam, aku ingatkan santan
Malaysian
3422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/18/08
Ari tu aq gi umah kwn pastu mak die nak kluar then die ckp klau nak masak, masak la. So kitaorang masak la nugget. Anak tuan umah nyer wat teh , kwn aq lg 1 tu wat nugget pastu aq mintak nak ambik alih masak nugget tu. Waqtu nak angkat, aq letak pinggan yang sudah diletakkan tisu dekat api. Apa lagi, terbakar la tisu ngan nugget2 tu skali. Dgn panicnyer, aq ambik surdip ketuk api manakala yg sorang lg ketuk guna pinggan. Aq terkejut la sbb api tu makin menyala, pastu aq ngan kwn aq ketuk lg cpt la. Tibe2 anak tuan umah dtg jln biase2 jer mcm xder benda yg terjadi pastu letak air kat api tu.

Rasenyer benda nie berlaku waktu 3 thn cam tu

Kesimpulannya, jgnlah jadi org yg x taw msk cam aq nih
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/18/08
kalau sy lak,buat bijirin guna biskut lama,milo,nestum dan asam jawa.sdp tauuu.
Posted 11/2/08
ya leh la aq try nanti yer amir?
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/2/08
jangan kau pengsan sudah
Posted 11/2/08
ahahahaha eerrr x sakit perut ker nanti?
Posted 11/3/08
bila aku masak telor....aku biar jer kuali panas sampai serap abis minyak...pastu kena buh minyak laen...
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/3/08

crunchyrolltomodachie wrote:

ahahahaha eerrr x sakit perut ker nanti?


tak

cuma pening-pening lalat jer
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/3/08

ExtremeHard wrote:

bila aku masak telor....aku biar jer kuali panas sampai serap abis minyak...pastu kena buh minyak laen...


cam saya selalu buat

Posted 11/4/08
hahahahahhahahahaha
First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
You must be logged in to post.