First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
Post Reply perkara paling gila kowunk buat semasa memasak......
Malaysian
994 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Cyberjaya
Offline
Posted 11/4/08 , edited 11/4/08
nak kater giler tu bukan giler tp kreatif tu ade arr
citer die mase family aku gi balik kg melancong yg tiggal kt umah cume aku ngan abg, nk masak gas habih...sape nk gi kedai beli tong gas??
bile dah lapar siot, idea tetibe datang, aku bukak suis periuk nasik letrik tu, masuk miyak, goreng je kropok yg abg wat balik dr trgganu... sedap jugak cume makan mase je la..
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/4/08
kira normal lar tue
Malaysian
994 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Cyberjaya
Offline
Posted 11/5/08
mmg arr..manusia bila dah terdesak kan
Malaysian
8555 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Jrock no Sekai~
Offline
Posted 11/9/08 , edited 11/9/08
Aku buli abg aku...ade ke dia tabur garam kat kpala aku....time dier tidur, aku buh garam ngan lada hijau kat dlm mulut dier...dier x rasa ape pon....plik gak aku
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/11/08
lidah dier mutant kut.
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/11/08
garam ngan lada hijau mmg tak mix langsung. sebab rasa lada tu dimatikan ngan garam. sebab tu tak rasa ape.
Malaysian
8555 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Jrock no Sekai~
Offline
Posted 11/11/08
Hmm..tu la....next time, aku try cuka plak
Posted 11/11/08
apa2 pun korang xrasa sakit perut x setelah memasak benda2 yg korang telah masak ^^
Malaysian
8555 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Jrock no Sekai~
Offline
Posted 11/11/08
Aku x makan...aku bagi abg & kakak aku yg makan...huhuhu...
Posted 11/11/08
tentu emergency kat toilet 24 hours kan ^^
Co-creator
2903 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20 / M / malaysia,rawang
Offline
Posted 11/11/08
mane der orng emergency kat toilet sampai 24 hours???
Posted 11/11/08
selang seli la 24 hours gak kan
Malaysian
8555 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Jrock no Sekai~
Offline
Posted 11/11/08
Hahaha...tul, tul..
Posted 11/11/08
tengok , sorang dah sokong ^^
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/19/08
aku sihat jer.
First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
You must be logged in to post.