First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next  Last
Post Reply Ape yang korang buat bile cikgu x msuk kelas?
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/9/08
Klau aku....aku kn aku mla start brsmbng ngn kwn aku hngga x ingt dunia....
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/9/08
Maaf ye tpic nye brmksd>>>Ape yang korang buat bile cikgu x msuk kelas?

Gomen ne~
Posted 7/10/08
kalau aku aku sembang gak....sembang psal bende yang best2
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/11/08
Tengok mood gak!!!
Kalau mood baik...kite buat homework yg cikgu bagi atau yg belum siap lagi!~!!

Kalau mood buruk...Tidur la~!!!

Kalau mood OK KO...Sembang ngan kawan2 la!!!dah mcm lumrah pelajar...dlm kelas mesti nak sembang gak!!!
Malaysian
9927 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / ~❤ in my heart ❤~
Offline
Posted 7/11/08
sembang r...pe lg??
y paling pnting...gosip....hahahaha...
xkre r gosip artis ke...
gosip pe2 ke....
hahahaha
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/12/08
btul 2...tp kn klau bdk kt klas aku...time cikgu kuar...diorang pown wt la keje samseng diorang 2..buli bdk klas sblh la...kcau ank dara orang la....biasa la 2 bdk lelaki kn....
Moderator
8468 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Unknown
Offline
Posted 7/12/08
ohoii~~aku kalu dulu time ckgu x masuk kelas, aku pn x masuk kelas gak ah.... hahax g kentin ke, merapatkan silaturahim ngan bdk2 klas lain ke.... lalalala~~
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/13/08

PaiN90 wrote:

ohoii~~aku kalu dulu time ckgu x masuk kelas, aku pn x masuk kelas gak ah.... hahax g kentin ke, merapatkan silaturahim ngan bdk2 klas lain ke.... lalalala~~


mcm la ngan bdk klas aku..diorang gi kantin untk tngok TV.....

Malaysian
676 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M / malaysia
Offline
Posted 7/16/08
time aku dulu klau cikgu aku tak msuk klas aku kuar lar klas pegi pot2 yg baik kat skool cthnya kacau makcik kantin pling tidak dpat mkan free kui3 ///
Malaysian
676 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M / malaysia
Offline
Posted 7/16/08
tur baru adil dan saksama cikgu tak msuk murid pon kuar har3 ///
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/18/08
o..o.ooo jdi sume yg x msk klas nie wt kejeyg x berfedah la....kotla nk g library bce bku ke..
ala bdk-bd la ktakan....
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/18/08 , edited 11/16/08
tp kn aku x nmpk pown slh sorang kt cni kta y diorang g date klau sensei kuar....hmm sti korang bdk baik....or..x berpnya..ku..ku..ku..lwk je....(:
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 7/18/08
haha kalau korang x caya walaupon aku form 3 ada jugak kwn sekelas aku main kejar2 dalam kelas hahaaaha!!lwk samapi jatuh terguling pon ada
Malaysian
1232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / Athohaya
Offline
Posted 7/19/08
ape lagi kalo bukan kedai kopi.....


ktrg bukak kedai kopi kat blakang kelas
Malaysian
4450 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / anywhere but home
Offline
Posted 7/20/08
kalu aku........

1.mengumpat
2.tidur
3.bersiar-siar dalam sekolah
4.toilet
5.bilik guru
6.mengintip abg hensem tingkatan 5
7.kalu rajin, aku bace buku
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next  Last
You must be logged in to post.