First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next  Last
Post Reply Ape yang korang buat bile cikgu x msuk kelas?
Malaysian
1203 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / TwiLiGhT ToWn
Offline
Posted 7/21/08
kalo aku plak..
1 - melukis
2 - ink lukisan yg dah dilukis
3 - melukis
4 - melukis
5 - sembang

~sigh..
aper la nk jadi ngan aku nih..
=.="
Malaysian
7993 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / Malaysia
Offline
Posted 7/21/08
hmm.... kalu aku.... buat homework.... ( ikut mood arrr.... kalu rajin buat, kalu malas jgn harap nak buat) XD
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/21/08
Hu..hu..hu...skrang ni cikgu disiplin skolah aku dh tegas(sblom nie x sngat) ....setiap kelas kna ade 4 org pengawas ..(aku la 2)....
Tdi...pown ade bdk kna buli(dlm klas aku)....kedebab..kedebuk dibuatnye...kecian ...dh la bdk tu 3 suku...
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/21/08

5y4m1m93 wrote:

hmm.... kalu aku.... buat homework.... ( ikut mood arrr.... kalu rajin buat, kalu malas jgn harap nak buat) XD


mcm la aku gak...tp mmang tiap-tiap ari..aku akn mla berbahas ngan bdk klas aku...pot pet pot pet...tp klo cikgu msk je....

Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/21/08

Ahhku wrote:

kalo aku plak..
1 - melukis
2 - ink lukisan yg dah dilukis
3 - melukis
4 - melukis
5 - sembang

~sigh..
aper la nk jadi ngan aku nih..
=.="


jd ko keje lukis je la....

aku pown tp skrng tde mood dh...dh lenguh tngn nk mlukis...
Malaysian
1203 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / TwiLiGhT ToWn
Offline
Posted 7/24/08

opie-chan wrote:


Ahhku wrote:

kalo aku plak..
1 - melukis
2 - ink lukisan yg dah dilukis
3 - melukis
4 - melukis
5 - sembang

~sigh..
aper la nk jadi ngan aku nih..
=.="


jd ko keje lukis je la....

aku pown tp skrng tde mood dh...dh lenguh tngn nk mlukis...



hak3..
tp skang ni ssh skit nk melukis kat kelas..
sbb ckgu slalu masok..
hak3..
Creator
3190 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / I am with you til...
Offline
Posted 7/25/08
aku sentiasa bace buku bile takde cikgu....tahun depan aku dh nak pekse PMR...wlaupun masih awal,,,aku ttp nak berusaha....
Posted 7/25/08
klau aku plak....
tido ar.
x pun g keliling setiap bangunan sekolah - x pernah kene rotan lagi...hehe
klau aku rajin2 2 aku bt la keje sek..
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/28/08

miaka012 wrote:

aku sentiasa bace buku bile takde cikgu....tahun depan aku dh nak pekse PMR...wlaupun masih awal,,,aku ttp nak berusaha....



oo..ye ke...trial bile?

Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 7/29/08
ermm...kalau dlu ..aku ske citer psal game yg kami men....
hehehe....
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 7/29/08
klo aku ikot mood

klo gant0k tidoooooww
klo lapar....bwak kuar kerepek yg diseludup dri kantin
klo nk jadik bdak baek..bwat hw bce buku
maen bling2 kertas
maen tukar2 kasut
gi toilet... :phew:
serong.....tp xponteng
tawaf keliling klas
mengaco org....

Malaysian
2709 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / FronT of PC, Watc...
Offline
Posted 7/30/08
sleep! sleep!
x pon draw ke....or mayb walk to my fren place talk a bit...
kalau dh xde keje sgt...x ngantok...buat keje skola je la...
Malaysian
758 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/31/08
kalau aku...

1.minum air
2.klu bawak bekal,kena makan
3.mengumpat
4.pastu suh budak2 kelas aku diam...padahal aku yang bising
5.conteng kat papan hitam
6.tidur
7.yang penting skali kena tgk relief sbb kang tak pasal2 cikgu tetiba muncul..mahu terkejut beruk...
Malaysian
1131 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / my very own kingd...
Offline
Posted 8/1/08
aku plak..

> tido
> berbual
> buat keje sek (kalau mood ok..)
> menconteng bende x b'faedah kt atas kertas (selalunye nama watak anime)

tu je kot.. hehehehe..
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 8/3/08
ha..ha...lwk la korang nie...aku skrng nie...ble ckgu x msk klas @ lmbt msk klas,aku mnyanyi lgu naruto,yui,hsj n bnyk lgi yg aku nyanyi..tp nsb baik x ujan klo ujan mlu gile beb....ala korang msti ingt aku melalak....x la..aku nyanyi dgn suara yg sederhana.... itu pown klo kwn aku nk dngr....sbb die x besa dngr lgu pe yg aku dngr...hu..hu..hu....

First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next  Last
You must be logged in to post.