First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next  Last
Post Reply Ape yang korang buat bile cikgu x msuk kelas?
Malaysian
2625 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia ~~~ Labu...
Offline
Posted 9/5/08

NejiFanZz wrote:

Erh..ak nih lak

~tido...uh pling kerap arh ak wat...
~lukiz2...
~wat muke blur gler...(ak mmg bbkt arh dlm wat mke blur nih)
~sembang2...(tgok mood..kkdg ak ni pendiam sket)
~wat keje sek....(ni option pling last...wawawa..


exactly the same!

nda sangka ada jua org yg sejenis dgn aku

lukiz2+blur+tidur+shhuu = aku | aTHiME |

Malaysian
2778 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Any guessez?
Offline
Posted 9/5/08

aTHiME wrote:


NejiFanZz wrote:

Erh..ak nih lak

~tido...uh pling kerap arh ak wat...
~lukiz2...
~wat muke blur gler...(ak mmg bbkt arh dlm wat mke blur nih)
~sembang2...(tgok mood..kkdg ak ni pendiam sket)
~wat keje sek....(ni option pling last...wawawa..


exactly the same!

nda sangka ada jua org yg sejenis dgn aku

lukiz2+blur+tidur+shhuu = aku | aTHiME |



La yeker...besh towl arh ad geng nieyh...ngeh3...xD
Malaysian
3422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 9/6/08
Ape lagi party la...Merayau, buat bising n gi lepak kat surau. Klau aq rajin lak aku bace buku. Tapi selalunya terfikir nak maen jer yelah bile ambik PMR nanti kena study jer
8565 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / U.K.
Offline
Posted 9/6/08
sembang laa keje. kdgx2 memang huru hara kelas...
Posted 9/8/08
kalau aku....
1. Cite pasal group site yang aku buat
2. Computer
3.Math
4.Ajar orang math
5. termenung
6.Tido jap
7. cite ngan kawan2 aku..
8. cite ngan ........... aku...
9. duduk
10. takleh nak wat pape..cikgu yg lain dh masuk
Malaysian
2698 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / banting,selangor,...
Offline
Posted 9/15/08
aku klu cikgu xmsuk klas... aku ngan kwn aku g jln2 keliling skolah....kacau bdk klas lain yg ngah blaja ..xpon bwat bising kat dlm klas
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 9/15/08

opie-chan wrote:

ha..ha...lwk la korang nie...aku skrng nie...ble ckgu x msk klas @ lmbt msk klas,aku mnyanyi lgu naruto,yui,hsj n bnyk lgi yg aku nyanyi..tp nsb baik x ujan klo ujan mlu gile beb....ala korang msti ingt aku melalak....x la..aku nyanyi dgn suara yg sederhana.... itu pown klo kwn aku nk dngr....sbb die x besa dngr lgu pe yg aku dngr...hu..hu..hu....



waaaa...kiter samer arrr..tapi..ak kalu x der [email protected] kacau kawan atau die nak kacau ak sumer pakat nyanyi lagu anime....(due2 anime freak XD)(dan ak dapat gelaran otaku kat dlm klas)wakakakaka*bangga*
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 9/15/08

faris320 wrote:


opie-chan wrote:

ha..ha...lwk la korang nie...aku skrng nie...ble ckgu x msk klas @ lmbt msk klas,aku mnyanyi lgu naruto,yui,hsj n bnyk lgi yg aku nyanyi..tp nsb baik x ujan klo ujan mlu gile beb....ala korang msti ingt aku melalak....x la..aku nyanyi dgn suara yg sederhana.... itu pown klo kwn aku nk dngr....sbb die x besa dngr lgu pe yg aku dngr...hu..hu..hu....



waaaa...kiter samer arrr..tapi..ak kalu x der [email protected] kacau kawan atau die nak kacau ak sumer pakat nyanyi lagu anime....(due2 anime freak XD)(dan ak dapat gelaran otaku kat dlm klas)wakakakaka*bangga*


wahahaha.....mmng best dpt glaran mcm tu....tp aku n kawan aku sume dpt gelaran pelik-pelik...contohnye unta,beruang,itik,belacan,cendol,kpala besar(mmng pala bdk tu bsr pown) n bnyk lagi...yg sdihnye diorang ejek aku....kopi...dh nma aku OPIE....wahahaha.....tp skrng nie x leh dh nk nyanyi ke kacau kwan ke ape je la sebab nk PMR....HUHUHU...

Malaysian
28184 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F
Offline
Posted 9/19/08
erm..aku waktu dlu ah kan..skrg p0ng same..cume wktu aku sk0ol dlu..mse jht g..err tp skrg lgik jht..haha..aku nan kengkawan aku ske wat bsg..pastuh nenyanyi dlm klas..kuikui..aku rase kiteorg ah pling bsg..waaa rindu dowt nan zaman sk0ol aku..haha skrg nih lak..ble free tyme jek..lyn lptp aku ah!!!
Malaysian
487 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Somewhere.. Every...
Offline
Posted 9/25/08
Kalau aku...
Aku kacau orang...tapi slalunya org yg kacau aku..(aku ni kecik skit dr kengkwn aku)
Kalau rajin skit pon..wat keje skolah yg ckg bg.Tp klau byk sgt nk wat camne, kena wat gak sbb balik umah nak main!!
Kengkadang aku ngan ngan kwn2 kumpul skali n blaja(itu pun klau ada mood. Tp slalunyer xblaja pon..sembg pasal artis) hik3
Posted 9/26/08
kalo aku mengumpat pompuan, cite psl dota, gaduh, kalo yg ade kapel dudok sebelah2..
Malaysian
1608 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / JUST BESIDE SS501^^
Offline
Posted 9/30/08
termenung..
tengok kawan2 sambil jalan ke tempat diorang..
mencorakkan buku teks..( x ada kerja )
... gelak2..
Malaysian
2374 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/16/08 , edited 10/16/08
- kwn akan mule start cite pasal masalah dia kat ako...
- melukis
- blaja kalo ade mood
- jejalan dlm kelas pastu ckp "hi" kat sume org
- baring
- jerit perlahan2 sbb takot nama kene tulis dlm buku kawalan(org duduk kat sblah ako penolong tau!!)
- kekadang memain dgn pen2 stabilo kite yg setiap satu dah diberi nama mane2 anime character yg sesuai dgn colour diorg!!! ^^ best buat cite bebukan ~ pastu mesti ade org gelak tapi kite x kesah sbb mmg best!!! ape bleh buat~
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/20/08
apa susah buat kepala sendirilah,lps tu buat keje sklh yg tak siap lagi,kalau buat kat sklh,nnti kat rumah tak la banyak sangat keje sklh kena buat
Malaysian
8555 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Jrock no Sekai~
Offline
Posted 10/23/08
Sembang sakan la atau buat latihan Math...kekadang diaorg cakap merapik, aku pun x nak join, baik buat Math..
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next  Last
You must be logged in to post.