First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next  Last
Post Reply Ape yang korang buat bile cikgu x msuk kelas?
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/23/08
korang suke matapelajaran Mathematic ke?Aku lmah skit dlm Math ni...
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/23/08

opie-chan wrote:

o..o.ooo jdi sume yg x msk klas nie wt kejeyg x berfedah la....kotla nk g library bce bku ke..
ala bdk-bd la ktakan....


akn dipanggil budak skema

Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/23/08

jaycrunch wrote:

klau aku plak....
tido ar.
x pun g keliling setiap bangunan sekolah - x pernah kene rotan lagi...hehe
klau aku rajin2 2 aku bt la keje sek..


mcm kwn aku ronda-2 satu sklh jadi pengawal keselamatan
Malaysian
8561 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/24/08

UCHIHAMADARAWARRIOR wrote:


opie-chan wrote:

o..o.ooo jdi sume yg x msk klas nie wt kejeyg x berfedah la....kotla nk g library bce bku ke..
ala bdk-bd la ktakan....


akn dipanggil budak skema



Aku pun bdk skema gak...dah la pakai spek...nasib baik x pakai braces....
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/24/08

NikiWiki wrote:


UCHIHAMADARAWARRIOR wrote:


opie-chan wrote:

o..o.ooo jdi sume yg x msk klas nie wt kejeyg x berfedah la....kotla nk g library bce bku ke..
ala bdk-bd la ktakan....


akn dipanggil budak skema



Aku pun bdk skema gak...dah la pakai spek...nasib baik x pakai braces....



sy dlm waktu terdekat nie,mungkin pakai braces
Malaysian
994 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Cyberjaya
Offline
Posted 10/24/08
klau kiter...
>tido
>slalu dok library(bukan bace buku, gi usha cikgu ensem)
>borak2 dlm kelas
>cari gaduh ngan budak laki( gaduh mulut)

tapi slalu bile takde cikgu, Dya slalu tgok budak laki suke sgt buat rombongan gi toilet...entah buat ape la agaknyer diarong buat..... ade kenduri kot dlm tu....
Malaysian
194 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / Kelantan, Malaysia
Offline
Posted 10/24/08
err... kalu aku lak,

1. tawaf bgunan skolah
2. msuk pjbt ckgu, wat mcm tgh cri ckgu sbnrnye sje2 je cz blik cikgukn ad aircorn, sejuk je rase
3. bukak club bual
4. msuk madrasah p sbenarnye mngadap cermin sampai pecah cz nk tilik muka jer :lol:
5. msuk toilet
6. main nga kucing tukang kebun


kalu cikgu ada pun, ak kdg2 tdo wat prisai dgn buku...p, last2 aku kena tgkp gak
cikgu suh bwk bantal n kwn aku suh bwk teddy bear ..... ada ke patut?? xpatut2..
Malaysian
994 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Cyberjaya
Offline
Posted 11/1/08 , edited 11/1/08
bagus la tu akak yer... SPM esok luse, bleh lagi dia wat tawaf bangunan skolah.....
Posted 11/2/08
main baling kapur kat pelajar yg syok tido
Malaysian
4616 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Malaysia
Offline
Posted 11/3/08
kami dok berperang.....kalo x silap,ada tu 1 video yg kawan aku rakam...later la aku upload bila ada masa....

**URGHH!!!!!...SPM DLM 7-8 HARI LAGI!!!!!
Malaysian
4616 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Malaysia
Offline
Posted 11/3/08

CreamBerry38 wrote:

err... kalu aku lak,

1. tawaf bgunan skolah
2. msuk pjbt ckgu, wat mcm tgh cri ckgu sbnrnye sje2 je cz blik cikgukn ad aircorn, sejuk je rase
3. bukak club bual
4. msuk madrasah p sbenarnye mngadap cermin sampai pecah cz nk tilik muka jer :lol:
5. msuk toilet
6. main nga kucing tukang kebun


kalu cikgu ada pun, ak kdg2 tdo wat prisai dgn buku...p, last2 aku kena tgkp gak
cikgu suh bwk bantal n kwn aku suh bwk teddy bear ..... ada ke patut?? xpatut2..


HAHAH!!...sesuai la tu!!.. sama ngan aku gak....

**all the best SPM ni!!
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 11/3/08
Skrang aku dh x yah tnggu ckgu msk klas ke x...kitorng nk wat pe pn bleh...klo aku dok kt dewan..lpk-lpk,men btu 7....mcm-mcm kitorng wat...kitorng bace bku kreko,arena n comic...
Malaysian
40772 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M
Offline
Posted 11/3/08
wat lawak.
wat bodoh.
carik pasal.
jln2 satu skowl.
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / M / Kamina City
Offline
Posted 11/3/08
inilah yg dipanggil sekolah lepas PMR di SMK Dato` Syed Omar,Kedah....sungguh ku x sangka ada org yg membawa guitar elektrik berserta speaker.......dimain oleh kawanku ini dengan nada yg ROCK ngan Speaker yg membuat bunyi itu berkali ganda O.o...pas2 ada cikgu dtg..suruh senyap sikit kalau nak main...pastu cikgu tu pon balik di samping kawan aku terus main dengan raliknya...terus prinsipal meh rampas guitar dia dan disertkan pula double slap agak hebat kuasa itu...inilah yg terjadi bilakantoi dan melampaui batas
Malaysian
994 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Cyberjaya
Offline
Posted 11/3/08 , edited 11/3/08
lps pmr takde makne korang pi skolah! bt menyemak je..bukan ade cikgu pun yg layan korang... baik jadi cam aku, abis pmr trus ambik cuti XD
klau ade ape2 aktiviti kat skolah....kuli aku kat skolah yg akan inform aku XD
kan senang? muahahahahahaha
-Pencuti Tegar-

First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next  Last
You must be logged in to post.