First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
Post Reply Animasi menarik di TV yg digemari
Posted 7/10/08 , edited 7/10/08
bagitau jer ape yang korang suke pasal animasi ni had umur tak kisah
Posted 7/10/08
bagi reason naper korang suke kekekeke
Posted 7/10/08
kiteretsu comel. kepala mcm bola. hahah
hm atashinchi mehh
Posted 7/10/08

amalina15 wrote:

kiteretsu comel. kepala mcm bola. hahah
hm atashinchi mehh



kiut la kiteretsu XD
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/11/08
Kite suke Detective Conan ngan Naruto...Atashinci pun kite suke gak...lagi2 waktu episod mase mak diorang beli bantal kecil untuk letak atas sofa...kiut giler diorang main ngan bantal baru tu!!!
Posted 7/11/08
yeay yeay satu vote untuk detective conan betul cakap ko XD memang kiut giler XD
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 7/11/08
semua anime tv3 dubbing suara cam sial..benci tool aku xda dlm list di atas
Posted 7/11/08
abih mana satu fav ko kser34?
Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 7/13/08
bleach !!!!!!!!!! mne bleach ??!!!!!!!
hehehe

Posted 7/13/08
bleach itu pun aku nak letak tapi ruangan jawapan die terhad 5 jer la
Posted 7/13/08
tapi sape2 rasa die suka bleach leh lak rating 1 hingga 5 star untuk ganti poll
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 7/14/08 , edited 7/14/08
Aku ska tgk Atasinchi n detective conan.... kbnykan anime aku tngk kt NTV7.
Posted 7/14/08
oooo nanti aku buat satu poll utk animasi fav kat NTV7 lak
Malaysian
5801 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F / somewhere in Mala...
Offline
Posted 7/16/08
naruto...
1st 1st mmg x ska tgk,dh lame cite tu br rs nk tgk,best gk
detective conan pon best
Posted 7/16/08
aku ske bleach.naruto,totally spies, kim possible and detective conan..
ahahahahaha
First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
You must be logged in to post.