First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
Post Reply Animasi menarik di TV yg digemari
Posted 7/16/08
ramai orang malaysia minat naruto
Posted 7/16/08
anime lain yang korang suma minat ? nanti aku create satu lagi forum
Malaysian
2374 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 9/27/08
bleach... sbnarnye x tgk pon sbb dah tgk awl2 kat internet... detective conan rasenye manga lagi best... kiteretsu... mmg x ske dr awl lagi pon... naruto dulu ske skrg x....atashinchi... pernah tgk skali je dlm seumur hidup...
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/20/08 , edited 11/4/08
bleach dan naruto,tapi anime lambat lar , manga lagi cepat naruto=423,bleach=332
Posted 10/20/08 , edited 11/2/08
aku pilih detective conan...naruto tu ulang jer...dah la lambat

manga lagi up to date

reply post forum edited by amir sabrin
Posted 11/2/08 , edited 11/2/08
Forum Update

animasi rangkaian TV lain leh gak korang letak

reply post edited by amir sabrin
Posted 11/4/08

luv_atiqah wrote:

Kite suke Detective Conan ngan Naruto...Atashinci pun kite suke gak...lagi2 waktu episod mase mak diorang beli bantal kecil untuk letak atas sofa...kiut giler diorang main ngan bantal baru tu!!!


Berdasarkan kajian aku......


Kita digunakan untuk bilangan yang banyak....tapi ini maksud hang untuk seorang atau selebihnya?
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/5/08
kalo kat tv aku suka det.conan. sebab dubbing dia tak teruk. yg lain tu cam hampeh
Malaysian
3422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 11/6/08 , edited 11/6/08
Upin dan Ipin x der ke. Ape la korang nie sokong cikit animasi tempatan. Aq suker part pegang ayam tu pastu die ckp betul...betul...betul. Comel sangat. Korang x muak ke ngan naruto
Posted 11/6/08
keluangman?
bola kampung?
hahahahhahaa
Malaysian
1961 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Malaysia
Offline
Posted 11/6/08
kat astro ceria aku suka kampung boy,animax aku suka yuyuhakusho,law of ueki,final fantasy,tv3 aku suka animasi naruto,blech ,detetive conan,tv9 spongebob,cartoon network tom n jerry ,ben 10,
Posted 11/6/08
aku xder astro......waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Malaysian
3360 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / malaysia
Offline
Posted 11/7/08 , edited 11/7/08
cara conan selesaikan masalah sungguh bergaya....i like it
aku suka cite ,totally spies,detective conan,spongebob,sume cite berkaitan ngan barbie
tv 9 plak aku suke upin dan ipin
tv 8 :sugar sugar rune:phew:
tv7:fruits basket
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 11/9/08

wrote:

abih mana satu fav ko kser34?


none..except one piece in japanese no english/italian/espanol/chinese/germany/malay/and spaninsh
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 11/9/08
salah satu sbb aku benci animeasi malaysia ada

-diorang x ikot asas..patutnya mulakan dgn 2d dlu...ni bantai 3d...abis gerak dah jadi cam robot
-terlalu keanak-anakan
-suck
First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
You must be logged in to post.