Post Reply Penggunaan External hardrive save data
Posted 7/16/08
sajer jer tanya nak buat research ...dunia ni kan dah maju, benda2 ni masih korang pakai/guna/beli?
selain drpd benda2 di ata ada tak benda lain g korang leh save file korang tanpa bawa apa2 pun XD
Posted 7/16/08
kalo aku masih pakai pendrive & externel USB ....rasanye x ketinggalan zaman lagi
Malaysian
676 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M / malaysia
Offline
Posted 7/31/08 , edited 7/31/08
aku tulih atas kertas ajer gan pkai otak aku muhahahahahaha........ ///
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 8/8/08
erk...ade org pkai disket lg ker?? huhuhuhu
lalalalala~~
Malaysian
1961 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Malaysia
Offline
Posted 8/8/08
save data guna pen drive ler ,ader tak teknologi yang lebih cangih dari pen drive ?
Posted 8/13/08
aku guna pendrive jew
ada lg kerk yg lebh canggih dr pendrive?pe dia?
Posted 8/13/08
ada!! ni blom dijual lagi kat pasaran coz aku baru terbaca dlm buku doraemon
Malaysian
914 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F / malaysia
Offline
Posted 8/14/08
save gn pendrive jer..
dan tepon ku yg burk tu...
dan otak ku ini...
aper lg ek..
x tau la...
saper kata x guna disket lg skang???

disket pun guna gak ms bljr aplikasi kmptr..
poli x ckp budget nk bg pendrive satu sorang...
guna disket ok aper
Posted 8/14/08
benda paling canggih tanpa bw ape2..........?????? siapa tahu?
Malaysian
730 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / F / Malaysia
Offline
Posted 8/15/08
blue ray... canggih x?
Posted 8/17/08
blue ray? kau pakai ke menatang tu?
Malaysian
40772 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 11/22/08
hard disc punye kapasiti byk,
120G,
besar sket je dr pendrive,
so aku prefer external hard disc lagi,
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 3/5/09


besar tu mmg besar tapi ancaman untuk kena serangan adek-badek trojan lagi dasyat.
Malaysian
934 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Beautiful Earth!
Offline
Posted 6/1/09
dah tau bagosz gune jela..ntah paper
You must be logged in to post.