First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
Post Reply Alam Pekerjaan & Masa Depan
Malaysian
3422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 9/6/08

nanoha_alex wrote:

1st aku nk jd Askar..tp abg aku x suruh...ps tue aku nk jd doctor.. mslhnye aku x pndi sgt science nie..lgpun aku tkut ngn darah.. then aku smpn cite2 nk jd.. selebriti*pnynyi,pelakon* klu aku x leh jd selebriti aku nk jd atlet figure skating.. klu tak leh gak.. aku amik.. CM's planner.. Yeehaa..

tp kalu boleh aku nk jd seorang bisnes women.. hahaha.. jd Chef pun Ok ape.. kaye beb!!.. keje kat hotel..


Keja kat hotel x semestinya menjamin kekayaan la wei
Posted 9/6/08

shahratul wrote:


nanoha_alex wrote:

1st aku nk jd Askar..tp abg aku x suruh...ps tue aku nk jd doctor.. mslhnye aku x pndi sgt science nie..lgpun aku tkut ngn darah.. then aku smpn cite2 nk jd.. selebriti*pnynyi,pelakon* klu aku x leh jd selebriti aku nk jd atlet figure skating.. klu tak leh gak.. aku amik.. CM's planner.. Yeehaa..

tp kalu boleh aku nk jd seorang bisnes women.. hahaha.. jd Chef pun Ok ape.. kaye beb!!.. keje kat hotel..


Keja kat hotel x semestinya menjamin kekayaan la wei


memang arr... aku x ckp keje kat hotel m'jmin kekayaan... ^___^

Malaysian
207 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / M / KL
Offline
Posted 9/7/08

imanuraisha wrote:

nk jd ape ekkk....???

jd MISI bleh???


jd misi mmg pilihan yg tepat....

misi comel
Malaysian
11560 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / here....Matsujun...
Offline
Posted 9/7/08

aremasu wrote:


imanuraisha wrote:

nk jd ape ekkk....???

jd MISI bleh???


jd misi mmg pilihan yg tepat....

misi comel


org kate...Misi garang....suke suntik org..haha...
tol ke??
Malaysian
207 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / M / KL
Offline
Posted 9/7/08

imanuraisha wrote:


aremasu wrote:


imanuraisha wrote:

nk jd ape ekkk....???

jd MISI bleh???


jd misi mmg pilihan yg tepat....

misi comel


org kate...Misi garang....suke suntik org..haha...
tol ke??


haha bole tahan garang gakle....

nak wat mcmn melayan byk sgt karenah org sakit...
tapi ada gak yg sbr je...

terpulang pada diri sendiri mcmn nak handle

yg penting awek misi comel

Malaysian
4450 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / anywhere but home
Offline
Posted 9/13/08
aku nak jadi org senang
aku nak jadi org kaya
aku nak jadi jutawan
aku nak jadi billionwan

tapi duit tidak dapat membantu kite di akhirat
so aku nak jadi manusia yang berguna kepada masyarakat, negara, bangsa dan agama

Malaysian
487 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Somewhere.. Every...
Offline
Posted 9/25/08 , edited 9/25/08
Aku nak jadi pelukis@ pereka dalaman...@ apa2 yg brkaitan ngan melukis ar.. arkitek pon best gak!!
Posted 9/27/08
aku nk jd artis..
kalo x ley nk jd enginer..
Malaysian
1608 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / JUST BESIDE SS501^^
Offline
Posted 9/30/08
jadi orang!!! hi hi hi..
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 10/2/08
aku nak jadi pastry chef...kalu x leh nak jadi doktor pc
aku juga nak jadi


aku nak jadi org senang
aku nak jadi org kaya
aku nak jadi jutawan
aku nak jadi billionwan
last skali aku nak jadi tokwan
Malaysian
2374 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/16/08
x de cita2 lagi.... nak jadi cikgu ke doktor ke housewife ke businesswoman ke arkitek ke pelukis ke ape ape pon aku x tau!!!! rase mcm aimless la kalo x de cita2 utk kite capai... *sigh~*
Malaysian
8555 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Jrock no Sekai~
Offline
Posted 10/23/08
Aku nak jadi lecturer...
Posted 10/23/08
tingginya cita2 korang! harap2 tercapai la ya dng keizinanNya ^_^
Malaysian
994 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Cyberjaya
Offline
Posted 10/24/08
Dya nak jadi meteorologist!! ehehe
Posted 11/2/08
forum ni aq dah update
First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
You must be logged in to post.