Weird bug in FireFox 3
72055 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M / Tatooine
Offline
Posted 8/5/08 , edited 8/5/08
Hi all!

Recently installed FireFox 3, but every now and then CR "freezes" at 50% loading when trying to get into the anime section.
There is an annoying solution for this; Tools -> Clear Private data and uncheck everything, but cache. After doing this the site loads as it should.

Is this just a FF3 issue or could it be a CR bug as well? Because, I never had this problem before in FF2....Just thinking loud here =)

Cheers!
16313 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M / ♪ ♫ ☼ england
Offline
Posted 8/5/08 , edited 8/5/08
hmmm thanks for the info.

best solution is to un-install then install is back, if you really want a clean installion make sure to delete the Firefox File directory in the programs/mozilla etc. after un installing then install back.

another thing can be your add ons and plug ins. try disabling them one by one until you find the culprit...or not.

clearing your cache basically means clearing the temporary internet files that have been stored on firefox.

i have to admit. it freezes for about a second. but when i'm on Linux it runs so smoothly...

-reported. [sorry]
Posted 8/5/08
I'm not even using an IE browser nor Firefox browser. I'm operating a webpage by using a VeohTV page. And it works for my convenience. O_O
Posted 8/5/08
If you encounter any more problems in the future please use the Site Support thread instead

~locked
You must be logged in to post.