First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
Post Reply PUASA~
Posted 8/31/08
korang suma dah beli/tempah baju raya? brapa pasang? tahun ni sama dgn tahun lepas 2 pasang jek coz nak jimat .
selamat berpuasa korang suma
Malaysian
61 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / In My Head
Offline
Posted 9/1/08
puase..hmm..aku pnah wat bende yg agk cam org gle wat time pose..stu ari2 aku jeles gan kucin aku bab die x yah pose soo..aku dera dye x kasik mkn mknan die aku simpan..pas2 nk dera die lagi...aku mkn roti dpn die(time niey sowang2 kat umah alaa bru darjah2) pas2 aku jaerit kar die pdn mke!! pas2 tetibe makcik jiran seblah nampak..die bg tau mak aku!!!

Malaysian
207 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / M / KL
Offline
Posted 9/3/08
baju melayu sepasang je....lain2 baju beli kemudian wahhaha....puasa baru je mula
wehh sape admin/mods?? boleh lah start letak lagu raya hahhaa
Malaysian
462 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / Malaysia
Offline
Posted 9/3/08
apela korang nie smangat nk raye sngguh la....
Moderator
8468 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Unknown
Offline
Posted 9/4/08
AHHHHHHHH>>>>>>>> aku x balek raya semenanj0ngg!!!! taun ni raya jek la kt uitm swax ni... first time lak to0..
Malaysian
4243 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / ♥Somewhere With M...
Offline
Posted 9/4/08
huhu.....aku x dpt pon ms pose mkn kuih ke ape ke.....yg ade kt malaysia....waaaaa..........
Malaysian
4450 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / anywhere but home
Offline
Posted 9/5/08 , edited 9/5/08
pose x abih lagi sibuk nak raye dah....
aku dah siap 3 psg bj raye....hehehehe
Posted 9/25/08
bulan puasa dah nak tamat dah ...sedih.............
Malaysian
2374 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/16/08
ade mase tu, rasenye baru umor 5-6 thn... aku ni rase dahaga sgt! pastu gi la kat dapur.. bukak fridge, amik botol air, tapi x minum... rase bersalah... kite ingat lagi mase tu kite pikir camni >>" kalo minum allah nampak, dosa... nanti masok neraka... takut.." pastu aku letak je balik air tu kat dlm fridge
Malaysian
8555 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Jrock no Sekai~
Offline
Posted 11/10/08
Masa aku umur 4 thn, emak aku suruh puasa....aku pon puasalah....satu hari, aku lapar sgt....aku nampak mentos kat rak makanan...aku pon amik mentos & masok blik air...dgn laparnya, aku terus telan sampai tercekik...nasib baik x mati...
Malaysian
4075 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / Johor Bahru
Offline
Posted 11/12/08
aq mse um0 lapan twun, aq kne tahan gak p0se sbb kuarge aq yg besar2 sume p0se...
aq punye lah tahan smpai perut mas0k angen n muntah2... uh begitu ujian p0se.. ble nk buke p0wn l0ye tgk makanan dpn mate... tpy sen0r0k r p0se... pengalaman manis.. ^^
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 11/12/08
ni bukan aku tapi adik aku....aku puasa ngan kenkawan sembang kat luar...pastu adik aku bawa kuar ais krim....jilat2 depan kami....x caya tanya faris320(mungkin dia igt)
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 11/12/08

NikiWiki wrote:

Masa aku umur 4 thn, emak aku suruh puasa....aku pon puasalah....satu hari, aku lapar sgt....aku nampak mentos kat rak makanan...aku pon amik mentos & masok blik air...dgn laparnya, aku terus telan sampai tercekik...nasib baik x mati...


itulah balasannya kerana melawan cakap emak BWAHAHAAHAHA!!!!!!! lawak jer.....jgn marah
Malaysian
8555 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Jrock no Sekai~
Offline
Posted 11/13/08

kser34 wrote:


NikiWiki wrote:

Masa aku umur 4 thn, emak aku suruh puasa....aku pon puasalah....satu hari, aku lapar sgt....aku nampak mentos kat rak makanan...aku pon amik mentos & masok blik air...dgn laparnya, aku terus telan sampai tercekik...nasib baik x mati...


itulah balasannya kerana melawan cakap emak BWAHAHAAHAHA!!!!!!! lawak jer.....jgn marah


aku bengap sgt time tu...
Moderator
48068 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / Smirkwood
Offline
Posted 11/13/08

time aku dajah 2 kot...aku ckp kat mommy aku yg aku skit perut..so dia pown kasi la aku makan...XD

time aku dajah 3..mase mommy aku wat kueh raye..and then dia gi solat..aku ape lgi..bantai chocolate chip msuk kat blik air..(blik air umah aku bsih tau.XD)...pastu aku tgk mak aku da tido..aku pown pegi minum air...LOL..esoknye aku wat mende yg same..aku bkak peti ais and makan coklat..

start dajah 4 aku puase penoh..!!
First  Prev  1  2  3  4  Next  Last
You must be logged in to post.