First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  Next  Last
Post Reply binatang yg korang suka/bela & plg geli/benci
Creator
3190 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / I am with you til...
Offline
Posted 8/19/08
waaaaaaaaa...aku suke kucing,hamster, arnab

binatang trnakan aku:
hamster....waa

aku geli/x suke:
katak, cicak, ular, anjing
Malaysian
914 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F / malaysia
Offline
Posted 8/20/08

korfkid wrote:



erk..mesti x jinak an?klo x jinak tatot laa


la...
ingt kan berani sgt...
Malaysian
914 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F / malaysia
Offline
Posted 8/21/08

miaka012 wrote:

waaaaaaaaa...aku suke kucing,hamster, arnab

binatang trnakan aku:
hamster....waa

aku geli/x suke:
katak, cicak, ular, anjing


ader hamster wane per??
cute x??
Posted 8/27/08
Aku paling suke
1- kucing parsi
2- kucing siam
3- Arnab
4- Serigala
5- Panda
6- Berunag kutub


Aku paling Benci
1- Babi
2- Anjing
3- Ular
4- Katak
5- Lintah


Malaysian
2625 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia ~~~ Labu...
Offline
Posted 9/5/08 , edited 11/5/08
binatang2 yg pernah aku bela banyak

ayam b'bgai jenis
arnar & kura-kura
arnab
tupai itam
tikus damit [hamster]
miau
ikan
Merpati Putih

itu ja lah yg aku ingat

peristiwa di attack binatang

yang paling aku ingat semasa aku ditarik oleh monyet [ minta puji ] cousin aku.... dan meggigit kaki aku di lutut... nasid baik kak imah tarik aku balik!! dan sekarang monyet tu udah meningal! kana bunuh oleh veterinary sebab terlampau bahaya!

lagi ini x attack aku la

masa aku di pantai
ada mat salleh membawa anjing nya untuk men "fetch"
dan anjing tu pun tersalah mat salleh tu dgn aku!!!
ahhh apa ni bubut2 [kejar-kejar] org....

yang aku nda suka..
hhmmm....

ayam aku!
sbb drg pg curi mkn aku iaitu ayam masak merah!

sbnrnya smua binatang aku suka kecuali yg DIharamKAN...


reply post edited by amir sabrin
Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 9/6/08
ayam~??????
Malaysian
487 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Somewhere.. Every...
Offline
Posted 9/25/08
Aku ska KUCING!! aku ada 5 kucing tmask mak bapak nyer..skang ni pun mak dia dh branak lg 3 ekor.. tp mak aku xkasi bela sbb byk sgt.......

aku xska SEMUT! LIPAS! ULAR! LIPAN! LEBAH! 'n' adik bradik diorg ar...
Malaysian
15098 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / ANONYMOUS
Offline
Posted 9/26/08
Saya suka kucing....yg cute-cute
x suka
Babi
anjing
Serangga!
Malaysian
1608 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / JUST BESIDE SS501^^
Offline
Posted 10/17/08

babycatz wrote:

Aku ska KUCING!! aku ada 5 kucing tmask mak bapak nyer..skang ni pun mak dia dh branak lg 3 ekor.. tp mak aku xkasi bela sbb byk sgt.......

aku xska SEMUT! LIPAS! ULAR! LIPAN! LEBAH! 'n' adik bradik diorg ar...


aku mcm dia n!! sebab aku ni kakak dia!!
kucing kat rumah aku berlambak!! x larat nak jaga!! tapi... cute!!!
ni salah sekor kucing aku!!


aku suka binatang yang cute...
miao!! ( aku paling suka ni.. )
hamster!!
arnab!!

yang ni aku suka.. tapi aku ada sedikit fobia dengan binatang ni..
sebab aku pernah hampir jatuh longkang sebab dikejar binatang ni masa aku sekolah rendah lagi..
nasib baiklah ada sorang mamat ni tolong aku..
kalau tidak.. aku kena buat pilihan sama ada biar kena gigit ngn binatang tu atau jatuh longkang yang dalam..
kalau korang.. mana satu nak pilih? aku pun.. x tahu..

binatang yang aku maksudkan.. ANJING!! ( caption merah lagi tu )

binatang yang aku ternak..
tikus besar kat atas bumbung rumah aku.. besar2!! x payah risau x beri makan apa?
ada sesiapa nk? tempah kat aku? hihihi hi

binatang yang aku paling geli!!
cacing...
ulat sampah.. ( yang ni aku paling geli.. antara banyak2 ni )
benda2 yang mengeliat cam cacing dan keluarganya..

tu je.. aku rasa.. aku tulis banyak sangat.. x ape kan?
bantai jelah ek?
Malaysian
3422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/18/08
Aq lak cuke pacat. Sronok tgk die bergerak pastu hisap darah...
Posted 11/2/08
ada ka patut suke pacat
Posted 11/5/08
Benci

Anjing
Binatang yang makan orang

Babi
Cicak
Katak
Lipas
Semut api
Kerengga
Semut
Lalat
Nyamuk




Binatang aku suka



Hamster
Kucing
Ikan
Arnab

Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/5/08

ecah wrote:

hehehe...
aku ske :
*emster
*tucen
*arnab
n yg cumel cumel

binatang yg aku pnh ble :
*emster [asai aku ble jek mti..aku p0ng xtao knpe.. ]
*arnab [satu ketika dahulu]

binatang yg aku ternak :
*lipas
*cicak
*semut [mcm mcm wane de]



sbb kau tak

bagi makanan dan minuman yang cukup

Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/5/08

crunchyrolltomodachie wrote:

ada ka patut suke pacat


pacat lar bagus

sbb membersihkan darah kotor

dengan cara menghisapnya
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/5/08
saya suka pets yang boleh dipegang dan dibelai
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  Next  Last
You must be logged in to post.