Post Reply UR TASTE!!!!
Posted 8/22/08 , edited 8/22/08
ok, so hre r 10 question. choose~

thz iz meaningless, but jus 4 fun c(=

1:
A.SWEET
B.SOUR
C.BOTH

2:
A.SOFT
B.CRUNCHY
C.HARD
D.OTHR
E.ALL OF THE ABOVE

3:
A.TANK TOP
B.T-SHIRT
C.LONG SLEEVES
D.OTHR

4.
A.CUTE
B.UGLY
C.BOTH

5.
A.SMALL
B.MEDIUM
C.LARGE
D.XL

6.
A.EASY
B.MEDIUM
C.HARD
D.XPERT

7.
A.SLOW
B.MEDIUM
C.FAST
D.HELLA FAST

8.
A.FOOD
B.DRINK
C.BOTH

9.
A.ANIMAL
B.UNKNOWN CREATURE
C.BOTH

10.
A.RED
B.BLUE
C.GREEN
D.YELLOW
E.ORANGE
F.PURPLE
G.RAINBOW~
Posted 8/22/08 , edited 9/29/08
C
E
B
A
A
B
D
C
C
G [except 4 pink]
Member
3540 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / USA
Offline
Posted 8/23/08
a
b
b
a
d
c
c
c
b
a
Posted 8/23/08 , edited 8/23/08
1.c
2.e
3.d
4.a
5.b
6.b
7.b
8.c
9.c
10.c
Moderator
6766 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F
Offline
Posted 8/25/08
1.C
2.E
3.B
4.A
5.C
6.C
7.B
8.C
9.B
10.A
Posted 8/25/08
1.a
2.ac
3.b
4.a
5.c
6.b
7.a
8.c
9.b
10.ab
Member
18438 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / sweden
Offline
Posted 8/25/08
1: a
2: a
3: b
4: a
5: a
6: a
7: d
8: a
9: a
10: g

im an A person ^^
Posted 8/26/08
yea, straight A's roc!!!!! lol, i sound lik a nerd c(= hehe~
Moderator
1542 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / middle of heaven...
Offline
Posted 8/27/08
1.
A.SWEET
2.
B.CRUNCHY
3.
B.T-SHIRT
4.
A.CUTE
5.
C.LARGE
6.
C.HARD
7.
C.FAST
8.
B.DRINK
9.
B.UNKNOWN CREATURE
10.
C.GREEN
Posted 8/28/08
cool~ *peace sign*
6081 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Unitied States
Offline
Posted 9/29/08
1:
C.BOTH

2:
E.ALL OF THE ABOVE

3:
B.T-SHIRT


4.
C.BOTH

5.
C.LARGE


6.
D.XPERT

7.
D.HELLA FAST

8.
C.BOTH

9.
C.BOTH

10.
A.RED
Member
1327 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / where i wanna be
Offline
Posted 10/4/08
C.BOTH
B.CRUNCHY
D.OTHR
C.BOTH (<---dont get it lol........)
B.MEDIUM
C.FAST
C.BOTH
C.BOTH
A.RED n C.GREEN (i also like blck ya noe............ lol)
Posted 10/4/08
lol me 2~ ^^
Member
1504 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Singapore, sengkang
Offline
Posted 11/27/08
1:C
2:A
3:D
4.A.
5.A.
6.A
7.D.
8.C
9.C
10.G
Posted 12/5/08
cool
You must be logged in to post.