First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
Post Reply Detective Conan Quiz!
Member
9088 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 8/31/08 , edited 9/13/08
Detective Conan Quiz!
Come and take quiz here and find out what you get!
Please do not cheat! Do it by yourself!

DO NOT VIEW OTHER INFORMATION OF DETECTIVE CONAN IN CRUNCHYROLL OR THE INTERNET

*Type your answer such as:
1. c
2. d etc.

*You will be awarded a Detective Conan banner if you get 10 above of 12 questions right.
*A message will be send to you.
*Person who got the banner, I will quote your answers and say you have awarded or not.


Question 1: Who is Sherry?
a) A girl that invented the poison that Conan took
b) A girl that Dr. Agasa trains
c) A girl from Conan's school that has a huge crush on him
d) A girl that tries to steal Conan's fame away from him

Question 2: What is the second Detective Conan movie called?
a) The Fourteenth Target
b) The Last Wizard Of The Century
c) The Time Bomb Skyscraper
d) Captured In Her Eyes

Question 3: What gadget does Conan use the most often?
a) Voice-changing bow-tie
b) Elasticity suspenders
c) Stun-gun wrist-watch
d) Power assisted kick shoes

Question 4: Who does Conan have the same blood type as?
a) Richard
b) Mitch
c) Dr. Agasa
d) Rachel
e) Amy

Question 5: Who is Mouri Ran?
a) Rachel
b) Yukiko (Conan's Mum)
c) Sherry
d) Amy

Question 6: What is Dr. Agasa's last name?
a) Kisai
b) Ganso
c) Ikasu
d) Hiroshi

Question 7: How old is Jimmy?
a) 18
b) 17
c) 19
d) 16
e) 15

Question 8: What are the names of the 2 Shady guys that shrunk Jimmy Kudo and turned him into Pint-size Gumshoe, Conan Edogawa?
a) Budweiser & Samuel Adams
b) Gin & Vodka
c) Rum & Vodka
d) Gin & Sangria
e) Tequila & Rum

Question 9: What is the name of Rachel's Mom?
a) Sarina Moore
b) Christina Kudo
c) Eva Kadan
d) Jackie Desparado
e) Julie Moore

Question 10: What was NOT something Conan said to prove to Dr.Agasa he was really Jimmy?
a) "C'mon Doc, You're a Genius can't you invent some kind of antidote"
b) "...you still have Colombo's Special sauce in your mustache"
c) " You invent all kinds of crazy inventions you say are going to revolutionize the world but never seem to work right."
d) "You're Dr. Agasa Age 52..."
e) "You have a Mole on your Rear end with a hair growing out of it"


Question 11: What is NOT one of Conan's Gadgets?
a) Wrist Watch Tranquilizer
b) Bow Tie Voice Simulator
c) Stretchy Suspenders
d) Super Sneakers
e) Piano wire

Question 12: In the very first episode, "The Big Shrink" what was a very important clue in the Conviction of Haley, in the murder where a guy was decapitated using the speed of the Roller Coaster?
a) Fingerprints on a knife
b) A long rope attached to the victims neck
c) Her and the deceased had been fighting
d) The long string of pearls she was wearing
e) She was a tennis player





Member
239 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M
Offline
Posted 9/3/08 , edited 9/3/08
Why was this unanswered for long?


Question 1: Who is Sherry?
a) A girl that invented the poison that Conan took

Question 2: What is the second Detective Conan movie called?
a) The Fourteenth Target

Question 3: What gadget does Conan use the most often?
a) Voice-changing bow-tie

Question 4: Who does Conan have the same blood type as?
d) Rachel

Question 5: Who is Mouri Ran?
a) Rachel

Question 6: What is Dr. Agasa's last name?
d) Hiroshi

Question 7: How old is Jimmy?
b) 17

Question 8: What are the names of the 2 Shady guys that shrunk Jimmy Kudo and turned him into Pint-size Gumshoe, Conan Edogawa?
b) Gin & Vodka

Question 9: What is the name of Rachel's Mom?
c) Eva Kadan

Question 10: What is the name of Rachel's Mom?
d) Eva Kadan

Question 11: What is NOT one of Connan's Gadgets?
e) Piano wire

Question 12: In the very first episode, "The Big Shrink" what was a very important clue in the Conviction of Haley, in the murder where a guy was decapitated using the speed of the Roller Coaster?
d) The long string of pearls she was wearing
Member
2613 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Dubai
Offline
Posted 9/5/08


Question 1: Who is Sherry?
a) A girl that invented the poison that Conan took
b) A girl that Dr. Agasa trains
c) A girl from Conan's school that has a huge crush on him
d) A girl that tries to steal Conan's fame away from him

Question 2: What is the second Detective Conan movie called?
a) The Fourteenth Target
b) The Last Wizard Of The Century
c) The Time Bomb Skyscraper
d) Captured In Her Eyes

Question 3: What gadget does Conan use the most often?
a) Voice-changing bow-tie
b) Elasticity suspenders
c) Stun-gun wrist-watch
d) Power assisted kick shoes

Question 4: Who does Conan have the same blood type as?
a) Richard
b) Mitch
c) Dr. Agasa
d) Rachel
e) Amy

Question 5: Who is Mouri Ran?
a) Rachel
b) Yukiko (Conan's Mum)
c) Sherry
d) Amy

Question 6: What is Dr. Agasa's last name?
a) Kisai
b) Ganso
c) Ikasu
d) Hiroshi

Question 7: How old is Jimmy?
a) 18
b) 17
c) 19
d) 16
e) 15

Question 8: What are the names of the 2 Shady guys that shrunk Jimmy Kudo and turned him into Pint-size Gumshoe, Conan Edogawa?
a) Budweiser & Samuel Adams
b) Gin & Vodka
c) Rum & Vodka
d) Gin & Sangria
e) Tequila & Rum

Question 9: What is the name of Rachel's Mom?
a) Sarina Moore
b) Christina Kudo
c) Eva Kadan
d) Jackie Desparado
e) Julie Moore

Question 10: What was NOT something Conan said to prove to Dr.Agasa he was really Jimmy?
a) "C'mon Doc, You're a Genius can't you invent some kind of antidote"
b) "...you still have Colombo's Special sauce in your mustache"
c) " You invent all kinds of crazy inventions you say are going to revolutionize the world but never seem to work right."
d) "You're Dr. Agasa Age 52..."
e) "You have a Mole on your Rear end with a hair growing out of it" >> am NOT sure though <<


Question 11: What is NOT one of Connan's Gadgets?
a) Wrist Watch Tranquilizer
b) Bow Tie Voice Simulator
c) Stretchy Suspenders
d) Super Sneakers
e) Piano wire

Question 12: In the very first episode, "The Big Shrink" what was a very important clue in the Conviction of Haley, in the murder where a guy was decapitated using the speed of the Roller Coaster?
a) Fingerprints on a knife
b) A long rope attached to the victims neck
c) Her and the deceased had been fighting
d) The long string of pearls she was wearing
e) She was a tennis player

thnx 4 the quiz..


Member
746 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / ---
Offline
Posted 9/6/08 , edited 9/6/08
1: a
2: a
3: a
4: d
5: a
6: d
7: b
8: b
9: c
10: a
11: e
12: d)
Member
1614 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / sO sAd withoUt su...
Offline
Posted 9/12/08

douglas_05 wrote:

Detective Conan Quiz!
Come and take quiz here and find out what you get!
Please do not cheat! Do it by yourself!

DO NOT VIEW OTHER INFORMATION OF DETECTIVE CONAN IN CRUNCHYROLL OR THE INTERNET

*Type your answer such as:
1. c
2. d etc.

*You will be awarded a Detective Conan banner if you get 10 above of 12 questions right.
*A message will be send to you.


Question 1: Who is Sherry?
a) A girl that invented the poison that Conan took
b) A girl that Dr. Agasa trains
c) A girl from Conan's school that has a huge crush on him
d) A girl that tries to steal Conan's fame away from him

Question 2: What is the second Detective Conan movie called?
a) The Fourteenth Target
b) The Last Wizard Of The Century
c) The Time Bomb Skyscraper
d) Captured In Her Eyes

Question 3: What gadget does Conan use the most often?
a) Voice-changing bow-tie
b) Elasticity suspenders
c) Stun-gun wrist-watch
d) Power assisted kick shoes

Question 4: Who does Conan have the same blood type as?
a) Richard
b) Mitch
c) Dr. Agasa
d) Rachel
e) Amy

Question 5: Who is Mouri Ran?
a) Rachel
b) Yukiko (Conan's Mum)
c) Sherry
d) Amy

Question 6: What is Dr. Agasa's last name?
a) Kisai
b) Ganso
c) Ikasu
d) Hiroshi

Question 7: How old is Jimmy?
a) 18
b) 17
c) 19
d) 16
e) 15

Question 8: What are the names of the 2 Shady guys that shrunk Jimmy Kudo and turned him into Pint-size Gumshoe, Conan Edogawa?
a) Budweiser & Samuel Adams
b) Gin & Vodka
c) Rum & Vodka
d) Gin & Sangria
e) Tequila & Rum

Question 9: What is the name of Rachel's Mom?
a) Sarina Moore
b) Christina Kudo
c) Eva Kadan
d) Jackie Desparado
e) Julie Moore

Question 10: What was NOT something Conan said to prove to Dr.Agasa he was really Jimmy?
a) "C'mon Doc, You're a Genius can't you invent some kind of antidote"
b) "...you still have Colombo's Special sauce in your mustache"
c) " You invent all kinds of crazy inventions you say are going to revolutionize the world but never seem to work right."
d) "You're Dr. Agasa Age 52..."
e) "You have a Mole on your Rear end with a hair growing out of it"


Question 11: What is NOT one of Conan's Gadgets?
a) Wrist Watch Tranquilizer
b) Bow Tie Voice Simulator
c) Stretchy Suspenders
d) Super Sneakers
e) Piano wire

Question 12: In the very first episode, "The Big Shrink" what was a very important clue in the Conviction of Haley, in the murder where a guy was decapitated using the speed of the Roller Coaster?
a) Fingerprints on a knife
b) A long rope attached to the victims neck
c) Her and the deceased had been fighting
d) The long string of pearls she was wearing
e) She was a tennis player







Member
9088 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 9/13/08 , edited 9/13/08


Congratulations!
You have awarded a banner!
Thanks for taking this quiz!

~douglas_05~
Member
9088 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 9/13/08


Congratulations!
You have awarded a banner!
Thanks for taking this quiz!

~douglas_05~

Member
9088 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 9/13/08


Congratulations!
You have awarded a banner!
Thanks for taking this quiz!

~douglas_05~

Member
9088 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 9/13/08 , edited 9/13/08



I'm sorry.
You don't have a banner.
Thanks for taking this quiz!

~douglas_05~
Member
10647 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / F / Need Not To Know
Offline
Posted 9/13/08
Question 1: Who is Sherry?
a) A girl that invented the poison that Conan took

Question 2: What is the second Detective Conan movie called?
a) The Fourteenth Target

Question 3: What gadget does Conan use the most often?

a) Voice-changing bow-tie

Question 4: Who does Conan have the same blood type as?
d) Rachel

Question 5: Who is Mouri Ran?
a) Rachel

Question 6: What is Dr. Agasa's last name?
d) Hiroshi

Question 7: How old is Jimmy?
b) 17

Question 8: What are the names of the 2 Shady guys that shrunk Jimmy Kudo and turned him into Pint-size Gumshoe, Conan Edogawa?
b) Gin & Vodka

Question 9: What is the name of Rachel's Mom?
c) Eva Kadan

Question 10: What was NOT something Conan said to prove to Dr.Agasa he was really Jimmy?
e) "You have a Mole on your Rear end with a hair growing out of it"

Question 11: What is NOT one of Connan's Gadgets?
e) Piano wire

Question 12: In the very first episode, "The Big Shrink" what was a very important clue in the Conviction of Haley, in the murder where a guy was decapitated using the speed of the Roller Coaster?
d) The long string of pearls she was wearing


Hope my answers r write .....
Member
440 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / Philippines
Offline
Posted 9/17/08

Question 1: Who is Sherry?
a) A girl that invented the poison that Conan took

Question 2: What is the second Detective Conan movie called?
a) The Fourteenth Target

Question 3: What gadget does Conan use the most often?
a) Voice-changing bow-tie

Question 4: Who does Conan have the same blood type as?
d) Rachel

Question 5: Who is Mouri Ran?
a) Rachel

Question 6: What is Dr. Agasa's last name?
d) Hiroshi

Question 7: How old is Jimmy?
b) 17

Question 8: What are the names of the 2 Shady guys that shrunk Jimmy Kudo and turned him into Pint-size Gumshoe, Conan Edogawa?
b) Gin & Vodka

Question 9: What is the name of Rachel's Mom?
c) Eva Kadan

Question 10: What was NOT something Conan said to prove to Dr.Agasa he was really Jimmy?
a) "C'mon Doc, You're a Genius can't you invent some kind of antidote"

Question 11: What is NOT one of Conan's Gadgets?
e) Piano wire

Question 12: In the very first episode, "The Big Shrink" what was a very important clue in the Conviction of Haley, in the murder where a guy was decapitated using the speed of the Roller Coaster?
d) The long string of pearls she was wearing
Member
9088 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 9/20/08


Congratulations!
You have awarded a banner!
Thanks for taking this quiz!

~douglas_05~
Member
9088 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 9/20/08


Congratulations!
You have awarded a banner!
Thanks for taking this quiz!

~douglas_05~
Member
3039 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Singapore
Offline
Posted 9/26/08 , edited 9/26/08
Question 1:
a) A girl that invented the poison that Conan took

Question 2:
a) The Fourteenth Target

Question 3:
a) Voice-changing bow-tie

Question 4:
d) Rachel

Question 5:
a) Rachel

Question 6:
d) Hiroshi

Question 7:
d) 16

Question 8:
b) Gin & Vodka

Question 9:
c) Eva Kadan

Question 10:
a) "C'mon Doc, You're a Genius can't you invent some kind of antidote"

Question 11:
e) Piano wire

Question 12:
d) The long string of pearls she was wearing
Member
2101 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Ferelden
Offline
Posted 9/26/08
1. a
2. c
3. c
4. c
5. a
6. c
7. b
8. b
9. e
10. a
11. e
12. d


There finished!
First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
You must be logged in to post.