First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
Post Reply Detective Conan Quiz!
Member
454 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / on earth duh ;)
Offline
Posted 1/28/09
1.a
2.a
3.a
4.d
5.d
6.d
7.b
8.b
9.c
10.a
11.e
12.d
i hope i got them right ?o?
Member
7312 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Singapore
Offline
Posted 3/10/09 , edited 3/21/09
I HOPE TO GET THEM RIGHT!!
I WAN A BANNER!


Answers:

Member
14494 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20 / F / Seiso Academy xD
Offline
Posted 3/13/09


answer's:
1.a
2.a
3.c
4.c
5.a
6.d
7.b
8.b
9.kisaki eri (in japanese should called this..) *i dunno wat's her name in english*
10.a
11.e
12.d

almost done! XD
Member
22284 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / under the starry sky
Offline
Posted 3/30/09
1.a
2.a
3.a
4.d
5.a
6.d
7.b
8.b
9c
10.a
11.e
12.d
Member
1206 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / F / Romania, Bucharest
Offline
Posted 4/2/09
1) a
2) a
3)a
4)d
5)a
6)d
7)b
8)b
9)c
10)d
11)e
12)d

hope the answers are good
114644 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Mayo Kingdom
Offline
Posted 4/26/09
this is going by the English names! people who don't read the manga wouldn't know about these questions besides probably the first one!
Member
1210 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M / Malaysia
Offline
Posted 5/4/09
Question 1: Who is Sherry?
a) A girl that invented the poison that Conan took

Question 2: What is the second Detective Conan movie called?
a) The Fourteenth Target

Question 3: What gadget does Conan use the most often?
a) Voice-changing bow-tie

Question 4: Who does Conan have the same blood type as?
d) Rachel

Question 5: Who is Mouri Ran?
a) Rachel

Question 6: What is Dr. Agasa's last name?
b) Ganso

Question 7: How old is Jimmy?
b) 17

Question 8: What are the names of the 2 Shady guys that shrunk Jimmy Kudo and turned him into Pint-size Gumshoe, Conan Edogawa?
b) Gin & Vodka

Question 9: What is the name of Rachel's Mom?
c) Eva Kadan

Question 10: What was NOT something Conan said to prove to Dr.Agasa he was really Jimmy?
a) "C'mon Doc, You're a Genius can't you invent some kind of antidote"

Question 11: What is NOT one of Conan's Gadgets?
e) Piano wire

Question 12: In the very first episode, "The Big Shrink" what was a very important clue in the Conviction of Haley, in the murder where a guy was decapitated using the speed of the Roller Coaster?
d) The long string of pearls she was wearing

Member
729 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / F / somewhere..
Offline
Posted 6/4/09
i want banner too.. :)
Member
613 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F / Canadahh.
Offline
Posted 8/27/09
Question 1: Who is Sherry?
a) A girl that invented the poison that Conan took

Question 2: What is the second Detective Conan movie called?
a) The Fourteenth Target

Question 3: What gadget does Conan use the most often?
a) Voice-changing bow-tie ( He solves cases most of the time, and doesn`t pwoer kick enemies
most of the time. )

Question 4: Who does Conan have the same blood type as?
d) Rachel ( During the time where conan had gotten shot, and Ran was certain she had the same type of blood. )

Question 5: Who is Mouri Ran?
a) Rachel

Question 6: What is Dr. Agasa's last name?
d) Hiroshi

Question 7: How old is Jimmy?
b) 17

Question 8: What are the names of the 2 Shady guys that shrunk Jimmy Kudo and turned him into Pint-size Gumshoe, Conan Edogawa?
b) Gin & Vodka

Question 9: What is the name of Rachel's Mom?
c) Eva Kadan

Question 10: What was NOT something Conan said to prove to Dr.Agasa he was really Jimmy?
a) "C'mon Doc, You're a Genius can't you invent some kind of antidote"

Question 11: What is NOT one of Conan's Gadgets?
e) Piano wire

Question 12: In the very first episode, "The Big Shrink" what was a very important clue in the Conviction of Haley, in the murder where a guy was decapitated using the speed of the Roller Coaster?
d) The long string of pearls she was wearing
Posted 8/27/09
1:a
2:a
3:c
4:d
5:a
6:d
7:b
8:b
9:c
10:a
11:e
12:d
Member
11161 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / The Island of Pro...
Offline
Posted 9/17/09
NIUU!!!!ISN'T THERE A TEST THAT ISN'T FROMT HE MANGA????I LIKE THE PROPER ANIME BETTER!!!
Member
6971 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / kaykay
Offline
Posted 12/30/09
1.A
2.A
3.A
4.D
5.A
6.D
7.D
8.B
9.C
10.E
11.E
12.D
2808 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20 / F / On the stars in t...
Offline
Posted 1/22/10
Question 1: Who is Sherry?
a) A girl that invented the poison that Conan took
b) A girl that Dr. Agasa trains
c) A girl from Conan's school that has a huge crush on him
d) A girl that tries to steal Conan's fame away from him

Question 2: What is the second Detective Conan movie called?
a) The Fourteenth Target
b) The Last Wizard Of The Century
c) The Time Bomb Skyscraper
d) Captured In Her Eyes

Question 3: What gadget does Conan use the most often?
a) Voice-changing bow-tie
b) Elasticity suspenders
c) Stun-gun wrist-watch
d) Power assisted kick shoes

Question 4: Who does Conan have the same blood type as?
a) Richard
b) Mitch
c) Dr. Agasa
d) Rachel
e) Amy

Question 5: Who is Mouri Ran?
a) Rachel
b) Yukiko (Conan's Mum)
c) Sherry
d) Amy

Question 6: What is Dr. Agasa's last name?
a) Kisai
b) Ganso
c) Ikasu
d) Hiroshi

Question 7: How old is Jimmy?
a) 18
b) 17
c) 19
d) 16
e) 15

Question 8: What are the names of the 2 Shady guys that shrunk Jimmy Kudo and turned him into Pint-size Gumshoe, Conan Edogawa?
a) Budweiser & Samuel Adams
b) Gin & Vodka
c) Rum & Vodka
d) Gin & Sangria
e) Tequila & Rum

Question 9: What is the name of Rachel's Mom?
a) Sarina Moore
b) Christina Kudo
c) Eva Kadan
d) Jackie Desparado
e) Julie Moore

Question 10: What was NOT something Conan said to prove to Dr.Agasa he was really Jimmy?
a) "C'mon Doc, You're a Genius can't you invent some kind of antidote"
b) "...you still have Colombo's Special sauce in your mustache"
c) " You invent all kinds of crazy inventions you say are going to revolutionize the world but never seem to work right."
d) "You're Dr. Agasa Age 52..."
e) "You have a Mole on your Rear end with a hair growing out of it"


Question 11: What is NOT one of Conan's Gadgets?
a) Wrist Watch Tranquilizer
b) Bow Tie Voice Simulator
c) Stretchy Suspenders
d) Super Sneakers
e) Piano wire

Question 12: In the very first episode, "The Big Shrink" what was a very important clue in the Conviction of Haley, in the murder where a guy was decapitated using the speed of the Roller Coaster?
a) Fingerprints on a knife
b) A long rope attached to the victims neck
c) Her and the deceased had been fighting
d) The long string of pearls she was wearing
e) She was a tennis playe
Posted 1/26/10
Question 1: Who is Sherry?
a) A girl that invented the poison that Conan took
b) A girl that Dr. Agasa trains
c) A girl from Conan's school that has a huge crush on him
d) A girl that tries to steal Conan's fame away from him

Question 2: What is the second Detective Conan movie called?

a) The Fourteenth Target
b) The Last Wizard Of The Century
c) The Time Bomb Skyscraper
d) Captured In Her Eyes

Question 3: What gadget does Conan use the most often?
a) Voice-changing bow-tie
b) Elasticity suspenders
c) Stun-gun wrist-watch
d) Power assisted kick shoes

Question 4: Who does Conan have the same blood type as?

a) Richard
b) Mitch
c) Dr. Agasa
d) Rachel
e) Amy

Question 5: Who is Mouri Ran?
a) Rachel
b) Yukiko (Conan's Mum)
c) Sherry
d) Amy

Question 6: What is Dr. Agasa's last name?
a) Kisai
b) Ganso
c) Ikasu
d) Hiroshi

Question 7: How old is Jimmy?
a) 18
b) 17
c) 19
d) 16
e) 15

Question 8: What are the names of the 2 Shady guys that shrunk Jimmy Kudo and turned him into Pint-size Gumshoe, Conan Edogawa?
a) Budweiser & Samuel Adams
b) Gin & Vodka
c) Rum & Vodka
d) Gin & Sangria
e) Tequila & Rum

Question 9: What is the name of Rachel's Mom?

a) Sarina Moore
b) Christina Kudo
c) Eva Kadan
d) Jackie Desparado
e) Julie Moore

Question 10: What was NOT something Conan said to prove to Dr.Agasa he was really Jimmy?

a) "C'mon Doc, You're a Genius can't you invent some kind of antidote"
b) "...you still have Colombo's Special sauce in your mustache"
c) " You invent all kinds of crazy inventions you say are going to revolutionize the world but never seem to work right."
d) "You're Dr. Agasa Age 52..."
e) "You have a Mole on your Rear end with a hair growing out of it"


Question 11: What is NOT one of Conan's Gadgets?
a) Wrist Watch Tranquilizer
b) Bow Tie Voice Simulator
c) Stretchy Suspenders
d) Super Sneakers
e) Piano wire

Question 12: In the very first episode, "The Big Shrink" what was a very important clue in the Conviction of Haley, in the murder where a guy was decapitated using the speed of the Roller Coaster?
a) Fingerprints on a knife
b) A long rope attached to the victims neck
c) Her and the deceased had been fighting
d) The long string of pearls she was wearing
e) She was a tennis player


I hope my answers correct, or at least some of them

Member
7417 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Shugo Chara World
Offline
Posted 2/25/10
Question 1: Who is Sherry?
a) A girl that invented the poison that Conan took

Question 2: What is the second Detective Conan movie called?
a) The Fourteenth Target

Question 3: What gadget does Conan use the most often?
a) Voice-changing bow-tie

Question 4: Who does Conan have the same blood type as?
d) Rachel

Question 5: Who is Mouri Ran?
a) Rachel

Question 6: What is Dr. Agasa's last name?
d) Hiroshi

Question 7: How old is Jimmy?
b) 17

Question 8: What are the names of the 2 Shady guys that shrunk Jimmy Kudo and turned him into Pint-size Gumshoe, Conan Edogawa?
b) Gin & Vodka

Question 9: What is the name of Rachel's Mom?
c) Eva Kadan

Question 10: What is the name of Rachel's Mom?
d) Eva Kadan

Question 11: What is NOT one of Connan's Gadgets?
e) Piano wire

Question 12: In the very first episode, "The Big Shrink" what was a very important clue in the Conviction of Haley, in the murder where a guy was decapitated using the speed of the Roller Coaster?
d) The long string of pearls she was wearing

Wow,, I'm tired XD
First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
You must be logged in to post.