Ucapan sempena Bulan Ramadhan & Hari Raya Aidilfitri 2008
Posted 9/2/08
"Bagi mereka yang berada di perantauan xkira student or bekerja kat overseas, mesej korang amatlah dialu-alukan kepada famili/sanak-saudara dan kawan2 korang kat Malaysia, kirimkan pesanan istimewa Bulan Ramadhan & Hari Raya Aidilfitri walaupun di mana mereka berada.".......pesanan khas ini dibawakan oleh crunchyrolltomodachie chewahh ahakz

sila sertakan nama korang(nick name ker leh gak), mesej,dan tempat korang berada (yang berada kat Malaysia pun leh hantarkan kiriman ucapan sempena kehadiran bulan ramadhan dan kedatangan hari raya aidilfitri), kongsikan suka duka korang pahit manis ,getir berada di perantauan........................

contoh
___________________________________________________________________________________________

Ucapan ini khas ditujukan kepada mak abah yang berada di kampung, along dan angah yang berada di perlis, Lee(contoh) kat sini nak ucapkan selamat mengerjakan ibadah puasa dan selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin,

Ikhlas,
Lee
Hokkaido,Japan(contoh)


___________________________________________________________________________________________

p/s : buat macam maner bentuk mesej korang(boleh juga sape yg kreatif ,uploadkan kad raya kat forum ni,kreativiti dll simple xper janji korang rasa ikhlas tu jer, tapi kalo boleh jangan merepek bukan2 kat forum ni.......


aku plak kat sini nak minta maaf kalo pernah wat tersilap bahasa,tersasul kata masa taip kat forum @ wall dan bagi mereka yang berada di perantauan,jaga diri korang,hiasi peribadi,tunjukkan anak Malaysia berwibawa dan berwawasan kat negeri/negara orang,salam ramadhan al-mubarak dan salam aidilfitri

Ikhlas dari,

crunchyrolltomodachie
You must be logged in to post.