Post Reply Which Pokemon are you?
Posted 9/9/08 , edited 9/10/08
1. If you were cornered by someone wanting to hurt you, what would you do?
A.Try to tell them that fighting is bad.
B.Give them the evil eyes.
C.Fight back, but try not to seriously hurt them.
D.Do the cha-cha.
E.Go to sleep.
F.Do your best even though you know you`ll lose.
G.KILL THEM, NO MERCY!!!
H.Fight only if needed, but fight your best.

2. Whats your goal in life?
A.To prove yourself loyal
B.To win every fight
C.To become the ultimate monster
D.To eat a rock
E.To sleep, all day every day
F.To improve in life
G.TO DESTROY EVERYTHING!!!
H.To turn the world into a desert

3. What would you do with $1,000,000?
A.Give most of it away and use the rest wisely
B.Keep it all
C.Save it
D.Fart on it
E.Sleep on it
F.Invest it for further oppurtunities
G.USE IT TO DESTROY THE WORLD!!!
H.Spend it on things that would benefit yourself

4. Whats your favourite animal?
A.Rat
B.Weasel
C.Bear
D.Fish
E.Giant Pig
F.Lizard
G.Snake
H.Beast

5. Which specialty woluld you rather have?
A.Electric charges
B.A skull for a head
C.Powerfulness
D.No brain
E.Power to sleep, whenever, wherever.
F.The ability to improve in life
G.EVILNESS!!!
H.Ultimate heat

6. Whats your prefered element?
A.Electricity
B.Rock
C.Steel
D.Water
E.Normality
F.Fire
G.Dragon
H.Ultra-fire

7. Where would you rather live?
A.Always moving around
B.In a barren landscape
C.In a dark cave
D.Under the sea
E.On a bridge
F.In grassland
G.In a sky high tower
H.Underground

8. Favourite colour?
A.Yellow
B.Brown
C.Grey
D.Pink
E.White
F.Orange
G.Green
H.Red

9. How big do you want to be?
A.Small
B.Quite Small
C.Very big
D.Tiny
E.Fat
F.Average
G.GINORMOUS
H.Huge

10. Pick an attack
A.Thunderbolt
B.Boneclub
C.Roar
D.Bubble
E.Snore
F.Flamethrower
G.Outrage
H.Overheat






Member
947
519 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / in living hell ri...
Offline
Posted 9/13/08
1)H
2)A
3)C
4)H
5)B
6)G
7)B
8)D
9)C
10)F
what am i?
Posted 9/14/08

947 wrote:

1)H
2)A
3)C
4)H
5)B
6)G
7)B
8)D
9)C
10)F
what am i?




You are Cubone!
Posted 9/15/08
1)B
2)A
3)A
4)C
5)A
6)A
7)A
8)A
9)A
10)A

Well, and who am I?
Posted 9/16/08

julia-Atumn wrote:

1)B
2)A
3)A
4)C
5)A
6)A
7)A
8)A
9)A
10)A

Well, and who am I?


You are Pikachu!

Posted 9/16/08
LOL! thank you!
Posted 10/8/08
1)G
2)G
3)G
4)H
5)G
6)H
7)C
8)H
9)G
10)G
Posted 10/9/08

4everdeath8 wrote:

1)G
2)G
3)G
4)H
5)G
6)H
7)C
8)H
9)G
10)G


You are Raquaza!

Posted 10/9/08
thats down as hell
Member
201 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / up ur ass and im...
Offline
Posted 11/29/08
1)g
2)g
3)g
4)f
5)h
6)f
7)b
8)d
9)f
10)h
Member
187 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / up ur ass
Offline
Posted 11/29/08
1)c
2)e
3)a
4)b
5)d
6)h
7)b
8)d
9)f
10)f
Posted 1/13/09

s0nic947 wrote:

1)g
2)g
3)g
4)f
5)h
6)f
7)b
8)d
9)f
10)h



You are Charmander!
Posted 1/13/09

shad0w947 wrote:

1)c
2)e
3)a
4)b
5)d
6)h
7)b
8)d
9)f
10)f




You are Cubone!
You must be logged in to post.