First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
Perasaan korang menghadapi PMR 2008
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 9/22/08

nanoha_alex wrote:



sabar...s'kiranye awk diberi pluang msk kls yang ko nak.. kelas ape ko pllih bat mase ni?


HARAM!!!...satu kls pun aku x nak...klu bleh nak msk U je~!!!(Kalau bleh la)
Posted 9/22/08

luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:



sabar...s'kiranye awk diberi pluang msk kls yang ko nak.. kelas ape ko pllih bat mase ni?


HARAM!!!...satu kls pun aku x nak...klu bleh nak msk U je~!!!(Kalau bleh la)


hahahaha!!!

Malaysian
1203 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / TwiLiGhT ToWn
Offline
Posted 9/24/08

nanoha_alex wrote:


Ahhku wrote:


nanoha_alex wrote:


Ahhku wrote:

yeker korang rase mcm tuh??
dulu aku slumber ajer..
alah..
dun worry..
bknnyer ssh mcm percubaan pon..
XD



Yeke... PMR lgik seng dr trial exam?..
kalau mcm tue.. best arr...




mmg la sng..
tp kalo xblaja mampos jgk..


tue aku tau la... ko punye result PMR ape?



segan la nk ckp..
XD

Posted 9/24/08



apsal lak... lek arr... mesti straight A's kan!?..
ko amik Bahasa Arab ke?

Malaysian
1203 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / TwiLiGhT ToWn
Offline
Posted 9/24/08

nanoha_alex wrote:




apsal lak... lek arr... mesti straight A's kan!?..
ko amik Bahasa Arab ke?



perghh..
tggi btol ang bagi aku..
xder la straigh..
A tu ader la..
Arab??
kalo amik..
ader E la kat slip aku..
XD

Posted 9/24/08

Ahhku wrote:


nanoha_alex wrote:




apsal lak... lek arr... mesti straight A's kan!?..
ko amik Bahasa Arab ke?



perghh..
tggi btol ang bagi aku..
xder la straigh..
A tu ader la..
Arab??
kalo amik..
ader E la kat slip aku..
XD



brape A,B,C,D?...
Arab x susah arr... senang je..
aku amik 9 mta pljrn tuk PMR thun ni...
hancur otak aku..
Malaysian
487 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Somewhere.. Every...
Offline
Posted 9/25/08
PMR LAGI 18 ARI LAGIIIII !!! OH NO!!
Malaysian
1203 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / TwiLiGhT ToWn
Offline
Posted 9/27/08

nanoha_alex wrote:


Ahhku wrote:


nanoha_alex wrote:




apsal lak... lek arr... mesti straight A's kan!?..
ko amik Bahasa Arab ke?



perghh..
tggi btol ang bagi aku..
xder la straigh..
A tu ader la..
Arab??
kalo amik..
ader E la kat slip aku..
XD



brape A,B,C,D?...
Arab x susah arr... senang je..
aku amik 9 mta pljrn tuk PMR thun ni...
hancur otak aku..




=.="
ang mmg teror..



Malaysian
9892 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 10/2/08
saya baru habis UPSR pada september 9 - 11. Saya tu pressure dan nangis dalam kelas. semua prang tengok saya leh. manakala 2 orang hampir nangis. tetapi semuanya ok. kalau pmr, saya rasa kalau mereka belajar bersungguh-sungguh mereka boleh straight As'. ^^
Posted 10/7/08

sapphirea wrote:

saya baru habis UPSR pada september 9 - 11. Saya tu pressure dan nangis dalam kelas. semua prang tengok saya leh. manakala 2 orang hampir nangis. tetapi semuanya ok. kalau pmr, saya rasa kalau mereka belajar bersungguh-sungguh mereka boleh straight As'. ^^


thank you sapphirea... keputusan awk bile kluar??...

Posted 10/7/08
6 hari je lagi... bagi yang was2 ngan jawapan anda.. banyak2kanlah m'bawa peluru ye...
kang bile dh tak tau jawapan..tembak je la.. dan berdoa harap2 tembakan kamu mengena!!haha
Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 10/8/08
muhahahaha...guyang sume....
lepak2...jawab exam mne leh mnggelabah ....
relax~~~~~~~
kalo susah sgt.....panjang kan lah leher korang tok usha dak sbelah ....
wakakakakkakakaaa~
Posted 10/9/08

zero_ayam wrote:

muhahahaha...guyang sume....
lepak2...jawab exam mne leh mnggelabah ....
relax~~~~~~~
kalo susah sgt.....panjang kan lah leher korang tok usha dak sbelah ....
wakakakakkakakaaa~


hahaha..lawak arr...!!!..

Posted 10/9/08
2 hari je lagi... dubdabdubdab!!!.. hahahaa..relax geng!!
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/10/08 , edited 10/10/08

nanoha_alex wrote:

2 hari je lagi... dubdabdubdab!!!.. hahahaa..relax geng!!


suruh org relax tp dia yg gementar...~!!
HAHAHAHAHAHA...~
aku dah study hard dah ni,tapi kalau x dpt 1 A pun,aku rase nak mengamuk je~!!!
marah kat jabatan pelajaran,mesti aku famous lepas tu...
cuz' aku dpt masuk Paper and TV..siap Front Page n Berita Utama lagi tu...
hehehehehehehe~!!!
First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
You must be logged in to post.