First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
Perasaan korang menghadapi PMR 2008
Malaysian
9892 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 10/10/08 , edited 10/10/08

nanoha_alex wrote:


sapphirea wrote:

saya baru habis UPSR pada september 9 - 11. Saya tu pressure dan nangis dalam kelas. semua prang tengok saya leh. manakala 2 orang hampir nangis. tetapi semuanya ok. kalau pmr, saya rasa kalau mereka belajar bersungguh-sungguh mereka boleh straight As'. ^^


thank you sapphirea... keputusan awk bile kluar??...



november. minggu depan hari rabu kami sekelas pergi 4 lawatan. nama saya serine tetapi kamu boleh panggil saya sa-chan.^^ ooo....PMR semakin dekat....GOOD LUCK!!!! God Blesses u all!!!

Posted 10/11/08

luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:

2 hari je lagi... dubdabdubdab!!!.. hahahaa..relax geng!!


suruh org relax tp dia yg gementar...~!!
HAHAHAHAHAHA...~
aku dah study hard dah ni,tapi kalau x dpt 1 A pun,aku rase nak mengamuk je~!!!
marah kat jabatan pelajaran,mesti aku famous lepas tu...
cuz' aku dpt masuk Paper and TV..siap Front Page n Berita Utama lagi tu...
hehehehehehehe~!!!



hahaha..kalau aku jumpe berita nie kat paper.. weih..
terus aku rase bangge ngan ko... hahaha..
aku yakin ko mesti dapat bnyk A...
yakin je la dgn jawapan...

Malaysian
1486 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / Ur House (Malaysia)
Offline
Posted 10/11/08

nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:

2 hari je lagi... dubdabdubdab!!!.. hahahaa..relax geng!!


suruh org relax tp dia yg gementar...~!!
HAHAHAHAHAHA...~
aku dah study hard dah ni,tapi kalau x dpt 1 A pun,aku rase nak mengamuk je~!!!
marah kat jabatan pelajaran,mesti aku famous lepas tu...
cuz' aku dpt masuk Paper and TV..siap Front Page n Berita Utama lagi tu...
hehehehehehehe~!!!



hahaha..kalau aku jumpe berita nie kat paper.. weih..
terus aku rase bangge ngan ko... hahaha..
aku yakin ko mesti dapat bnyk A...
yakin je la dgn jawapan...



ingat lagi mase pmr aku dulu2.. guru pemeriksa bwk jam dinding sendiri... time mase terakhir exam je, semua tgk jam dinding dgn tekunnye... mase jarum tu hit 12 je semua sorak giler walaupun guru pemeriksa x amik lagi kertas hehehehe
Posted 10/11/08

bdkmelayu wrote:


nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:

2 hari je lagi... dubdabdubdab!!!.. hahahaa..relax geng!!


suruh org relax tp dia yg gementar...~!!
HAHAHAHAHAHA...~
aku dah study hard dah ni,tapi kalau x dpt 1 A pun,aku rase nak mengamuk je~!!!
marah kat jabatan pelajaran,mesti aku famous lepas tu...
cuz' aku dpt masuk Paper and TV..siap Front Page n Berita Utama lagi tu...
hehehehehehehe~!!!



hahaha..kalau aku jumpe berita nie kat paper.. weih..
terus aku rase bangge ngan ko... hahaha..
aku yakin ko mesti dapat bnyk A...
yakin je la dgn jawapan...



ingat lagi mase pmr aku dulu2.. guru pemeriksa bwk jam dinding sendiri... time mase terakhir exam je, semua tgk jam dinding dgn tekunnye... mase jarum tu hit 12 je semua sorak giler walaupun guru pemeriksa x amik lagi kertas hehehehe


ye ke.. best nye... so ok ke result awk?
mesti straight a kan?
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/11/08

nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:

2 hari je lagi... dubdabdubdab!!!.. hahahaa..relax geng!!


suruh org relax tp dia yg gementar...~!!
HAHAHAHAHAHA...~
aku dah study hard dah ni,tapi kalau x dpt 1 A pun,aku rase nak mengamuk je~!!!
marah kat jabatan pelajaran,mesti aku famous lepas tu...
cuz' aku dpt masuk Paper and TV..siap Front Page n Berita Utama lagi tu...
hehehehehehehe~!!!



hahaha..kalau aku jumpe berita nie kat paper.. weih..
terus aku rase bangge ngan ko... hahaha..
aku yakin ko mesti dapat bnyk A...
yakin je la dgn jawapan...



mmg yakin pun,cuz' cikgu aku kata bleh tanye kat pengawas perisa tu..
kalau org tu nak bagi,dia bagi la..kalau x dia diam n senyum jer~!!!

tapi yg aku tau exam final ni senang drpd trial..itu jer~!!!!
Malaysian
1486 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / Ur House (Malaysia)
Offline
Posted 10/11/08

nanoha_alex wrote:


bdkmelayu wrote:


nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:

2 hari je lagi... dubdabdubdab!!!.. hahahaa..relax geng!!


suruh org relax tp dia yg gementar...~!!
HAHAHAHAHAHA...~
aku dah study hard dah ni,tapi kalau x dpt 1 A pun,aku rase nak mengamuk je~!!!
marah kat jabatan pelajaran,mesti aku famous lepas tu...
cuz' aku dpt masuk Paper and TV..siap Front Page n Berita Utama lagi tu...
hehehehehehehe~!!!



hahaha..kalau aku jumpe berita nie kat paper.. weih..
terus aku rase bangge ngan ko... hahaha..
aku yakin ko mesti dapat bnyk A...
yakin je la dgn jawapan...



ingat lagi mase pmr aku dulu2.. guru pemeriksa bwk jam dinding sendiri... time mase terakhir exam je, semua tgk jam dinding dgn tekunnye... mase jarum tu hit 12 je semua sorak giler walaupun guru pemeriksa x amik lagi kertas hehehehe


ye ke.. best nye... so ok ke result awk?
mesti straight a kan?

2a 3b 3c jek... math n science a, bi,bm sej b, geo, agama n kh c... ting 4 skrang amik add math, akaun n ekonomi

Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/11/08

bdkmelayu wrote:


nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:

2 hari je lagi... dubdabdubdab!!!.. hahahaa..relax geng!!


suruh org relax tp dia yg gementar...~!!
HAHAHAHAHAHA...~
aku dah study hard dah ni,tapi kalau x dpt 1 A pun,aku rase nak mengamuk je~!!!
marah kat jabatan pelajaran,mesti aku famous lepas tu...
cuz' aku dpt masuk Paper and TV..siap Front Page n Berita Utama lagi tu...
hehehehehehehe~!!!



hahaha..kalau aku jumpe berita nie kat paper.. weih..
terus aku rase bangge ngan ko... hahaha..
aku yakin ko mesti dapat bnyk A...
yakin je la dgn jawapan...



ingat lagi mase pmr aku dulu2.. guru pemeriksa bwk jam dinding sendiri... time mase terakhir exam je, semua tgk jam dinding dgn tekunnye... mase jarum tu hit 12 je semua sorak giler walaupun guru pemeriksa x amik lagi kertas hehehehe


BWK JAM DINDING????..WOW..hebat tul cikgu tu...nmpk sangat cikgu tu pun dah x sabar nak balik rumah
Posted 10/11/08

bdkmelayu wrote:


nanoha_alex wrote:


bdkmelayu wrote:


nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:

2 hari je lagi... dubdabdubdab!!!.. hahahaa..relax geng!!


suruh org relax tp dia yg gementar...~!!
HAHAHAHAHAHA...~
aku dah study hard dah ni,tapi kalau x dpt 1 A pun,aku rase nak mengamuk je~!!!
marah kat jabatan pelajaran,mesti aku famous lepas tu...
cuz' aku dpt masuk Paper and TV..siap Front Page n Berita Utama lagi tu...
hehehehehehehe~!!!



hahaha..kalau aku jumpe berita nie kat paper.. weih..
terus aku rase bangge ngan ko... hahaha..
aku yakin ko mesti dapat bnyk A...
yakin je la dgn jawapan...



ingat lagi mase pmr aku dulu2.. guru pemeriksa bwk jam dinding sendiri... time mase terakhir exam je, semua tgk jam dinding dgn tekunnye... mase jarum tu hit 12 je semua sorak giler walaupun guru pemeriksa x amik lagi kertas hehehehe


ye ke.. best nye... so ok ke result awk?
mesti straight a kan?

2a 3b 3c jek... math n science a, bi,bm sej b, geo, agama n kh c... ting 4 skrang amik add math, akaun n ekonomi



knp tak amik science tulen... ??

Posted 10/11/08

luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:

2 hari je lagi... dubdabdubdab!!!.. hahahaa..relax geng!!


suruh org relax tp dia yg gementar...~!!
HAHAHAHAHAHA...~
aku dah study hard dah ni,tapi kalau x dpt 1 A pun,aku rase nak mengamuk je~!!!
marah kat jabatan pelajaran,mesti aku famous lepas tu...
cuz' aku dpt masuk Paper and TV..siap Front Page n Berita Utama lagi tu...
hehehehehehehe~!!!



hahaha..kalau aku jumpe berita nie kat paper.. weih..
terus aku rase bangge ngan ko... hahaha..
aku yakin ko mesti dapat bnyk A...
yakin je la dgn jawapan...



mmg yakin pun,cuz' cikgu aku kata bleh tanye kat pengawas perisa tu..
kalau org tu nak bagi,dia bagi la..kalau x dia diam n senyum jer~!!!

tapi yg aku tau exam final ni senang drpd trial..itu jer~!!!!


bagus la tue aku hrp mcm tue la... leh score A semua...

Malaysian
1486 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / Ur House (Malaysia)
Offline
Posted 10/11/08

nanoha_alex wrote:


bdkmelayu wrote:


nanoha_alex wrote:


bdkmelayu wrote:


nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:

2 hari je lagi... dubdabdubdab!!!.. hahahaa..relax geng!!


suruh org relax tp dia yg gementar...~!!
HAHAHAHAHAHA...~
aku dah study hard dah ni,tapi kalau x dpt 1 A pun,aku rase nak mengamuk je~!!!
marah kat jabatan pelajaran,mesti aku famous lepas tu...
cuz' aku dpt masuk Paper and TV..siap Front Page n Berita Utama lagi tu...
hehehehehehehe~!!!



hahaha..kalau aku jumpe berita nie kat paper.. weih..
terus aku rase bangge ngan ko... hahaha..
aku yakin ko mesti dapat bnyk A...
yakin je la dgn jawapan...



ingat lagi mase pmr aku dulu2.. guru pemeriksa bwk jam dinding sendiri... time mase terakhir exam je, semua tgk jam dinding dgn tekunnye... mase jarum tu hit 12 je semua sorak giler walaupun guru pemeriksa x amik lagi kertas hehehehe


ye ke.. best nye... so ok ke result awk?
mesti straight a kan?

2a 3b 3c jek... math n science a, bi,bm sej b, geo, agama n kh c... ting 4 skrang amik add math, akaun n ekonomi



knp tak amik science tulen... ??



science susah la.. rasenye add math, akaun n ekonomi senang la.. klas science sklh aku ade 2 jek.. 1 klas ade 1 laki melayu jek.. yang lain pompuan ramai..

Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/11/08

bdkmelayu wrote:


nanoha_alex wrote:


bdkmelayu wrote:


nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:

2 hari je lagi... dubdabdubdab!!!.. hahahaa..relax geng!!


suruh org relax tp dia yg gementar...~!!
HAHAHAHAHAHA...~
aku dah study hard dah ni,tapi kalau x dpt 1 A pun,aku rase nak mengamuk je~!!!
marah kat jabatan pelajaran,mesti aku famous lepas tu...
cuz' aku dpt masuk Paper and TV..siap Front Page n Berita Utama lagi tu...
hehehehehehehe~!!!



hahaha..kalau aku jumpe berita nie kat paper.. weih..
terus aku rase bangge ngan ko... hahaha..
aku yakin ko mesti dapat bnyk A...
yakin je la dgn jawapan...



ingat lagi mase pmr aku dulu2.. guru pemeriksa bwk jam dinding sendiri... time mase terakhir exam je, semua tgk jam dinding dgn tekunnye... mase jarum tu hit 12 je semua sorak giler walaupun guru pemeriksa x amik lagi kertas hehehehe


ye ke.. best nye... so ok ke result awk?
mesti straight a kan?

2a 3b 3c jek... math n science a, bi,bm sej b, geo, agama n kh c... ting 4 skrang amik add math, akaun n ekonomi



MAT n SAINS 'A'???hebat nyer ~!!!
Posted 10/11/08


wow!!... leh tahan die..

Posted 10/11/08


luv_atiqah awk target brape A tuk PMR 2008?
Malaysian
1486 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / Ur House (Malaysia)
Offline
Posted 10/11/08

luv_atiqah wrote:


bdkmelayu wrote:


nanoha_alex wrote:


bdkmelayu wrote:


nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:

2 hari je lagi... dubdabdubdab!!!.. hahahaa..relax geng!!


suruh org relax tp dia yg gementar...~!!
HAHAHAHAHAHA...~
aku dah study hard dah ni,tapi kalau x dpt 1 A pun,aku rase nak mengamuk je~!!!
marah kat jabatan pelajaran,mesti aku famous lepas tu...
cuz' aku dpt masuk Paper and TV..siap Front Page n Berita Utama lagi tu...
hehehehehehehe~!!!



hahaha..kalau aku jumpe berita nie kat paper.. weih..
terus aku rase bangge ngan ko... hahaha..
aku yakin ko mesti dapat bnyk A...
yakin je la dgn jawapan...



ingat lagi mase pmr aku dulu2.. guru pemeriksa bwk jam dinding sendiri... time mase terakhir exam je, semua tgk jam dinding dgn tekunnye... mase jarum tu hit 12 je semua sorak giler walaupun guru pemeriksa x amik lagi kertas hehehehe


ye ke.. best nye... so ok ke result awk?
mesti straight a kan?

2a 3b 3c jek... math n science a, bi,bm sej b, geo, agama n kh c... ting 4 skrang amik add math, akaun n ekonomi



MAT n SAINS 'A'???hebat nyer ~!!!


hehe tq tq... sebenarnye.. pmr ni lagi senang daripada percubaan... bile korang amik pmr, korang rase lain macam

Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/11/08

nanoha_alex wrote:



luv_atiqah awk target brape A tuk PMR 2008?


nak target 3\4 A je...tapi mak suruh 7/8 A cuz' abg aku dpat 7A 1Bdlm PMR~!!!
First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
You must be logged in to post.