First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
Perasaan korang menghadapi PMR 2008
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/11/08

bdkmelayu wrote:


luv_atiqah wrote:


bdkmelayu wrote:


nanoha_alex wrote:


bdkmelayu wrote:


nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:

2 hari je lagi... dubdabdubdab!!!.. hahahaa..relax geng!!


suruh org relax tp dia yg gementar...~!!
HAHAHAHAHAHA...~
aku dah study hard dah ni,tapi kalau x dpt 1 A pun,aku rase nak mengamuk je~!!!
marah kat jabatan pelajaran,mesti aku famous lepas tu...
cuz' aku dpt masuk Paper and TV..siap Front Page n Berita Utama lagi tu...
hehehehehehehe~!!!



hahaha..kalau aku jumpe berita nie kat paper.. weih..
terus aku rase bangge ngan ko... hahaha..
aku yakin ko mesti dapat bnyk A...
yakin je la dgn jawapan...



ingat lagi mase pmr aku dulu2.. guru pemeriksa bwk jam dinding sendiri... time mase terakhir exam je, semua tgk jam dinding dgn tekunnye... mase jarum tu hit 12 je semua sorak giler walaupun guru pemeriksa x amik lagi kertas hehehehe


ye ke.. best nye... so ok ke result awk?
mesti straight a kan?

2a 3b 3c jek... math n science a, bi,bm sej b, geo, agama n kh c... ting 4 skrang amik add math, akaun n ekonomi



MAT n SAINS 'A'???hebat nyer ~!!!


hehe tq tq... sebenarnye.. pmr ni lagi senang daripada percubaan... bile korang amik pmr, korang rase lain macam



itu aku pun tau...tak payah bagi tau la cam tu~!~!!
tapi x pe la aku dah study hard giler sampai tahap Gaban dah ni...~!!
tengok je la keputusan nanti~!!
Posted 10/11/08

luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:



luv_atiqah awk target brape A tuk PMR 2008?


nak target 3\4 A je...tapi mak suruh 7/8 A cuz' abg aku dpat 7A 1Bdlm PMR~!!!


aku pun same abg aku and family aku srh aku dpt 7/9 A insya Allah aku dpt score... aku blajar smpai nk tekeluar biji mata nie...

Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/12/08

nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:



luv_atiqah awk target brape A tuk PMR 2008?


nak target 3\4 A je...tapi mak suruh 7/8 A cuz' abg aku dpat 7A 1Bdlm PMR~!!!


aku pun same abg aku and family aku srh aku dpt 7/9 A insya Allah aku dpt score... aku blajar smpai nk tekeluar biji mata nie...



HAHAHAHAHAHAHAHAHA~!!!!!
Posted 10/14/08

luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:



luv_atiqah awk target brape A tuk PMR 2008?


nak target 3\4 A je...tapi mak suruh 7/8 A cuz' abg aku dpat 7A 1Bdlm PMR~!!!


aku pun same abg aku and family aku srh aku dpt 7/9 A insya Allah aku dpt score... aku blajar smpai nk tekeluar biji mata nie...



HAHAHAHAHAHAHAHAHA~!!!!!


nie.. mcm mana exam science td ok tak?
paper 1 senang gile... tp paper 2 boleh la... ssh ckit..

Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/14/08

nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:



luv_atiqah awk target brape A tuk PMR 2008?


nak target 3\4 A je...tapi mak suruh 7/8 A cuz' abg aku dpat 7A 1Bdlm PMR~!!!


aku pun same abg aku and family aku srh aku dpt 7/9 A insya Allah aku dpt score... aku blajar smpai nk tekeluar biji mata nie...



HAHAHAHAHAHAHAHAHA~!!!!!


nie.. mcm mana exam science td ok tak?
paper 1 senang gile... tp paper 2 boleh la... ssh ckit..



tu la pasa...paper sains lagi senang drpd paper BAI...paper 2 sains OK OK Je la...kite ade 2 soalan yg tinggal~!!!
Posted 10/14/08


owh.. esk sej and math then KH.. best nye korang amik KH je.. aku t'pkse bca bhs. arab lgik.. aiya.. harap2 soklan math and sej senang...
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/14/08

nanoha_alex wrote:



owh.. esk sej and math then KH.. best nye korang amik KH je.. aku t'pkse bca bhs. arab lgik.. aiya.. harap2 soklan math and sej senang...


Ehm ..Hrap jangan x harap ....mcm boleh je Math n Sej sng..2 subjeck ni mane pernah sng~!!!
Posted 10/14/08

luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:



owh.. esk sej and math then KH.. best nye korang amik KH je.. aku t'pkse bca bhs. arab lgik.. aiya.. harap2 soklan math and sej senang...


Ehm ..Hrap jangan x harap ....mcm boleh je Math n Sej sng..2 subjeck ni mane pernah sng~!!!


insyaAllah aku dpt score dlm math... b'ssh pyh aku kekalkan gred A utk math dlm p'cbaan... eih.. yang peliknye brape ribu kali aku bce sejarah tak jga dpt A...

Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/14/08

nanoha_alex wrote:


luv_atiqah wrote:


nanoha_alex wrote:



owh.. esk sej and math then KH.. best nye korang amik KH je.. aku t'pkse bca bhs. arab lgik.. aiya.. harap2 soklan math and sej senang...


Ehm ..Hrap jangan x harap ....mcm boleh je Math n Sej sng..2 subjeck ni mane pernah sng~!!!


insyaAllah aku dpt score dlm math... b'ssh pyh aku kekalkan gred A utk math dlm p'cbaan... eih.. yang peliknye brape ribu kali aku bce sejarah tak jga dpt A...



same la kite...T_T
Malaysian
1608 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / JUST BESIDE SS501^^
Offline
Posted 10/16/08
SELAMAT MERDEKA LAH ANDA!!!
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/16/08
YEAH..EXAM DAH HABIS~!!!

HO HO HO YEAH~!!!(Iklan Holicks)
Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 10/16/08
merdeka la kilan erk....
Posted 10/17/08
Alhamdulillah...PMR dh habis... aku nk menari arr..
nak join?
Malaysian
487 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Somewhere.. Every...
Offline
Posted 10/17/08
NAK!!!
Aku sonok giler PMR dah abis!!!
keseronokn tu xleh dbygkn oleh org2 yg blum amik PMR hahahaha!!!!!
Posted 10/17/08
Btul tue... happy gile aku... hri isnin nie.. kene hntr buku teks... ape lagi hari ahad nie..aku nak ikat semua buku aku hahaha.. and tggl nk dhntr je lagi.. wakakaka
First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
You must be logged in to post.