First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
Perasaan korang menghadapi PMR 2008
Malaysian
487 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Somewhere.. Every...
Offline
Posted 10/18/08 , edited 11/18/08
wah!! cptnye anta buku....
aku ngan geng2 dlm klas aku(kira satu klas ar..)
pakat pakai bj pj ahd nih!! ntah ckg bg ke x!
Hahaha saja wat pala!! hahaha!!
ahd nih form 3 skolah aku wat ketupat! nak join???
sbb isnin ni ada smbtn ari raya... hehehe
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/20/08
sebelum pmr risau cuz takut tak dapat jawab
lps pmr pun risau,risau keputusan pmr
Malaysian
80 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/23/08
waaa....mstilah kowaii...
ble dh lpas rileks...
nanti kna m'hdapi SPM plak...
lgi la gugup....
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/14/08
empat puluh tiga hari lagi sebelum result pmr keluar.

15.11.08
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 11/14/08
gila....dah la tu...aku yg bernasib malang ini....satu kelas boleh duduk 25 org sahaja jadi 6 orang tu akan duduk di kelas selebihnya....aku yg bernasib mlg ini kena duduk kelas 6 org tu...WARGH!!!!!!!GILA LAH!!!!!past ada sorang cikgu KL gila kejam....apa dia kata??SAYA DITERBANGKAN DARI KL TO CHECK ABOUT STUDENTS AT KEDAH pastu owh....maaf saya takut org Kedah x paham bahasa Inggeris....GILA....gram gila aku.....
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 11/14/08
ada ka patut...kelas kami 6 org ni habis awal...pastu kawan aku jerit YEEEAAHHHHH!!!gila kuat pastu semua org tgk.....pergh....malu
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/14/08
alar kawan kau tu spesies kau jugak

suka buat hingar

dia cuma ganti tempat kau buat hingar

sbb takut kau overacting.
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 11/15/08
aku x la hingar dlm dunia sebenar tetambah ngan perempuan malaysia....syp jer aku...tapi ngan prmpuan luar negara ok jerk...
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/17/08
empat puluh satu hari lagi sebelum result pmr keluar.

17.11.08
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/17/08

kser34 wrote:

gila....dah la tu...aku yg bernasib malang ini....satu kelas boleh duduk 25 org sahaja jadi 6 orang tu akan duduk di kelas selebihnya....aku yg bernasib mlg ini kena duduk kelas 6 org tu...WARGH!!!!!!!GILA LAH!!!!!past ada sorang cikgu KL gila kejam....apa dia kata??SAYA DITERBANGKAN DARI KL TO CHECK ABOUT STUDENTS AT KEDAH pastu owh....maaf saya takut org Kedah x paham bahasa Inggeris....GILA....gram gila aku.....


sama macam sekolah aku.tapi terbalik dari kisah kau

bkn aku kena masuk kelas lain, tapi kelas k-3 tak cukup tempat,jadi 5 orang dari kelas k-3 masuk ker kelas aku.(aku kls k-4)

besk gak sbb yang masuk tu,semua pelajar perempuan,

jadi kalau aku rasa gementar dan gelabah,

aku usha jer budak sebelah,(sepatutnya tak boleh toleh-2,kena tumpu perhatian 100% masa jawab.

terus hilang gelabah aku.





Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/17/08
empat puluh hari lagi sebelum result pmr keluar.

18.11.08
570 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / at my room
Offline
Posted 11/17/08
Orang Kedah pandai kalau korang nak tau...percubaan upsr pon susah beb......
UPSR kedah dapat ramai 5A.....
570 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / at my room
Offline
Posted 11/17/08 , edited 11/18/08
tak patut cikgu dari KL tu kata camtu.......
Dia igt kedah tidak tahu bahasa inggeris ke!!
tak bertimbang rasa btul la cikgu tu!!!
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/18/08
walaupun cikgu tu bkn cikgu aku,

tapi aku tak suka kau kata cikgu tu mcm tu.

aku dah edit reply post kau.
First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
You must be logged in to post.