First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
Post Reply Serupa Ke?
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/18/08

luv_atiqah wrote:


opie-chan wrote:


luv_atiqah wrote:


opie-chan wrote:



SERUPE NYER~!!!
Mcm x caye je~!!!



Tu la..kite pown x caye...gmbr tu neechan kite yg crikan...



Ooo.....Kalau nak pilih salah 1,
rase nyer aku pilih Shoon cuz'dier mcm bdk kecil~!!!



me too...ade tngk x kt youtube Shounen Club yg Shoon kna blakon cam bdk pompuan? msa 2 shoon kawaii~

Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/18/08

opie-chan wrote:


luv_atiqah wrote:


opie-chan wrote:


luv_atiqah wrote:


opie-chan wrote:



SERUPE NYER~!!!
Mcm x caye je~!!!



Tu la..kite pown x caye...gmbr tu neechan kite yg crikan...



Ooo.....Kalau nak pilih salah 1,
rase nyer aku pilih Shoon cuz'dier mcm bdk kecil~!!!



me too...ade tngk x kt youtube Shounen Club yg Shoon kna blakon cam bdk pompuan? msa 2 shoon kawaii~



Cho Kawaii Desu Ne????
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/18/08

luv_atiqah wrote:


opie-chan wrote:


luv_atiqah wrote:


opie-chan wrote:


luv_atiqah wrote:


opie-chan wrote:



SERUPE NYER~!!!
Mcm x caye je~!!!



Tu la..kite pown x caye...gmbr tu neechan kite yg crikan...



Ooo.....Kalau nak pilih salah 1,
rase nyer aku pilih Shoon cuz'dier mcm bdk kecil~!!!



me too...ade tngk x kt youtube Shounen Club yg Shoon kna blakon cam bdk pompuan? msa 2 shoon kawaii~




hontou ni kawaii....

Cho Kawaii Desu Ne????


Malaysian
80 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/23/08
Aku nak tnya....Yabu mcm Ella(S.H.E) x ?Tp aku x de gmbr diorng...aku x pndai nk mncri...
Posted 10/23/08
naper byk sgt quote ni pjg lebar
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/27/08 , edited 10/27/08
Ni lagi satu
aku x pasti same ke x!!!



Amacam same x????
Posted 10/27/08

luv_atiqah wrote:

Ni lagi satu
aku x pasti same ke x!!!



Amacam same x????


boleh2 ajer...takdelah SEJIBIK....hahaha....

Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/27/08

crunchyrolltomodachie wrote:

naper byk sgt quote ni pjg lebar



kalau mcm tu,kita aderkan satu pertandingan 'sapa buat quote paling panjang'
Posted 10/27/08
cam buang mase jerh...
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/27/08
tak suruh buat pun,just keluarkan pendapat
Posted 10/27/08

UCHIHAMADARAWARRIOR wrote:

kalau mcm tu,kita aderkan satu pertandingan 'sapa buat quote paling panjang'



wakakaka errr nanti la dulu
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/27/08
tak yah buat lar,rasa sengal lar pulak.
Posted 10/27/08
tu la wat penat kite jer
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 11/1/08

luv_atiqah wrote:

Ni lagi satu
aku x pasti same ke x!!!



Amacam same x????



Sme la gak...
Pose die sme...

[aku wat forum nie sbb aku ske tngk mke orng yg srupa...kt skolah aku dok serupakn bdk2 tu ngn spe2 yg srupe mke die..hahahahaaaaaa.....keje yg giler...]
Malaysian
804 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 11/2/08
First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
You must be logged in to post.