First  Prev  1  2  Next  Last
Post Reply ada sapa2 main game ni slain aku?
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/2/08
sbb dier punya bz tak tentu masa
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/5/08
game ni utk pc ke? adik aku suka main game cam ni. yg dia main utk ps2.
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 11/5/08
sbb ke-bz-an yg mlampau aku try jwb dgn pantas+padat+mesra,cepat dan betul


ExtremeHard wrote:


pegash4rk wrote:

tu atas sana besar punya tu... "Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos Joey The Passion"


buleh donlod ke?

buleh donlod kt mana2..link yg aku upload dh xleh pakai sbb site dh down..kalu nk cari jgk,
aku cdgkan cari torrent dia kt isohunt.com.



Aegis85 wrote:

game ni utk pc ke? adik aku suka main game cam ni. yg dia main utk ps2.

3-3 game ni utk pc..size mmg kecik sgt dibandingkan dgn game2 baru..
yugi the destiny - 209mb (lps extract/install)
kaiba the revenge - 436mb (lps extract/install)
joey the passion - 446mb (lps extract/install)



Malaysian
8555 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Jrock no Sekai~
Offline
Posted 11/11/08
Aku main game ni....asyik menang je...huhuhu...
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 11/26/08

NikiWiki wrote:

Aku main game ni....asyik menang je...huhuhu...

meh la tambah koleksi mangsa buli aku
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/26/08
korang main game DS tak?(nintendo DS)
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 11/26/08

Aegis85 wrote:

korang main game DS tak?(nintendo DS)

console dia?atau pakai emu ja main kt pc?

Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/26/08
dua-dua....tapi kalau ko main ikut emu(pc) lg bagus sbb senang aku nak carik kat mane leh carik game best2. aku dah main megaman starforce2, pokemon pearl/diamond/platinum, megaman zx advent
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 11/26/08 , edited 11/26/08

opie-chan wrote:

game je erk....aku x main game sume tu...aku men game HARVEST MOON tapi dh lme x men....



game ni adik aku yg syor kan sruh aku men....ala skrng adik aku plak yg men ame cm korang men...


aku tringin gler nk mein nieyh!!

game yg aku rekemen sgt!!

Kingdom Heart....first try trus x nk benti maen
F.F!!!! hahaha cloud hencem ;p
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/26/08

korfkid wrote:
Kingdom Heart....first try trus x nk benti maen


KH2 main ulang2 pun tak jemu! best giler game ni. dulu aku tak suka sgt kartun disney. lepas main game ni terus suka balik. esp donald n goofy.
Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 11/26/08

korfkid wrote:


opie-chan wrote:

game je erk....aku x main game sume tu...aku men game HARVEST MOON tapi dh lme x men....



game ni adik aku yg syor kan sruh aku men....ala skrng adik aku plak yg men ame cm korang men...


aku tringin gler nk mein nieyh!!

game yg aku rekemen sgt!!

Kingdom Heart....first try trus x nk benti maen
F.F!!!! hahaha cloud hencem ;p


ko maen dh ker?game ni best gak...mcm kehdupn sehrian..gi kebun..ambk tu ambk nie..best ar..
tp dh lma x maen...rndu plk nk maen..
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/26/08
^adik aku suka main game ni. tp aku tak suka...
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 11/26/08

Aegis85 wrote:


korfkid wrote:
Kingdom Heart....first try trus x nk benti maen


KH2 main ulang2 pun tak jemu! best giler game ni. dulu aku tak suka sgt kartun disney. lepas main game ni terus suka balik. esp donald n goofy.


tau xperk...cam die sihir jerk...
Malaysian
419 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / M / Busan
Offline
Posted 11/26/08
kopkid pun dah muncul
First  Prev  1  2  Next  Last
You must be logged in to post.