First  Prev  1  2  Next  Last
Post Reply Kartunis Feveret
Posted 10/26/08
Ujang
papanz
lepat
bawang


Gempak
Aku lupa nama kartunis tu


Kreko
Mana ada
Malaysian
994 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Cyberjaya
Offline
Posted 10/27/08
aku suke Keith!(kartunist Lawak Kampus) dan Ben~
Posted 10/27/08
Keith pon best gak...tu la yang aku lupa
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/28/08
Aku suke lukisan Ben....Lukisan die cam kartunis Japan~!!!
Posted 10/28/08
fooh...Ben...novel grafik die paling unggul bagi aku adalah Fatal Chaos....art ben sume clean dan cute....lagi satu aku suke Zint..sume citer die aku suke....under18...ape lagi ek?...ade laa name komik2 die...aku dah tak ingat...dlm ujang aku suke pandan..dgn...dah lupe name die...tapi die lukis kartun student life....best....pastu ade lagi sorang...dah lupe name die...die buat kartun aku,dia dan Volkswagen...
Malaysian
9677 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / Nowhere
Offline
Posted 10/28/08
Lama aku x bace majalah ni , Apoh klau dia lukis serius perhh memang power , Kutu lagi hebat ,skrang jadi pelukis silver surfer . detektif hantu forever!!!!!!
Posted 10/28/08

kampungbdk wrote:

Lama aku x bace majalah ni , Apoh klau dia lukis serius perhh memang power , Kutu lagi hebat ,skrang jadi pelukis silver surfer . detektif hantu forever!!!!!!


Apoh...mat gempak....wahahahha
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/28/08
ader keluaran terbaru ker utk detektuf hantu??
Malaysian
9677 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / Nowhere
Offline
Posted 10/28/08

UCHIHAMADARAWARRIOR wrote:

ader keluaran terbaru ker utk detektuf hantu??


mastu aku check kat kedai area aku ade buku baru tapi format cam novel si fakhroul anuar yang wat .
versi totoro punye aku x lyn
Posted 10/29/08
Detektif hantu ada banyak kat rumah sepupu aku tapi aku malas baca
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/29/08
firdaus kau post kat saya boleh??sy suka sangat baca genre penyiasatan
Posted 10/29/08

UCHIHAMADARAWARRIOR wrote:

firdaus kau post kat saya boleh??sy suka sangat baca genre penyiasatan


sepupu aku punya....xkan nak post kot
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/29/08
kau selotop baik-baik mesti dia bagi pinjam punyer.tak pun kau withdraw credits kau dlm acc sy,nnti sy boleh beli komik detektif hantu.
Malaysian
2709 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / FronT of PC, Watc...
Offline
Posted 10/29/08
Ben
Kaoru

Yep both their art are ichiban!
Besh baca huhu...
too bad Ben bende lain dah skrg
Posted 10/29/08
suma kartunis gempakstarz...... korean mangaka pun best gak cam Park Jung Soo kartunis manga kat korea baru jer memenangi award tahun ni
First  Prev  1  2  Next  Last
You must be logged in to post.